Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
    Абе къде се запиля Кольо? Да не се короняса?
    Жив и здрав е!
    Каза,че му е писнало от разбирачи.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

• Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение

Жив и здрав е!
      Каза,че му е писнало от разбирачи.
      Щом е жив и здрав, това е добре.
      А относно разбирачите, той беше един от най-големите. Даже нова физика измисли.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Апете се като кучета и сите сте разбирачи. От време на време ви чета, да се посмея.
        Особено корифеЙте Ф темата.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Това е глобалната цел, или поне една от главните цели - разделяй и владей!

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Не съм съгласен. Сега се наблюдава - поробвай и владей. Ама ми се струва, че скоро ще има някой Чаушеско до стената пак!

• Не съм сигурен дали не е посочвано от някои тука но е достаинтересно .
        Публикация на новинарска медия от Детройт направи бум във фейсбук и получи 86 ооо коментара, в които граждани споделиха истории за смъртта на свои близки и познати, поставили си COVID-19 ваксина.

„След като ваксините станаха достъпни за всички, загубихте ли неваксинирани свои любими хоразаради COVID-19?“, питат с този пост зрителите на WXYZ 7 Action News и ги приканват да споделят своя лична история. Когато отваряме коментарите под публикацията обаче, там откриваме, че преобладават отговори на хора, изгубили близки след ваксинация. Отзвукът със сигурност не е това, което са очаквали от детройтската водеща медия за новини и метеорология. Някои коментари имат по над 10 000 харесвания, като авторите им пишат: „съученик на сина ми изгуби майка си от сърдечни усложнения, причинени от ваксината“, „майка ми си отиде преди 3 седмици от COVID, тя беше напълно ваксинирана през януари“

линка към сурат тефтер
        https://www.facebook.com/wxyzdetroit...58207967261135

Само да спомена че в Мичиган на власт са демократите ,демек подъдржат мумията и всичко което тои каже а тои си е платен от фармамафията и постояно се пъне да налага ваксите , та по медите и т.н няма да има отразяване на тия неща.
        Последно редактирано от brpi; 22-12-21, 17:35.

Коментар

• novatech
          novatech коментира
          Редактиране на коментар
          Аз като си написах личните наблюдения от 8 от 10 ваксинирани бях оплют...

• BatGeorgeone
          BatGeorgeone коментира
          Редактиране на коментар
          Хора, как може да сте толкова зле не знам, слушайте бате ви Чарли какво ви пише и какви линкове ви дава, той цитира Сорос, Гейтс и други такива милиардери, чийто единствени цели в живота са да се раздават и отдават за населението на тази планета.

Бате ви Чарли е инженер филантроп с единствена мисия в живота да помага на България, отдалечено, през Естония, като налива мъдрост в нашите полупразни глави.

Как да ви се обясни по-просто не знам, че трябва да се доверите безрезервно на група корпорации, които държат рекордите по глоби и съдебни дела за измами, корупция и манипулиране на търгове вместо да вярвате на очите и ушите си. Това което виждате колеги е измама, това, което ви пишат праведните СМИ и лобисти като Чарли е истината, просто като свинско със зеле, ама пак не вдяват всички.

Аз понякога бъркам лобисти и лоботомисти, та извинете ако съм сгрешил термините

• NovemberCharlie
          NovemberCharlie коментира
          Редактиране на коментар
          Потърси здравна помощ. Фиксирането върху една личност е сериозен психологически проблем.

• Чарли, ти не си някаква значима фигура или някакъв фактор, че някой да фиксира вниманието си върху теб!!! Просто си споменат в един пост. Прави разлика между двете.

Коментар

• NovemberCharlie
          Редактиране на коментар
          Де да беше само един.... За съжаление Бат Гого е яко хлътнал по мен и почва да става досаден.

• Ами Чарли, вземи мерки, де...
        HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Аз само за двама знам,единия на трета доза и до 24 часа нещо с кръвта и го намират умрял в леглото,ако поразпитам и още примери мога да дам…….ма няма смисъл
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• В тема *за ваксините* , най гласовити са Антиваксерите...

Познавам десетина които са ваксинирани , някои с доказано преболедуване от корона преди това. Никой не е пострадал от ваксините.

Яростни антиваксери също знам , включително и такива които ежедневно са у фитнеса. Не се замислят и за миг с какви говна във вид на "хр. добавки "протеини" и "енергийни напитки" се тъпчат , ама иначе са страшни експерти по това - колко са вредни ваксините.

Като цяло при всички има поне едно общо нещо - яко са пристрастени към Фейсбук .
            Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• nbajani
              nbajani коментира
              Редактиране на коментар
              Така де , на мен ми е баш така - от единия крачол , па у другия .

Ти си от тия които се вълнуват , щом имаш амнайсе поста в тая тема.

• bochkata
              bochkata коментира
              Редактиране на коментар
              От трима шофьори на линейки с по-две дози ваксина! Единият лека му пръст другите двама са на кислород! дано поне те се оправят. Не е измислица, а са познати.

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Да,развълнувал съм се,за собро или лошо пробвам 3ти път да го хвана ма не ме лови

• На жена ми първи братовчед почина в щатите (той там живееше лека му пръст) след втората доза. Станало му нещо не добре, влезнал да се освежи с един душ в банята и го намерили свлечен на земята. Лека му пръст на човека, много читав беше. То хубавите хора не живеят по много.... За жалост.... Остави две малки деца....

Разликата между това с което се тъпчеш през устата и ваксината е в естествената бариера изградена от еволюцията.
            При храната и добавките се усвоява само това което премине през бариерата на червата.
            При ваксината всичко вкарваш директно в кръвния поток. През задния вход. Малко но сигурно.
            Старите модели ваксини се гледат на яйчени зародиши или в коне. Ако животното е било вирусоносител на някаква болест която не е присъща за човека, то тя може да се развие у човек защото няма бариера която да я спре.
            Или пък недай си боже да мутира по някакъв начин (деца с аутизъм или тежки алергии).
            Умерен чоевк съм и не съм против ваксините, ама.... Голямо едно на ум....Заради задния вход... Както се казва "АЗ САМО ДА ПОПИТАМ ЗА НЕЩО....." и с тези думи българския капитан прередил опашката на суеция канал.
            Последно редактирано от aig; 24-12-21, 08:49.
            АИГ-Заваряване ООД
            Заваръчни апарати "DEL"
            http://www.aigwelding.com
            0889 522 036

Коментар

• Препоръчвам на всички, които смятат, че личният им опит с починали след ваксиниране е достатъчен за вземане на решение дали да се ваксинират или не, да прочетат книжките на Дан Ариели.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

• krassitch
                krassitch коментира
                Редактиране на коментар
                Тоя философ няма да го чета...Ама си знам-личният опит никога не е достатъчен за статистика,обаче... всеки си решава как да действа,според него,и според с години насаждани идологеми,вярвания и заблуди.Обаче,дори и да сбъркаш,поне ще си знаеш,че Изборът си е твой,а не под натиск от някой,който не носи никаква отговорност

• BENZBOSS
                BENZBOSS коментира
                Редактиране на коментар
                Глупости не ми се четат

• NovemberCharlie
                Редактиране на коментар
                Дали са глупости не знам. Знам, че е задължителен за маркетолозите https://www.behavioraleconomics.com/...ral-economics/. И работата му, заедно с тази на Амос Тверски https://en.m.wikipedia.org/wiki/Amos_Tversky и Даниел Канеман https://en.m.wikipedia.org/wiki/Daniel_Kahneman се счита за ключова при разбирането как хората вземат решения.

• До тук искат да ни докарат!!!
              https://youtu.be/BuBkiUB3cOQ

Коментар

• Във Франкфурт започват да маркират ваксинираните с гривни ( за сега само гривни , после кой знае...?)

Коментар

• Швабите имат опит в маркирането. Неваксинираните със звезда и към крематориумите.
                  Натиснете снимката за да я уголемите  Име:5344fe9241a23226-1024x682.jpg Прегледи:0 Размер:131.8 КБ ID:6802138

Коментар

• Първоначално публикуван от Жеков Преглед на мнение
                    Във Франкфурт започват да маркират ваксинираните с гривни ( за сега само гривни , после кой знае...?)

После какво? Чип с 5Г?

Коментар

• Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнение
                      Швабите имат опит в маркирането. Неваксинираните със звезда и към крематориумите.
                      Натиснете снимката за да я уголемите Име:5344fe9241a23226-1024x682.jpg Прегледи:0 Размер:131.8 КБ ID:6802138
                      Ако перифразираме стария, тъжен виц - етикетите ние ли да си ги шием?
                      Ето от къде може да се пръкне еднорог - етикетчета, по 10-ина левчета и ето ти го "мелярдче" .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X