Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Особено ако са от AMCI (Automotive Marketing Consultants Incorporated)

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      Той Фрилендъра си е чиста лека кола/4х4 и някоя друга благинка/, но явно си доста едър. Аз съм 186 см висок, и 85 кг. и не казвам, че правя упражнения вътре, но ми е доволно широко, като шофирам/верно е по-назад седалката, но пък остава място отзад/. Сякаш вратата обаче е леко "тясна" и като се качва едър човек се усеща, но вече вътре бива.

Иначе по темата отговора е Land Rover. Който е карал или се е возил в Дифендър знае, че няма подобен JEEP
      Колега, и аз съм 186 см висок, само дето съм 120 кг, та във Фрилендъра се задушавам, имам чувството, че в Рено Клио е по-широко.
      Горе-долу същото усещане получавам, когато се кача в Дифендъра, но в + там имам екстрата жулене на кокалчетата на лявата ръка в стъклото, непрестанно удряне на главата в тавана, комфорт като в циганска каруца, разбиване на бъбреците и изпадане на пломбите, а волана горещо те моли да го захапеш.
      Имам Гранд 5,2 '96 година и като седна вътре сякаш се пренасям в друго измерение. За мощност, скорост, стабилност и комфорт просто разговора става безпредметен - превъзходството на Американеца е абсолютно, жестоко . А що се отнася за резервните части мога да ви кажа, че тук във Франция частите за JEEP са на цената на частите за Рено Лагуна да речем - 8-те свещи, възд. и маслен филтър заедно излизат 56 евро всичко , говорим за свещи NGK и филтри MANN.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
        Колега, и аз съм 186 см висок, само дето съм 120 кг, та във Фрилендъра се задушавам, имам чувството, че в Рено Клио е по-широко.
        Горе-долу същото усещане получавам, когато се кача в Дифендъра, но в + там имам екстрата жулене на кокалчетата на лявата ръка в стъклото, непрестанно удряне на главата в тавана, комфорт като в циганска каруца, разбиване на бъбреците и изпадане на пломбите, а волана горещо те моли да го захапеш.
        Имам Гранд 5,2 '96 година и като седна вътре сякаш се пренасям в друго измерение. За мощност, скорост, стабилност и комфорт просто разговора става безпредметен - превъзходството на Американеца е абсолютно, жестоко . А що се отнася за резервните части мога да ви кажа, че тук във Франция частите за JEEP са на цената на частите за Рено Лагуна да речем - 8-те свещи, възд. и маслен филтър заедно излизат 56 евро всичко , говорим за свещи NGK и филтри MANN.
        Ма и сравнението ти си го бива. Гранда и Фрийто са баш в една категория, да не говорим и за Дифендъро
        ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
        lre-bulgaria.org

Коментар

Колега, не ме разбирай погрешно - не се сещам за модел на ЛР, който да не съм карал, и офф, и он, и градско, и селско. Такъв ЛР май няма . Признавам, че Рейнджа има страхотна возия с онова неговото шашаво окачване, ама както каза някой тук - и той като всяка английска кола все му има нещо, дето не те оставя да заспиш спокойно и имаш едно на ум. Просто JEEP-овете са по-солидни, по-изпипани, по-живи.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

• От: До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

И те могат по рампи
            http://www.youtube.com/watch?v=MV1A9...eature=related

Коментар

• От: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Просто невероятно. И Ровърите ако можеха така да се катерят.....
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• От: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Просто невероятно. И Ровърите ако можеха така да се катерят.....

От тях тръгна......
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                X