Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Източник: Париж"

Яка кампания едновременно от десетина медиЙ в Е(г)С. Това в "специализираното медицинско списание "Лансет"" вече беше изобличено със списък на авторите и проучване кой къде работи: Alexander S Semikhin, PhD, Yana V Simakova, MSc, Elizaveta A Tokarskaya, PhD, Daria A Egorova, PhD, Maksim M Shmarov, DSc, Natalia A Nikitenko, PhD, Vladimir A Gushchin, PhD, Elena A Smolyarchuk, PhD, Sergey K Zyryanov, DSc, Sergei V Borisevich, DSc, Prof Boris S Naroditsky, DSc, Prof Alexander L Gintsburg, DSc, and theGam-COVID-Vac Vaccine Trial Group...

Има и много още, например: http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/2355361
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• deyan_h
      deyan_h коментира
      Редактиране на коментар
      РФ просто пропусна една от фазите, за да си пуснат ваксината по-рано. Затова не може да се получи одобрение от ЕМА.

" Here (на 02,02,2021 .... ), we report preliminary results on the efficacy and safety of Gam-COVID-Vac from the interim analysis of this phase 3 trial."

Предварителни резултати от фаза 3 на 02,02,2021... ако всичко с окончателните резултати е ОК, след 3-4 месеца ще може и нея.

• Im Impf-Drama wird EU zum "ineffizienten Monster" или Гугъл-превод: В драмата за ваксинацията ЕС се превръща в „неефективно чудовище“:
    Контрастите не биха могли да бъдат по-големи: Великобритания на Борис Джонсън е ваксинирана и иска да премине през лятото. От друга страна, Европейският съюз на Урсула фон дер Лайен, който поради грешно решение гарантира, че цял континент изостава...

Брекзит: Едва ли би могло да има по-добро оправдание от европейската ваксинационна катастрофа...

Едва ли би могло да има по-добро оправдание за Брекзит от европейската ваксинационна катастрофа. Ако това трябва да е изразът на ваксинационния национализъм - очевидно британците са се справили далеч по-добре с него от европейците с техния модел на бюрократичен мултилатерализъм. „Бяхме, сме и ще бъдем по-добре - извън това несръчно, неефективно чудовище“, коментира отровно британската „Mail on Sunday“
    Так-так (или Doch-Doch) Писàх аз в другата тема, че Е(г)С се н@ср@ и показа абсолютната си импотентност - ояли се самозабравили се чиновници, получаващи месечно по 50+ хил. евро, но-о-о-о-о събиращи се веднъж на 3-5 месеца, щото "процедури имàли", видиш ли, но ми скочиха незабавно ковидиотите
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• И затва Господ прати нов щам в ЮК
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Е, така ще стане и в EU, ако изобщо се проведе някаква сериозна ваксинация. Вирусът и той Божа гадинка, бори се за оцеляване, нагажда се, изменя се.

• Между другото излиза. че в РФ имат доооста странна ваксинационна кампания.... В 25 болници и поликлиники в Москва прилагат водичка вместо ваксина. Двойно сляпо, т.е. нито пациента, нито лекаря знае на кого какво... ))

При такъв дизайн, болничният аптекар вероятно е unblinded. )) въпреки, че поликлиники... ))

ПС: някой да не ме разбере грешно... )))) Идеята на Спутник V - a е мнооооо яка )) векторна с два различни вектора за първата доза и за реваксинацията )) wicked !! ))))
      Последно редактирано от deyan_h; 03-02-21, 18:17.
      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Водичка или водОчка ?

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        vodO4ka 4ever, 4 the unblinded staff huge members !!

за останалите - Вак:Физ. - 3:1 )))
        Последно редактирано от deyan_h; 03-02-21, 18:09.

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        То ако е водочка ще има мераклии за повторно и потретно ваксиниране.

Обаче подозирам умисъл-като се разчуе, че след ваксината си като след две водки-броя на мераклиите за ваксина рязко ще се покачи.
        Последно редактирано от Кольо; 03-02-21, 18:32.

• В Индия вече са ваксинирали над 1,5 млн. души, до юли щели да ваксинират 30 млн.
      В България с гордост се тръби, че вече са ваксинирани 15 хил. души. До юли щели да станат цели 150 хил.

Коментар

• Ясен
        Ясен коментира
        Редактиране на коментар
        Разбира се, че за Астра-Зенека ставаше въпрос, онова на пфайцер даже и -60 не е ами е -80 и не знам имаме ли даже ред за сертификация на такова.

Спутник и да има ще е малко и не е интересен за широките маси.

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Да ти разправям ли как се обменят кутии със сух лед по диагонал през европата? )) И че 10 кинта ограничение на надценка на ТЕ не покрива разправията за единични дози? )))

Интересът на широките маси мене ми е през знаеш къде. )) Особено неплатежоспособният такъв... )))

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Некой, моля, да звънне на DHL и да пита за цена на термоконтролирана доставка на 2-6 градуса от Младост до Люлин.... )) Има вероятност да ви шокира. ))

• Кольо коментира
      Днес, 19:46
      Аз имах двойка по математика, и не мога да виждам нещата от пръв поглед.

Относно темпа на ваксиниране-вече нали ти казах-темпа е такъв щото няма ваксини.
      Ако изведнъж се изсипят отнякъде няколко милиона шишенца-темпа ще скочи много яко. Мераклии за ваксиниране има, поставянето е игра за лекарите, то даже и аз мога да буча игли в рамото, та и от там няма да има спирачка.
      Само ваксини да има. Ама няма.
      Ся-кой е виновен за нямането е друг въпрос
      Ми кой да е виновен? Кой се събира веднъж годишно при запльатка от 50 000 евро месечно? Кой в "много екстрен порядък" се събра "спешно" на заседание 3 месеца след като се подадоха заявките за одобрение на ваксините? Кой ли е забранил всички лекарства (които все още се произвеждат ама само за износ в трети, неевроГейски страни), които могат да помагат за преживяване на заразата?
      Тия ако аз бях онази Маковей щех да ги подгоня още сега То така е във всички сфери, просто сега лъсна евробюрократската дебилност в медицинската.

Коментар

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Гагич, там пише за съвсем друго ...

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Пише, че са отказали на производителя преразглеждане на предходна забрана.

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Да, но това засяга използване на дексаметазон освобождаващ интравитреален имплант при деца с неинфекциозен увеит. Конкретно. А не дексаметазон изобщо.

• deyan_h коментира
      Днес, 21:04
      Не, не съм. )))
      Регистърът на тия: https://portal.ncpr.bg казват не бачка за поддръжка, така че иди си до кварталната аптека и попитай... :"Случайно да сте имали проблем с доставките на дексаметазон последните ... 12 години? "
      А-а-а-а-а, попитах-попитах (жена ми попита, де) преди време - НЯ-МА.
      Прочее стандартен отговор на много аптекари през последните години е станал "Вече не се произвежда! Не се внася! Край! Никъде няма да го намерите!" и станА като по ТЗВ-време - с връзки или с обикаляне по аптеките се оказва, че го има...

Коментар

• deyan_h
        deyan_h коментира
        Редактиране на коментар
        Да е, все едно не ме използваш като канал за проверяване на точно тази информация ))))

Иначе да, някои "колеги" смятат, че ако кажат, че това което нямат в момента въобще го няма никъде във Вселената - то ще могат да пробутат нещо вместо липсващото.....

Според мен - тази търговска стратегия е смърдящо говно. )) В търговски смисъл. Води до загуби на продажби. )))

• Става все по забавно
      https://amp.dw.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D...%B0/a-56449117
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        Колкото повече заразени, толкова повече мутации. Нормално е да се омешат, ама сега хитрите британци смесват ваксините

• Колкото по зле, толкова по-добре! Направо си личи удоволствието.
      Време е да кажем стига на такава информация!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

• Днеска ваксинираха жената, викам и ,че ся може да плаща безконтактно с чипа и тая ми обърна чинията със салатата,това дали е страничен ефект

Коментар

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          Моята пък, оня ден си направи антигенен тест. Завъдила си е антитела и явно ще и се размине ваксинирането. А аз се надявах ...

• Иван Жоров
          Иван Жоров коментира
          Редактиране на коментар
          Тест за антитела си е правила, не антигенен.

• pan_rt
          pan_rt коментира
          Редактиране на коментар
          на моята не са и правили тест,последния и е бил ноември и сабайлян ми развява някаква бележка,викам и кво ти турнаха................ ами де да знам я виж и гледам пише комирнати,е викам и целнала си по убавата

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Аз съм силно притеснен. Противопоказна ли е употребата на алкохол след ваксинирането и за какъв период от време? Писането във форума на фонетична клавиатура, сексът с късоподстригани брюнетки и шофирането с домашни чехли без АСК сред рисковите фактори ли са? Един роднина ми набута вестник "Строго секретно", където тези неща са подробно разяснени, та-а-а-а-а затова питам.
        Ааа...И азе търсих информация как е положението с пиенЬето и ваксините, ама нема...Един руски академик казал, че не требва да се пюска 40 дена, ама баш създателя на Спутник го опровергал..Английския минздрав казва да не се пие два дена преди и два дена след боцкане, а американския- един ден преди и един ден след...Та не става ясно...Ааа...и в листовките на ваксините нищо не пише...
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

• Ваксинациите вървят вече, отварянето на четвърта фаза ще се окаже правилно. Навсякъде пред пунктовете има огромни опашки.
          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Днес се чипирах с Астра-Зенека. От нея се вдигало температура, ще видим колко.

Коментар

• s_s1
              s_s1 коментира
              Редактиране на коментар
              Как се уреди?

• Ясен
              Ясен коментира
              Редактиране на коментар
              Теоретично съм правоимащ за 3 фаза. На практика вече който отиде ще го набодат.

• p-pleven
              p-pleven коментира
              Редактиране на коментар
              Днес взеха да пишат, че ефективността на тази ваксина е най-голяма при втора доза след 12-тата седмица: http://www.thelancet-press.com/embar...neinterval.pdf

Кога мислиш да я поставяш при това положение?

• Пирогов? ВМА?

Лицензира ли си уиндоуса?

Коментар

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              ... Лицензира ли си уиндоуса?
              Могат да го барнат само след "Втора игла"

Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X