Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• I.Stoyanov
    коментира - отговор
    Тъкмо го разфлобих. Освен "foam core" или пресованата телена "цедка" друго неможе да бъде "тунинговано", тъй като е отлята пластмаса. Ще измисля нещо там да видим в каква посока ще промени гъстотата на пяната

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    коментира - отговор
    Чакам да споделиш за пеногенератора

• I.Stoyanov
    отговори
    Амии какво да кажа за водоструйката - не съм правил нАучни експЕрменти, но чисто юзърски като ползвател на 4г. КЕРХЕР втора употреба за 280лв без никакви аксесоари и тази лидълската за 130кинта с всички екстри - никакви разлики във функционалността и мощността!!! ​​​​​​
    Честно - очаквах по-малко
    За тези пари е бижу, а варио дюзата е по-добра от керхерската. Пеногенератора е смотан като керхерския, прави много водниста пяна, за разлика от "марковия" лисълския е лесен за разглобяване и ще опитам да го модифицирам да прави гъста пяна, респективно да аерира повече емулсията. Но това е бял кахър. Харесва ми че е по-лека от керхера и се носи нормално а не с ръчната количка ​​​​​​.
    Също така ми харесва, че се събира всичко на нея и засмунва сама вода.
    Да попитам - предполагам не е проблем да работи на "сухо", смисъл такъв пе ми е навик всеки път да изключвам машината от водната мрежа и да я оставя да изпомпа всичката налична вода с идеята да не замръзне и корозира излишно - това правилно ли е и вреди ли на машината ?
    Та в общи линии така, дано да издеяни по-надълго, ама с мойто ползване най-вероятно ще живее надълго

Мойте 5ст.

Остави коментар:

• mitko 53
    отговори
    Да,тази е. Има я и във вариант без батерия и зарядно, но при нас явно ще бъде пълната комплектовка. Излязоха и няколко клипа с нея, но нещо не ме впечатли. Ако пуснат нещо на 40V, изгодно, може и да се изкуша.

Остави коментар:

• zik7777
    коментира - отговор
    Тази ли ? https://www.lidl.de/de/parkside-akku...system/p331895

• mitko 53
    отговори
    Гледам излязло е упътването на адапторчето с двата usb порта за Х20 батериите. Имам от миналата година една бройка ,но мисля да взема още една за ашладисване. Имаупътване и на акумулаторната резачка Х20,явно скоро и нея ще пуснат.
    Последно редактирано от mitko 53; 06-04-20, 14:23.

Остави коментар:

• Еделвайс
    коментира - отговор
    Извадил съм голям късмет тогава, покрай КУРоНАвируса пазарувам по-рядко и не ми беше до следене на брошурите, късмет съм извадил с компресорчето

• Никола
    коментира - отговор
    Досега не съм строшил нито един.

• IvanIvanovi
    коментира - отговор
    проспал си поста от преди 10 дена

https://offroad-bulgaria.com/forum/о...60#post6578060

• Еделвайс
    отговори
    А пък днес от Лидл в Младост, имах късмета след година чакане да си купя най-после акумулаторния компресор, пълен комплект, бяха сложили само една единствена бройка и си беше запечатан отвсякъде, доволен съм

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20200406_123924.jpg Прегледи:0 Размер:817.0 КБ ID:6583977

п.с. Странно, сега видях брошурата и никъде не видях да се предлага акумулаторния компресор, или съм късметлия че някой служител може по погрешка да го е извадил на рафта, или е имало само една бройка и са решили да го изложат....
    Последно редактирано от Еделвайс; 06-04-20, 12:07.

Остави коментар:

• turtey
    отговори
    Яснооо.
    Аз се снабдих в 1030
    Имаше гаечни ключове за десет кинта и не устоях.

Дали стават за нещо предстои да разберем

Остави коментар:

• I.Stoyanov
    коментира - отговор
    Нее, работят от 7,30 сега по новите разпоредби. От 8,30 до 10,30 е за пенсионери,а от 7,30 - 8,30 може спокойно да си се пазарува и от редовни

• sparkybg
    отговори
    Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    До 1030 не е ли само за дъртаци? ))
    Между 8:30 и 10:30 е за дъртаци.

Остави коментар:

• turtey
    отговори
    До 1030 не е ли само за дъртаци? ))

Остави коментар:

• I.Stoyanov
    отговори
    В 7,30 бях първия и единствен клиент в лидъла в който ходя. Имаше една единствена водоструйка с оръфан кашон но с всичко налично в него. Да се надяваме, че е "мойта" бройка и всичко ще е наред

- първото ми вЧепетелние, е че е по-лека от Керхера....
    Последно редактирано от I.Stoyanov; 06-04-20, 09:59.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X