От: Житна диета - дали ще издържа ?
Жив съм и здрав, към 5 ден се бях позамаял ама после се нормализирах.
Остава ми един ден. Вече мога и още 10 дни да не ям друго, то житото едвам си изяждам, но с трезв разсъдък утре спирам и в Сряда ще ям СУПАаааа
Килограмите , които свалих до днес са 5.4кг
Не беше лоша идея освен че свалих и спестих хахахаха - най-ефтината диета до момента
Жив съм и здрав, към 5 ден се бях позамаял ама после се нормализирах.
Остава ми един ден. Вече мога и още 10 дни да не ям друго, то житото едвам си изяждам, но с трезв разсъдък утре спирам и в Сряда ще ям СУПАаааа

Килограмите , които свалих до днес са 5.4кг
Не беше лоша идея освен че свалих и спестих хахахаха - най-ефтината диета до момента
)
. Просто искам да изглеждам добре и най - вече да се чувствам комфортно в кожата си. За пречистването, не знам, там си е по - друго. Аз като чуя диета и първата асоциация, която ми идва на ума е сваляне на килограми. Разбира се, ако не говорим за здравословни проблеми някакви и тя е предписана от лекаре(докторе). То и аз бях започнал да имам проблеми с кръвното, но това беше преди...
Та мога да споделя личния си опит. На 20 години бях 75 кг при ръст 175 здрава като камък, без нищо висящо и тресящо. Тренирах постоянно-домакинска работа, няколко декара градина, хамалогия до откат. Но покрай анорексичните си приятелки се комплексирах и започнах да пробвам разни диети за да стана кльощава като тях
Коментар