Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Житна диета - дали ще издържа ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Житна диета - дали ще издържа ?

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
    ... Сега в момента съм висок около 187, 188см и съм 88-89 килограма, да, по - добре е от преди, но има още какво да се желае. ... Ако сваля още 5, 6 килограма ще съм си добре вече. ..
    Е, нЕма нужда. При ръст 187 95 кг. за мъж тежащ си на мястото е оптимално тегло стига само мускулатурата да е стегната.

Мой познат фитнес инструктор без активно да тренира и без да се "зоби" при ръст 170 см тежи 90 кг. и не му се виждат сланинките и изглежда като Аполон.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да, да, това е точно така, единица обем мускули тежи доста повече от единица обем мазнина. За сравнение Брет Харт, през активните му години на спортист беше висок 185см и беше 106 килограма, но там тогава мускулите бяха доста повече. Аз сега съм си добре, просто имам малко мазнини още в областта на корема, не са много, но тях искам да изчистя. Иначе като цяло съм добре, сега смятам да се отнеса по - сериозно към фитнеса просто и се надявам нещата да се получат Точно в това ми е проблема, че имам малко мазнини за изчистване, най - вече в областта на корема
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Да, да, това е точно така, единица обем мускули тежи доста повече от единица обем мазнина. За сравнение Брет Харт, през активните му години на спортист беше висок 185см и беше 106 килограма, но там тогава мускулите бяха доста повече. Аз сега съм си добре, просто имам малко мазнини още в областта на корема, не са много, но тях искам да изчистя. Иначе като цяло съм добре, сега смятам да се отнеса по - сериозно към фитнеса просто и се надявам нещата да се получат Точно в това ми е проблема, че имам малко мазнини за изчистване, най - вече в областта на корема
        Почни да тичаш и се ограничи от въглехидрати
        Малко коремни преси и готово
        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
        :D

Коментар

Благодаря, това го правя, освен тичането, ще започна и да тичам Мога сред природата, мога и във фитнеса след силова тренировка
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Мой познат фитнес инструктор без активно да тренира и без да се "зоби" при ръст 170 см тежи 90 кг. и не му се виждат сланинките и изглежда като Аполон.
            Бреейй...чудо ще е некакво тогава..

Благодаря, това го правя, освен тичането, ще започна и да тичам Мога сред природата, мога и във фитнеса след силова тренировка
            Ако не се шегуваш, по-добре преди силова тренировка..

Коментар

СВЪРШИ!
              Днес на супичка
              Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение

Ако не се шегуваш, по-добре преди силова тренировка..
                Не вярно!След тежестите се бяга за да се подпомогне аеробната гликолиза.....пише в едни книги по биохимия.
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                  Не вярно!След тежестите се бяга за да се подпомогне аеробната гликолиза.....пише в едни книги по биохимия.
                  Хубаво де, нека да е след, но тогава да е 20мин. след завършването на силовата.

Коментар

Не, не се шегувам, с такова впечатление съм останал, едно от книгите, които съм прочел и друго от завършилите инструктори, които са ме съветвали. Преди тренировка може десетина минутки, да се раздвижиш, а след тренировка вече повече, поне 40 минути.
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение

...
                      Няма релефа на културист, има мускулна маса. Няма шкембе и паласки. Казва, че хапва само бяло пилешко месо, конско месо, домашно прясно неосолено сирене, мед, разни кълнове, сурови ядки и много зеленчуци.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Бях се зарекъл да мълча докато се нормализирам,но ето че не издържах.
                        Хубаво е ,че ги има тези форумни пространства и на без това съсипаното ни образование ,но виждам че има генетичен материал от знаещи ,чули недочули ,чели недопрочели и най вече хора с опит и пркатика по темата.Това може и да са бъдещи корифей в диетологията,абе колеги ще изядете хляба на някои с тези знания и опит.Да попитам кой от вас се е затичал през последните да речем 5г за трамвай/рейс/и.тн.
                        Сега вече ще следя темата с интерес щото при толкова професори може и аз да науча нещо нали.
                        пс.колега продължавай с диетата това е 1та стъпка не твърдя,че е правилна,но трябва да с епочне от някъде нали.
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

Не, не се шегувам, с такова впечатление съм останал, едно от книгите, които съм прочел и друго от завършилите инструктори, които са ме съветвали. Преди тренировка може десетина минутки, да се раздвижиш, а след тренировка вече повече, поне 40 минути.
                          Неее, имах предвид ако не се шегуваш, че:
                          ...освен тичането, ще започна и да тичам...
                          Не обръщай толкова внимание на приказките, особено на тези които се имат за "капацитети". Наблюдавай как се чувстваш и какво дава резултати при теб. И най-главното(позволявам си защото си още много млад) не се блазни от бързи резултати и в никакъв случай не използвай никаква "химия", каквото и да казват, безвредна, извлечена от натурален продукт и т.н., защото това е по-вредно от всякакви наднормени килограми.

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                            Бях се зарекъл да мълча докато се нормализирам,но ето че не издържах.
                            Хубаво е ,че ги има тези форумни пространства и на без това съсипаното ни образование ,но виждам че има генетичен материал от знаещи ,чули недочули ,чели недопрочели и най вече хора с опит и пркатика по темата.Това може и да са бъдещи корифей в диетологията,абе колеги ще изядете хляба на някои с тези знания и опит.Да попитам кой от вас се е затичал през последните да речем 5г за трамвай/рейс/и.тн.
                            Сега вече ще следя темата с интерес щото при толкова професори може и аз да науча нещо нали.
                            пс.колега продължавай с диетата това е 1та стъпка не твърдя,че е правилна,но трябва да с епочне от някъде нали.
                            Аз не съм, защото не помня от кога не съм ползвал градски транспорт. Пък и на село само чакаме Боко релси да прекара и да открие линията.
                            Почти всяка вечер като разхождам кучето изплезвам език повече от него, а принципно като се затопли времето почти всяка вечер карам велосипед.

А тази диета точно е голяма стъпка, но в неправилната посока.

Коментар

Той Павката (trident) е професионалист, та нещата ги пречупва през своята си призма. Пет кила нагоре за три дни - ми това му е работата, щом трябва качва. Десет кила надолу - пак така. Независимо как това всъщност му се отразява, от гледна точка - здраве. Професионалният спорт, всъщност, е труд, износващ организма може-би повече от миньорския.
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                                Той Павката (trident) е професионалист, та нещата ги пречупва през своята си призма. Пет кила нагоре за три дни - ми това му е работата, щом трябва качва. Десет кила надолу - пак така. Независимо как това всъщност му се отразява, от гледна точка - здраве. Професионалният спорт, всъщност, е труд, износващ организма може-би повече от миньорския.
                                Напълно съм съгласен с това мнение
                                Професионалния спорт наистина си е професия, много трудно почти невъзможно е да се съчетава с друг труд
                                А и е много по-скъпо храненето и поддръжката!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X