Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Аз си го купих , но не съм го ползвал като коса, а като тример, около дървета, стъпалата, места където косачката не може да стигне. За сега съм изхабил първоначалното зареждане на батерията и за около 20-30 минути замина. След като я заредих съм я ползвал около 20 минути и падна една черта, обаче като я прибирах пак светеха трите.
-
Някой купи ли си тримера за трева с 2АЧ батерия?
Сасва площ може да окоси с 1 зареждане и за колко време?
-
Разглеждайки сайта с упътванията тази сутрин попаднах на интересно попълнение на асортимента инструменти от серията Х12 - оберфрезичка на 12V с цанги 6 и 8мм https://www.lidl-service.com/static/...L_PL_CS_SK.pdf . На български обаче упътване няма. Новост е и двойното ,бързо зарядно за 12V батерии https://www.lidl-service.com/static/.../332973_EN.pdf . Иначе доколкото виждам при нас ще пуснат някои инструменти от X12 само бодита, без зарядно и батерия.Последно редактирано от mitko 53; 27-04-20, 05:25.
Остави коментар:
-
За 25 лв.на ден вземам под наем ,имахме скъсан захранващ кабел на една бензиностанция и го локализирахме под бетон около 35 см ,поле метър на метър на 35 дълбок бетон го разкъртиха за под 1 час ...машината тежи около 40-50 кг.Не съм сигурен ,но беше 70 джаула ако не бъркамПървоначално публикуван от davc Преглед на мнениеБаамааму!
Петдесет джаула ръчен инструмент ...
Остави коментар:
-
Шуплите по детайла и червения маркер “Х”. ОТК-то не го е удобрил, но за България - може .
Ето как изглежда другото :
Остави коментар:
-
Русенкия лидъл продава и стоки , които са брак , разбира се ги продава за редовни .
Остави коментар:
-
Одеве ходих до Лидъла,още ги има акумулаторните перфоратори.Първоначално публикуван от valkov1989 Преглед на мнениеНе можах да си редактирам мнението.Виждам че са били стар и нов модел и го пускали с и без батерия и зарядно.Зарядното от бързите ли е при последния модел?
- 1 like
Остави коментар:
-
Аз нямам спомен да са пускали без батерия. Иначе цената по спомен беше 120лв. Нещо ми е спомена че скоро го пускаха модела pabh b2, може да е останал по стелажите. С най- бавното зарядно 60W трябва да е, щом зарежда 2Ah батерия за час. С бързото 120W са перформърсите от новата серия. Имам ги и двата аку перфоратора на X20 батериите, 1 и 3J.
Остави коментар:
-
Не можах да си редактирам мнението.Виждам че са били стар и нов модел и го пускали с и без батерия и зарядно.Зарядното от бързите ли е при последния модел?
Остави коментар:
-
А някой дали се сеща колко беше цената на акумулаторния перфоратор pabh a1 че май наистина ще ми върши по добра работа.Най-вероятно скоро са го пускали и ще го купувам от олхх.
Остави коментар:
-
Малък батериян перфоратор е много по-добър за целта. Имаше на Lidl, има и на Einhell. Точно в това им е силата - дупки по до 10-12мм. Леки, нете изморяват, не се оплиташ в жици.
- 1 like
Остави коментар:
-
Въпреки че има удар, за пробиване в бетон си е мъка, но за няколко дупки може да се прежали човек.
- 1 like
Остави коментар:
-
Този винтоверт (бормашина) дали става за пробиване в бетон за вкъщи 10мм макс?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: