Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
    Хм, българите обичат да се редят на опашки...
    Разбира се.

Когато стане нещо което обхваща голям брой хора, винаги се оказва че някъде има:

1. Връзкарче на което особено свирепо не му се работи, въпреки че службичката му е такава че да работи 3 дни в годината.

2. Връзкарче което е измислило начин да взема подкупи а прескачане на опашката и за целта изнервя всички със смотана организация.

3. Връзкарче на което му е много гот ДРУГИТЕ да се редят, защото то не е длъжно.

4. Връзкарче което има начин да прати някой друг да се реди вместо него.

Иначе да, нормалното, цивилно население много обича да се реди на опашки.

Коментар

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20210221-WA0006.jpg
Прегледи:542
Размер:171.0 КБ
ID:6711985

УжасТ(цветът, имм предвид) А някои само заради чиповете се отказаха
      And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• pan_rt
        pan_rt коментира
        Редактиране на коментар
        викам:"абе докторе как са го направили тоя чип толкова малък ,че да мине през тая тънка игла?" не ми се получи майтапа

• icos
        icos коментира
        Редактиране на коментар
        Жена ми се чипира. Аз кат гледам обаче това розово картонче и почвам да се замислям- да не е замислена да ни обърне тая ваксина на гееве? Идеално съвпада с плановете на Бил Гейс да намали популацията

• pan_rt
        pan_rt коментира
        Редактиране на коментар
        аз съм нароил три чавета,от тук нататък ми е се тая

• Вредих се ,мераклии много нямаше

Коментар

• Първоначално публикуван от Иванов Иван Преглед на мнение
        Санта, ти какво очакваш да се случи след "масовата ваксинация"?
        Днес най-накрая министъра на здравеопазването от една опашка каза съвсем ясно : ваксините пазят от ТЕЖКО заболяване от Ковид!!!
        Явно се изтърва човечеца, защото до сега все мънкаха по въпроса от какво предпазват ваксините. Та вируса ще продължава да си циркулира и ваксинирани и неваксинирани ще го разнасят.

Коментар

• Иванов Иван
          Иванов Иван коментира
          Редактиране на коментар
          Кратката характеристика не съм я чел и не я коментирам. Многократно до сега се втълпяваше на хората, че ваксината ще спре циркулацията на вируса и след като се ваксинираме, вируса ще изчезне. Да, ама не. Ваксинирани и неваксинирани разнасят вируса като стой та гледай. И какво следва от това!? Ваксинацията ще е един безкраен процес. На какъв период от време ще трябва да се прави, скоро ще стане ясно.

• _kalata_
          _kalata_ коментира
          Редактиране на коментар
          А ако слушаш още по-внимателно ще чуеш, че % ефективност се смята от средно-тежко симптомно заразените... демек от уравнението вадим едни проценти хора, които дори може и да не разберат, че са изкарали новия грип и след това се смята там някаква ваксинна ефективност... но все тая де.. който се чувства застрашен да ходи да го ваксинират.
          А, че от тук нататък това ще е поредния грип, с който ще си живеем беше ясно от самото начало.

• santaclash
          santaclash коментира
          Редактиране на коментар
          По данни от израелците, които вече вкасинираха половината население, някои от ваксинираните при среща с вируса все пак проявяват леки симптоми. Но в последните два месеца нямат случай ваксиниран с двете дози да е умрял от Ковид...т.е. да е бил в болница, на апарат и т.н. Което само по себе си е голям успех и доста показателно за работата, която вършат ваксините. И съгласете се, че едно е да караш лека настинка на крак, друго е целия завод да затвори за 20 дена.
          Последно редактирано от santaclash; 21-02-21, 21:00.

• Че какво лошо има в това да предпазват от тежко заболяване от Ковис?

Коментар

• Аз кога съм казал, че има нещо лошо!?

Коментар

• Иванов Иван
            Иванов Иван коментира
            Редактиране на коментар
            Чети. Написано е.Ако не разбираш, вината не е в мен.

• p-pleven
            p-pleven коментира
            Редактиране на коментар
            Да, стигнах до последните ти две мнения и ми се отвориха очите

• Иванов Иван
            Иванов Иван коментира
            Редактиране на коментар
            Радвам се, че съм помогнал за това.

• Гагиииич, чакам си бананите.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            Какви банани? Къде сме се обзалагали?

• Кольо
            Кольо коментира
            Редактиране на коментар
            Току-що ми просветна-Гагич е някой професинален политик, който пише тук скрит зад ника.
            Бойко, тили си това?

Оооф, че съм прозд. То си го има на аватара кой е.
            Шиши-признавам те братко, умееш ги тези неща.

• Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Впрочем Астра-Зенека като нищо ще се окаже и най-читавата от всичките, ама за това ще говорим по-натам.
          Защо по-натам? Не е ли сега момента? Ти с нея ли се ваксинира?

Коментар

• Ясен
            Ясен коментира
            Редактиране на коментар
            С нея.

Дали е най-читавата - нека се набере още статистика.

Засега изглежда да е най-честно направена (с най-малко пАра за свирката).

• Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
          Защо по-натам? Не е ли сега момента? Ти с нея ли се ваксинира?
          Сега не е модерно, зер нали е ваксината с най-много докладвани странични ефекти.
          П.П. Не хващайте много вяра на тестовете за антитела от типа две чертички. Човек с изкаран вирус /положителен ПЦР тест от октомври го бяха наскоро изкарали с такъв без антитела, вчера си е пуснал нормален тест-370 АU/ml, най-високата стойност, която съм виждал изобщо.
          П.П2 Да не съм офф, жена ми вдигна 37,6 градуса вечерта след ваксинацията и се чувстваше цялото денонощие отпаднала. Вече е добре.
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Мисля си (няма как да се докаже), че хората със симптоми след ваксината, вероятно биха били от тежко боледуващите истинския ковид.

Коментар

• gy6ter
              gy6ter коментира
              Редактиране на коментар
              Или носят вируса в себе си ? Обаче не съм чел за резултата от приложена ваксина на болни ?

• Ясен
              Ясен коментира
              Редактиране на коментар
              Определено няма как да се докаже, но и теоретично не е чак много свързано.

При векторните ваксини като АЗ - горе-долу това ти е реакцията на вектора (а не на ковида) - при това с чудовищен вирусен товар. Освен това във ваксината няма какво да ти направи отток в дихателните пътища и запушване на кръвоносните съдове, което е главната интрига на ковида.

• Впрочем от статистиката от 10 човека наоколо: банята 2-4 часа след ваксинацията с АЗ е чудесен начин да си докарате треска и температура след това. Изчакайте поне 1 денонощие с къпането.

То го пише в листовката ама чукча не читателЬ. И аз при чукчите.

Аааа и не пийте аспирин като вдигнете температура, става нещо като автогол. Парацетамол е средството.

Коментар

• Kozzzec
              Kozzzec коментира
              Редактиране на коментар
              Тази, която аз съм виждал, пише, че няма изискване за ограничение на къпането. За астразенека става дума.

• Към днешна дата има три ваксини. Поръчките са съответно:

Comirnaty на Pfizer, BioNTech; Fosun Pharma - за около 2 милиона човека (2 дози)
            Moderna COVID‑19 Vaccine на Moderna, BARDA, NIAID- за около 250 хиляди човека
            COVID-19 Vaccine AstraZeneca, която се произвежда от BARDA, OWS -за около 2.25 млн. човека. като одобрението е под условие да се следят резултатите.

И новите играчи, които чакат одобрение:
            Janssen (Janssen Vaccines (Johnson & Johnson). Поръчали сме дози за 1 милиона човека.
            Curevac. Тези преди лятото не ги броим...първо са за 500 хил човека, второ-още не са влезли в трета фаза изпитания.
            Sanofi, от която сме поръчали ваксини за над 2 милиона човека, може и въобще да не се появи, защото още е на фаза предклинични изпитания.
            Novavax с поръчка за 750 хиляди човека от доста време е в трета фаза изпитания.
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Санта, от къде ти е информацията какви ваксини и по колко сме поръчали? Защото преди известно време, генерала гордо заяви, че сме поръчали 12 млн, а след това някой спомена 18 млн!

Коментар

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Нямам сърбежи, дори тремори на пръстите, просто питах. Някакъв линк от pik.bg, skandalno.eu или blitz.bg може ли със статия за "новината"?

• Иванов Иван
                Иванов Иван коментира
                Редактиране на коментар
                По BTV.
                6789

• santaclash
                santaclash коментира
                Редактиране на коментар
                https://www.mh.government.bg/bg/novi...covid-19-do-2/

• Първоначално публикуван от Иванов Иван Преглед на мнение
              Санта, от къде ти е информацията какви ваксини и по колко сме поръчали? Защото преди известно време, генерала гордо заяви, че сме поръчали 12 млн, а след това някой спомена 18 млн!
              И след тия 18 млн, тиквата поръча още 3 млн.

Коментар

• santaclash
                santaclash коментира
                Редактиране на коментар
                Не е. Поръчката е обща европейска. ЕК ги поръчва. И да се поръча нещо допълнително, в момента то няма как да дойде. Отделно, че са договорени неща, които още ги няма. От антигенните ваксини още няма одобрени.
                И да, тази година има всички шансове да се приключи с проблема, ако по-малко хора четат глупости по социалките.

• Събота, 20.2.21 Обажда се личната лекарка и пита искаме ли. Имало само А.З. Искаме. Определи час в Неделя в 9:00. Отиваме. Няма чакащи. Излиза семейство като нас и влизаме. За 15 мин сме готови с горните картончета и първа игла. Вечерта ме тресе. На другия ден, 22 Понеделник температурата варира между 37 и 37,5. Жена ми също. Днес 23.2.21 вече е 36,0. Чувствам се здрав.
              LZ1AIV

Коментар

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Преди 2 седмиц питах нашия личен лекар как ще стават нещата и отговора беше - нищо не е ясно, Април-Май. После майка ми го пита - същия отговор.
                Днес отидох и се набодох с АЗ, а майка ми я записах за Pfizer в един от пунктовете, където питаха каква ваксина искаш. Надявам се другия месец и тя да мине. Ако се позабавят - ще ги прескочим. Навсякъде другъде записват за следвщите два дена, най-вероятно с АЗ.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X