Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Драги ми Смехурко, пиша ти за да ти кажа, че в Гърция първите ваксини са докарани с бус... за сладолед.
    Напрао омирам от фън!
    Публикувайте отговор

Коментар

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Маааалиииииии трагедия. Оставка на правителството. И що не беше с камион за риба, ми за сладолед? А сега.

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Щот са прости!

• https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1066422145
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Primrouse
      Primrouse коментира
      Редактиране на коментар
      10000 дози ваксини или 2000 пеницилинови флакона със все транспортен изолиращ контейнер и сух лед достатъчнен да поддържа -73 С за поне седмица са обем около половин кубичен метър. Това при околна температура. Във фургон за салам смятайте сами, инженери тъдява бол.
      Последно редактирано от Primrouse; 27-12-20, 15:08.

• Primrouse
      Primrouse коментира
      Редактиране на коментар
      Ако честотата на писане е ПОРпроционална на НЕразбирането то каменарският шаран и рицарят на ръждивите кЙОлоти какво ли трябва да се явяват🤣😂😅

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Къде в заданието по вътрешния транспорт пише, че трябва да се поддържа -73 за седмица?
      Тази партида ваксини ще се ползва до няколко дни, а в указанието пише, че за този срок тя трябва да се държи на 2-8 градуса.
      Значи няма никаква нужда от бусове, супер хладилници, а просто оо една лека кола с багажник способен да побере заветния кашон.

• Орднунг мус зайн.
    иначе отиваме на кино.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Едни приятели търгуват с медицински материали. някой знае ли дали вече може да сменят специалния си хладилен транспорт с такъв за кренвирши, нает? Може би изискванията на бюр.. простете - администрацията - вече не важат?

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        То разликата между специалния транспорт на лекарства изискващи температурен режим и този за хранителни продукти изискващи такъв е в брандирането .

• p-pleven
        p-pleven коментира
        Редактиране на коментар
        Освен в брандирането, цената има ли? Като последната зависи ли от логистчната мрежа?
        За едни ваксини питам.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Технически фургона има хладилна инсталация която поддържа определен температурен режим . Какво ще возиш в него няма значение . В случая просто Леки и доста други фирми поради спецификата на работата си имат основно такъв тип транспортни средства и дистрибуторска мрежа по цялата страна . То такъв хладилен бус и аз имам на разположение . В момента един приятел авто търговец има поне 5 за продаване и още десетина други . Обикновено поне от един - два ключовете и документите са в мен и като ми трябва си върша някоя работа с тях . От три месеца карам едно бордово камионче Кия на което още не му е дошъл реда да го продава та с него покрай ремонтите в нас си карам каквото ми трябва .
        Последно редактирано от sek.1; 28-12-20, 08:35.

• Преди малко малко насила гледах как ваксинираха министЕра и Мутафчийски.

Как може бе, елита пак се урЕди, а за народа пак няма нищо.
      На нищо я направиха тази държава ей...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Преди малко малко насила гледах как ваксинираха министЕра и Мутафчийски.

Министъра го остави, все пак е лекар. Друго е по-същественото или смешното. Един поп набодаха. При положение, че той не е лекар или медицинско лице, за какво иде реч!? Елементарно, пропаганда. Явно много са я окъсали с желаещите да се ваксинират щом пребягват до такъв ход.
        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Бъзикам те защото във всичко виждаш реване, затова.
          А цирка с буса на леки с кортеж гаче возят целия държавен резерв от злато, снимането на всяка стъпка по разтоварването и "транспортирането" на кашона е толкова нелеп, че даже не е смешен.

"Ето-кашона е разтоварен от специалния хладилен камион...
          В този момент поставиха ваксините на специалната количка(на която и викаме "хамалска")...
          Вкарват ваксините в помещението..."
          И все от този сорт. Не е ли трагично?

А преди малко надписа отдолу на екрана беше "7 часа след ваксинацията". И мисирът пита министера как се чувства, добре ли е, каква му е температурата...
          Един от компанията се изказа по отношение на попа, че го били извикали да опее министера, ако нещо нали, ама след като е оцелял-боцнаха го и него.

Абе цирк, който както казах даже не е и смешен.

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Ми всеки да се оплаква постоянно от всичко аз реване му викам. Цирка иначе е пълна трагедия, ма това журналистите го правят, щото толкова имат и акъл, но и народа иска зрелища. Виж кои предвания са най-гледани и ще разбереш. Аз всичките ги пропускам. Вече и новини не гледам много, то само облъчване.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Кольо попа е преди всичко символ на църквата . Колкото и странно да е църквата има сериозно влияние върху една част от българския народ . При първите блокади нашата тиква само църквите не посмя да затвори .

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Чаках с нетърпение този ден, да видя сега какво пак няма да му е харесало на великия БГ специалист по всичко. Каква щеше да е разликата, ако буса на Леки ви го бяха брандирали с някой грандиозен надпис Ковид 19? Същият бус щеше да е. Брандиране за час работа. Нямали бусове, ми нямат, е в МВР-то си носят хартия ....

Айде като човек занимаващ се от двайсет години с логистика на лекарства,да ти кажа къде е проблема.Аз работя в една от четирите големи фирми за доставка на едро на лекарства за болници,аптеки клиники и тн.Фирма СЕРТИФИЦИРАНА и притежаваща всички необходими разрешителни,за доставка на абсолютно всички видове лекаствени средства,консумативи итн.Разполагаме с флота от термо бусове,мобилни хладиници за по над 6к евро броя,наскоро ги купиха за доставка на свръхскъпи препарати по инвитро клиники.Всички транспортни единици подлежат на контрол от рзи,дезинфекцират се с препарати доставени от тях...имаме чисто бели и такива,брандирани с надпис разпознаваем за всеки посетил аптека някога.При само един телефон от мнз и фирмата ще предостави безвъзмездно и бус и куриер,че и охрана при нужда.
        А както казах ние сме едва една от четирите,примерно най-разпознаваемото и популярно име у нас е на Софарма.Фирма дето има огромна логистична флота,кеф ти камиони,бусове,пикапи абе каквото се сетиш.Персонал,който по цял ден извършва доставки по болници,обучен и тн.Персонал,който доставя без охрана лекарства в десетки порядъци по-скъпи,че и по-апетитни за крими контингента...само една опаковка примерно от препарат за множествена склероза е двайсет бона,и се събира в джоба...за наркотични и разни други такива да не отварям дума.Тук транспортираме кашон с НЕПРОДАВАЕМИ ваксини,с четири патрулки,пълен цирк,че те камионите на БНБ ги виждам по магистралата с две.Ако бяха поискали транспорт от тях сигурен съм Софарма нямаше да им откаже,и нямаше да има подигравки,всичко щеше да е ок.Но не,тиквите избраха бус за превоз на месо,нищо против Леки,даже абсолютно ЕВАЛА за техния маркетингов отдел,който го е уредил направо паметник да му направят в двора на фирмата.
        Как се очаква хората да ги вземат на сериозно,при крайно негативния имидж на тая ваксина?Сега дори тия ,дето се колебаят да се ваксинират ще се откажат,тоест ползата от цялото начинание е крайно съмнителна,за разходи пък да не говорим.

Коментар

• HEMO
          HEMO коментира
          Редактиране на коментар
          Asen Kushlev Ако питаш за техническата страна-разлика между нашите бусове и тия на Леки вероятно няма никаква.Не е в това въпроса.Има едно нещо,нарича се GDP (добра дистрибуторска практика) за покриване на определени изисквания гонят фирмите до дупка,и в един момент точно тия,дето следва да проверяват и налагат ред правят простотии,при това доволни от себе си.За това иде реч.За безумно слабата подготовка и организация,как не се сети някой да поръча един хладилник,ей го Либхер на входа на Пловдив...

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Точно техническата страна ме интересува. Закона никой от ревящите за кренвирши не го е чел, даже не знае, че има такъв. Ама да има повод пак за реване. Безумно слабата подготовка е ясна по начало. Друго и не очаквам. Какво да сътвори една администрация, в която 90% са на работа с връзки? Ето в Гърция сладоледаджиите ги разкарват, какво толкова е станало.

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Цените на лекарствата са безумно надути, а разликата до себестойност я прибират СЕРТИФИЦИРАНИ фирми. Разглезените не съм чул да предоставят нещо "безвъзмездно".
          А при цялата психоза и конспирация, не бих се учудил ако нападнат транспорта на ваксините. Та цирка с патрулките може и да не е толкова излишен.

• Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Преди малко малко насила гледах как ваксинираха министЕра и Мутафчийски.

Никъде не дадоха от къде им пълнят спринцовките! Пак лъжат хората - слагат нещо друго, вероятно витамин В12, те да не са луди да се ваксинират! И си мислят, че народа е глупав и ще им се върже, смешници!
        Затвор за тези и никакво ваксиниране!

Четейки коментарите под новините - това е масовото мнение!

Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Ако доктора е от ДПС .

• turtey
          turtey коментира
          Редактиране на коментар
          От къде ще да е, у креМвирша месо няма.

• dido uzunov
          dido uzunov коментира
          Редактиране на коментар
          Защо народа не вярва за ваксината .......ами защото не вярва на правителството, защото не вярва на лекарите, защото е лъган от още кой ли не.

• И аз се чудя дали в действителност да го ваксинирали с чудната ваксина или са му инжектирали витамин. Най вероятно сме гледали театър.
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Не са наивни, никак даже. Затова и не вярват на театрите които му разиграват вече почти година.

• santaclash
          santaclash коментира
          Редактиране на коментар
          Жестоко надценявате хората, искам да ви кажа!

В групата "Измамата К0вид" вече успешно лекуват онова, в което не вярват чрез пиене на разтворена белина през 15 минути.

Междувременно: Израел са направили организация да ваксинират по поне 1% от населението си на ден, и паралелно са в трети частичен локдаун.
          Планират да са се изчистили от тая гадост докрая на март

https://twitter.com/tommycollison/st...164413440?s=19

Пита се в задачата: колко време ше мине преди същата група да пуснат конспирация, че дефицита на ваксините е ционистки план, целящ да им осигури световно господство?

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Най вероятно земята е плоска! А театърът е хубаво нещо, но и той пострада от вируса.

• Кой не е наивен?
        Тея къде избраха Сакса? Или бибитко?

Мхммм

Коментар

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Ако не е тайна, ти кого избра тогава? Че останаха малко, но много знакови.

• turtey
          turtey коментира
          Редактиране на коментар
          Не е.
          Аз гласувах за загубилия Костов.

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Като не гласуваш пак ставаш техен избирател. Пък Костов отдавна не се е мяркал по избори. Споко, ся ще дойде леля ти корни всичко ще оправи.

• Мисля ,че не могат да си позволят риска ,дори и минимален, да ваксинират публично министъра с истинската ваксина.Аз не бих. Представете си карък да се запени и сгърчи пред камерите ще пропадне ваксинирането не само в България.За това физ.разтвор пред хората , пък после ако иска може и истинска ,но при закрити врати.Анафилаксия се случва при всички ваксини , но тук залогът е голям.

Коментар

• Skorpion_BG
          Skorpion_BG коментира
          Редактиране на коментар
          Стига конспираций. Досега в света са ваксинирани няколко стотин хиляди човека, може би над милион. Няма нито един "сгърчен" при ваксинирането.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Здравословното състояние на тия хора е толкова изследвано че вероятността да се получи нещо непредвидено е никаква .

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Конспираций до някъде е полезен, понеже развива мисловната дейност. Съгласете се, това е истинско предизвикателство за някои хора.

• Първоначално публикуван от Fraxinus Преглед на мнение
        Мисля ,че не могат да си позволят риска ,дори и минимален, да ваксинират публично министъра с истинската ваксина.Аз не бих. Представете си карък да се запени и сгърчи пред камерите ще пропадне ваксинирането не само в България.За това физ.разтвор пред хората , пък после ако иска може и истинска ,но при закрити врати.Анафилаксия се случва при всички ваксини , но тук залогът е голям.
        Масова заблуда е че,ще стане кой знае какво веднага след ваксиниране...Едва ли не се очаква да му изпаднат очите,или да му поникне трета ръка...стегнете се бе хора

Коментар

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Китките държавата ли ги осигурява или боцкащите си ги набавят срещу заплащане?

• piron45
          piron45 коментира
          Редактиране на коментар
          Ма вие за какво си мислите че беше попа като се ваксинира министъра ? Просто за всеки случай

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Попа не се ли наръга и той?
          Де е Киро? На кирия...

• Всяка ваксина може да предизвика алергична реакция ,понякога тежка.Това е минимална вероятност ,но се случва в определен процент. Има случаи и с новата ,за това стоят под наблюдение 30 мин и докторите имат епинефрин под ръка.Теоритично ако шансът е 1 към 10000 да се развие някаква бърза реакция рискът пак е ненужно да се поема пред камери защото ще има много публични щети .Не е въпрос на конспирация , а на елемевтарен ПР.
        Не казвам ,че не са го ваксинирали на истина ,нито съм против ваксините.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Със сигурност са ги изследвали за възможни алергични реакции преди ваксинирането .

• Чета, че бойко казал, че с ваксините ще стане като със санирането. Отначало хората се плашели, че ще им вземат апартаментите и се опъвали, ама после масово започнали да го искат.

А аз си помислих, че ще откраднат 2 мелярда.
        Що ли тъй си мисля?...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Питай пак, ама по-като за прости хора, че не схванах за кое точно питаш.

• p-pleven
          p-pleven коментира
          Редактиране на коментар
          Изолация ще си туряш ли, дограма, щранговена парното ще сменяш ли?
          Да гепим някой леф. Ти ще пишеш, че ще правиш, а няма да правиш и после делим парите.

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Нямам парно и щрангове, а доорамата е сменена.
          Няма далавера от мен.

А аз си мислех, че питашдали ще се ваксинирам. Да, ще се.
          Писах го няколко пъти вече. Когато ми дойде възможност.

• Не съм убеден, че нашето правителство ще ме мотивира да се ваксинирам. По-вероятно е гръцкото да го направи лятото.
        Последно редактирано от Scrapheap; 28-12-20, 19:20.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Да имаш желание и да имаш възможност да го направиш са две различни неща.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X