Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Защо ли аз не ходя по сервизи с моята газова? Е да, на няколко месеца позавъртя нещо за по 2-3 минути, това толкова ли е страшно?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: какво е по добро JEEP Cherokee или Land Rover?

класик е 1000 пъти по здрав и комфортен от тва cherokee

Коментар

Току що ме убеди с доводите си

Коментар

ХЕ ХЕ Стефан май напоследък караше г класа.
          Тя темата от 3 години.

Коментар

Датата ме развесели най-много. И това че с толкова много пъти едното возило превъзхожда другото де...

Коментар

Първоначално публикуван от range rover p38 4.6 hse Преглед на мнение
              класик е 1000 пъти по здрав и комфортен от тва cherokee
              На Класика му липсват мачтите с големите платна и дървената ламперия, щото пътното му поведение е точно като на средно малка яхта. Ако това се разбира под комфортен, наистина е къмто 1000 по-комфортен от Чероки. За ГрандЧероки и дума да не става.
              Другия морски елемент в Класика е че тия тежките мостове, по дупките се мяткат като риба на сухо. С тънките кормилни щанги с накрайници от Панда верно е много здраво. Решение разбира се има, но то не е в слагането на цветни пружини и амортисьори.

Коментар

Да сравнявате Класика с Чероки е неуместно.
                Опитайте поне с Гранд Чероки.И да е модел след 2000г.
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                  Да сравнявате Класика с Чероки е неуместно.
                  Опитайте поне с Гранд Чероки.И да е модел след 2000г.
                  Освен за икономичния и здрав дизел на Класика, за нищо по-добро не се сещам. Модела на ГрандЧероки се сменя 99.

Коментар

А защо забравяш икономичните,маломощни,но пък щадящи природата осемцилиндрови бензинови двигатели?
                    Е ,вярно ,че едвали някой ще смени неубиваемото и изключително надеждно чероки 2.1 турбодизел за Класик с V8.....

Коментар

Забравям ги защото каза да опитам с ГрандЧероки.
                      Забравям ги защото нямат сила на ниски обороти и харчат повече от колкото вървят. Ресурса - божа работа.
                      Тоя мъртвец Чероки2.1 да го сравняваш с КласикV8 е все едно да сравняваш КласикV8 с твоя КласикV8.
                      Ама въпреки че Чорока от тия години вече мирише на пръст, пак не се люлее и затриса както Класика.

Коментар

До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Верно затриса....над 180км/ч.

Коментар

Е аз на толкова силен попътен вятър не съм случвал.
                          Диагнозата е steering wobble. На по-педантичните собствениците на Патрул също им е до болка позната. Останалата част си мислят че е нормално, щото нали джип е.
                          По принцип над 150 изчиства и започват да се появяват други вибрации.
                          За първи път чувам че се появява над 180.
                          Трябва да ме повозиш.

Коментар

За теб -винаги.Имам един RANGE дето има един топуз на кормилната щанга дето лекува май точно тази болест за която говориш.В завода са си го слагали.Пак там са му сложили и мотор 200 кс и всички глезотии (без навигация).Върви повече от 180.Хваща 100 за под 10 сек.А в гората не иска бавни!Да ти казвам че е проходим няма нужда....
                            И е абсолютно оригинален!А е 1992 година.И ламперията вътре си му е добра още!
                            А и да се разберем накрая-RANGE ROVER и дизел са несъвместими понятия!
                            Там е свободна територия за чероки и гранд чероки.Гледам след 2000 имат вече дизел 131 кс.

Коментар

Ако имахме пътища като в Германия оловния топуз наистина лекува.
                              Всяка кормилна уредба генерира вътрешни сили които могат да бъдат подтиснати по един или по друг начин. Проблема е че когато моста е тежък като подтиснеш едното отключваш другото. С тежест на напречната щанга оправяш ритмичната вибрация и отключваш друга (bump steer)* която лично на мен ми е по-противна щото и магистралите са ни надупчени.
                              Спокойно окачване с тежки мостове до сега никой не е измислил.
                              За това на Jeep предните мостове са леки.

* Трудно ми е да превеждам термини. Онва майне Гоглето всичко знае.

Коментар

Както винаги си прав.Пълно щастие няма никъде в живота.Всичко е компромис.
                                Истината е,че за познавача величината на неподресорените маси е отличен параметър за оценка на една конструкция.
                                И за да српем да се заяждаме с теб дай дружно да оплюем много тежките и в същото време много слаби мостове на любимото на всички българи Г.Мисля,че тук ще сме на едно мнение....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X