Кой от вариантите е? Черната с пластмасов корпус и вертикална лампа е за кофата.
Има вариант с метален корпус (телена решетка) и хоризонтална лампа вътре - там жертвите са много (ама не толкова че да спрат съвсем да хапят)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти от Лидл
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
За 12 часа н прекъсната работа нула ефективност.
явно нещо не е наред
То се чудех дали подлежи на ремонт или 25 кинта в кофата
Остави коментар:
-
Лампата трябва да работи поне няколко часа, за да има някакъв ефект. Най-добре изобщо да не се изключва.
Остави коментар:
-
Моята работи , миналата година я взех . През 2 дни празня чинийката , че се препълва .Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 19-05-20, 10:22.
Остави коментар:
-
При Руси има работещи, на Приморско трепеха и стършели, имаше за една супа .
Остави коментар:
-
И аз се набутах с лампи от двата вида. Малката не съм я видял да утрепе нещо, явно не ги привлича, голямата за една вечер на терасата е събрала малко гадинки. Аз ги взех против комари, ама не вършат особенна работа.
Остави коментар:
-
Бе нито една бубулечка няма убита.
имал съм такава лампа и си ги трепеше.
Та явно конкретната нещо е бъгава
Остави коментар:
-
Няма смисъл да го отваряш.
Теоретично трябва да привлича комарите и да ги трепе с ток на решетката. На практика токът е скромен (май че удвоител т е около 600 волта) и не ги трепе радикално. Лампата също не е от любимите на буболеците.
Остави коментар:
-
Купих си лампа за насекоми. Но нещо греда. свети, но няма ефект.
За съжаление някъде съм затрил касовата бележка.
Та въпроса е - как работи това нещо, има ли смисъл да го отварям
Остави коментар:
-
Благодаря !
Ама вече ми върнаха парите .
Явно им е по-евтино , вместо да го пращат в Русе .
-
Ванката Недокланов- термометър вчера в София на Раковски, Еделвайс- не е последно загето, пак от вчера.
Остави коментар:
-
Не знам дали има тема за инструменти освен тази...
Но ми притрябва ключ за батерията на душа... а нямам толкова голям.
Та, искам да си взема френски ключ, комбинирани клещи, тънки клещи, пинцета, клещи чираци и по-натам комплект от 6-8 ергономични отвертки. Имам едни на Powerfix но не ме радват особено. Търся и мини куфат/чанта с комплект за работата (ако се наложи нещо да завинтя или разглобя).
Нещо средно като цена./качество. Не търся Unior или Wera, все пак не съм профи и да ги мисля да не ми ги свият докато си оправям колата или някой "майстор" е в нас.
Остави коментар:
-
Аз пък върнах инфрачервения термометър и много исках да ми го сменят, даже презвъняха на всички магазини , да проверят дали има налични , обаче .. няма
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: