Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Аз ги имам добре заключват, не са много шумни не могат да се скъсяват т.е стърчат си и тва е. Повече от 50 кг не съм ги товарил. Требва да погледна на кутията ко пишеше.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
      А гредите за багажник дето ще ги пускат някой преди пробвал ли ги е?В смисъл колко носят,добре ли заключват и дали са шумни?
      Също дали могат да се скъсят например тъй като гледам са до 120см пък на мен и 100см са ми добре.Другите 20 ще стърчат по 10 от страна което хич не ме кефи,ама ако няма как.
      Аз имам такива, едва успявам да ги сложа на теракана, вадя им тапата на едната ключалка и така я вкарвам в гредата, шумни са , но когато не се ползват могат да се придвиже предната до задната и шум не се чува(грозно е като на първият туарег , но се търпи). Заключването е бутафорно с един шестограм и винтоверт с 6мм свредло ще го отключа за норматив. Заключващата пластина е пластмасова и иска съвсем малко да се пробие. После шестограма е стандартен но забравих размера. Хубавото е ,че за тези пари никой няма да тръгне да ти ги пипа.
      Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
      Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Скъсяват се пръчките, нищо не им пречи. Трябва да се оставят по няколко сантиметра в края за тапите.
        Аз дори го скъсих "на 0", без тапи отстрани. Така се ползва 6 години на едната кола. Нещо, което съм запомнил: 12 връзки сачак по 4,0м, според мен около 10-12кг връзката. Страшното е пружинирането на предния край на този вид товар при неравности. Вероятно в тези моменти е имало огъване на багажника, но без видими последствия след това.
        За тази цена е чуден.
        Човек се учи докато е прост!

Коментар

Гредите са шумни ,скъсяват се без проблем.

Аз имам греди с марка HAKR ,понеже багажника е еднакъв за Мазда,Кия и Форд и имам и трите марки си го местих и като теб отрязах че стърчеше грозно,но когато реших да го върна на транзита ,се оказа че не стигат поне 20 см.

Взех лидълските и сложих само гредите,от старите свалих гумените уплътнения които паснаха отлично в долния канал на Лидълските.Алуминиевия профил на лидълските е 1:1 със тези на чехите и стана все едно че са правени за него.

Понеже захвата на лапите на HAKR е с болтове към тавана,го товаря яко ,гредите от Лидъл не поддават и се държат отлично.

Свирят обаче,затапил съм ги отвсякъде и особено на 70 км.се получава едно яко свирене което нагоре изчезва.

Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Лидълските са до 90 кг товар.

Коментар

• Re: Инструменти от Лидл

Купувам зарядно, или някой, ако е срещал батерия със зарядно по магазините останала, в Русе няма. Като за импакта 2ah. ми е батерията. 0877456160-Никола

Купих си батерия и зарядно и успях да изгубя зарядното...

Коментар

• От: Re: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
                Купувам зарядно, или някой, ако е срещал батерия със зарядно по магазините останала, в Русе няма. Като за импакта 2ah. ми е батерията. 0877456160-Никола

Купих си батерия и зарядно и успях да изгубя зарядното...
                Пробва ли до стадион Дунав ?
                Там обикновенно има и 2-3 седмици след промоциите
                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• От: Re: Инструменти от Лидл

...някой, ако е срещал батерия със зарядно по магазините останала...
                  В Търново имаше на 23.09 доста.
                  На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                  "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Някой тествал ли е кабелите за подаване на ток?
                    Знам, че са с алуминиева сърцевина, но ми трябват за бензинова малолитражка.
                    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

• Re: От: Re: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                      Пробва ли до стадион Дунав ?
                      Там обикновенно има и 2-3 седмици след промоциите
                      Няма, Ванка, един приятел е млад меринджей за околията и рече, че няма...
                      П.П. с тебе кога ще се запознаем на живо? ; )

Коментар

• Re: От: Re: Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                        В Търново имаше на 23.09 доста.
                        Ако видиш, купи една и засилвай към мен с еконтЯ, връщам бири пак с еконтЯ. : )

Коментар

Ако не намериш около теб, "свирни" да ти изпратя. Мисля, че има още и в магазините при нас, поне до скоро имаше.

Коментар

• От: Re: От: Re: Инструменти от Лидл

Ако видиш, купи една и засилвай към мен с еконтЯ, връщам бири пак с еконтЯ. : )
                            Каква батерия търсиш?
                            Утре ще скокна до лидъла срещу нас, последно като ходих имаше и от големите батерии 4-5Ач там колкото бяха
                            I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                              Някой тествал ли е кабелите за подаване на ток?
                              Знам, че са с алуминиева сърцевина, но ми трябват за бензинова малолитражка.
                              Аз, многократно - подавал съм ток на колеги (все на бензинови автомобили). Удобни са, защото са с прилична дължина.
                              А и цената е много добра.
                              First Man, then Machine!
                              Lada Niva
                              Honda XR 400

Коментар

Без да знам цената, знам че за никакъв хОй не стават ... ама това се разбира по-натък...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X