Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Най-накрая авто компресора идва другата седмица. До сега все 35л/мин ли е бил или не съм обръщал внимание : https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-3.../flyer/page/26
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

И аз го заглеждам, имам подобен но по малък, доволен съм много но искам и този.
      Някой има ли този да сподели мнение?
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
        Най-накрая авто компресора идва другата седмица. До сега все 35л/мин ли е бил или не съм обръщал внимание : https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-3.../flyer/page/26
        Същият си е както миналата година UMK 10 C2. Тогава го купих по препоръка тука от форума и не съжалявам. Голям кеф си било да допомпвам с него гумите, когато се налага.

Коментар

Пускат и зарядното /с дисплей/ за акумулатори. 3ти октомври ...
          Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
          ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Дано вече, това зарядно, помни режима на работа, след спиране на тока...

Коментар

Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
              Същият си е както миналата година UMK 10 C2. Тогава го купих по препоръка тука от форума и не съжалявам. Голям кеф си било да допомпвам с него гумите, когато се налага.
              Не е ли мъничък за нашите гуми изглежда иначе прилично.Ако ще се справи с 235/85/16 ще зачисля един в колата.

Коментар

Първоначално публикуван от zik7777 Преглед на мнение
                Не е ли мъничък за нашите гуми изглежда иначе прилично.Ако ще се справи с 235/85/16 ще зачисля един в колата.
                Много мършаво компресорче! Купих го преди време, че имам два гаража. 35 кинта на руския, двуцилиндров ... !

Коментар

Гайковерта пак ни подмина

Коментар

Ako говориш за този с кабела https://www.lidl-service.com/static/.../317725_BG.pdf , би трябвало да го пуснат и тука, има си наше упътване. Този на батерия Х20 https://www.lidl-service.com/cps/rde...K%2020-Li%20A1 явно този път няма да го има при нас, няма българско упътване.

Коментар

Първоначално публикуван от zik7777 Преглед на мнение
                      То за донапомпване само ще се ползва, освен това мисля да го бодна директно на акумулатора и при запален двигател.... Нали
                      Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

То за донапомпване само ще се ползва, освен това мисля да го бодна директно на акумулатора и при запален двигател.... Нали
                        Това става ако ти трябва да се прибереш.
                        За редовно ползване не е предвидено
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                          Много мършаво компресорче! Купих го преди време, че имам два гаража. 35 кинта на руския, двуцилиндров ... !
                          Кой е "руския"?

Коментар

Моя е тунинг с щипки и директно на акумулатора. Като запаля качва темпото. 31-ца от 1 до 2 бара за 15 мин. На колата половин бар за 2-3 минути. Аз съм доволен.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
                              Кой е "руския"?
                              Местния битак.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Това става ако ти трябва да се прибереш.
                                За редовно ползване не е предвидено
                                Именно за това мисля да ползвам компресора ако ми се случи да си сваля налягането да го вдигна после(щото зима иде) или да си проверя и изравня налягането на гумите след известно каране. Но предпочитам ад стане малко по-бързо та за това.
                                Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X