Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
    А Фрилендъра и Спорта да не ги ли броим?
    Ако броя Фриландера (в тая калинка влизам по-трудно отколкото в състезателен автомобил ), трябва да броя и Компас и Патриот. Много невзрачни са ми и трите. На Компас измислиха някакъв икономичен дизел. Харчел под 5. Ма то за Европа, щото нали сме в криза.
    Спорт-а става. Ама нищо спортно няма в тази кола. Къде-къде по-спортни има и без претенциозен бадж.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
      Кажи поне една хубава приказка за диското, че иначе ще ти тежа на съвестта
      Не става така.
      Аз казвам недостатъците, някой друг казва качествата.
      Така картинката става пълна.

Добре де. От хора които нямат чешма, дето тече топла и студена вода едновремено, какъв продукт очаквате.

Коментар

Пламене пак забравяш Патриота и Компаса за кой клас коли са предназначени,нямат нищо общо с Гранда или с Черокито ,но пък бият Freelander !
        JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
        JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
        JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
        JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Апропо защо не подготвите един Джип и дойдете да ни накажете в някое състезание?
          Аааа забравих че ще станете много състезателните Джипове и ше си пречите!Пък ше ми е интересно какще стане.....
          Ще спамя пък.
          Апропо нещо за народния Товарег да кажеш.
          Тва май по-трудно за прескачане от преинжинерното ML ORC.

http://www.youtube.com/watch?v=EUnzqVT-oOY

Коментар

http://www.autohop.bg/extras-articles-403.html Ето малко инфо за феновете на Land Rover ,това е АНГЛИЙСКО списание не Американско !
            Последно редактирано от PAJERO-PININFARINA; 19-06-09, 22:04. Причина: Правопис

Коментар

Хубавото в този Форум е , че всеки има опит и наблюдения върху определени модели и марки !
              Като се поспори и малко се раздухат нещата се запознаваме и с лошите и с добрите страни на оспорваните коли или джипове.
              Всеки е убеден в това което е изпитал .
              Това обаче не е причина да разубеждава другите - те също имат своите наблюдения и убеждения .
              Никога няма да има еднозначен отговор кой джип е НАЙ .
              За това - честито на колегата със Черокито и със здраве да си го юрка където му е кеф !

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
                http://www.autohop.bg/extras-articles-403.html Ето малко инфо за феновете на Land Rover ,това е АНГЛИЙСКО списание не Американско !
                изключително ми хареса, коментара, по-бърз от Фрилендър, но по-проходим от РАВ4 и ЦРВ и по-икономичен от Екс-трейл.
                ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Ако броя Фриландера (в тая калинка влизам по-трудно отколкото в състезателен автомобил ), трябва да броя и Компас и Патриот. Много невзрачни са ми и трите. На Компас измислиха някакъв икономичен дизел. Харчел под 5. Ма то за Европа, щото нали сме в криза.
                  Спорт-а става. Ама нищо спортно няма в тази кола. Къде-къде по-спортни има и без претенциозен бадж.

kinex на аватара не изглеждаш толкова огромен
                  lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
                    изключително ми хареса, коментара, по-бърз от Фрилендър, но по-проходим от РАВ4 и ЦРВ и по-икономичен от Екс-трейл.
                    Ето още нещо ,което ти е харесало със сигурност "Голяма част от новите собственици на автомобила са „откраднати“ от конкурентни марки като Land Rover ."

Коментар

Първоначално публикуван от PAJERO-PININFARINA Преглед на мнение
                      Ето още нещо ,което ти е харесало със сигурност "Голяма част от новите собственици на автомобила са „откраднати“ от конкурентни марки като Land Rover ."
                      Последен спам по темата от мен.

Така, новите "откраднати" собственици, ще могат да разберат грешката си и да се върнат в правия път завинаги. За това, този модел е идеален и изключително много помага на всички конкурентни марки. Благодарим то Jeep за това бижу.
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Не е смешно.
                        Като произведете 2 милиона Дискавъри-3, или които и да е друг модел и при това ги продадете за една година, тогава може и да се смеете.
                        До тогава ще се шегувате с паркинга на Тойота, които всъщност продават много повече от ЛендРовър.
                        О вярно ... ЛР правят супер качествени автомобили и за това продават малко. Щото нали са скъпи.
                        Само дето за тоя стандарт има доста време да си помечтаете.

И за да съм съвсем извън темата, че по горе се спомена новото Гранд Чероки, трябва да поясня че общото с новия ML наистина е базата, която е 2915мм. Само дано не се бърка база с платформа, щото купето на GC WL е по-здраво от на новата Х5-ца, а на новата Х5-ца самоноса е по-устойчив на усукване от платформата на ML.

Коментар

Имам RR 4.6 225 к.с., купих го на жена ми преди около две години, ей така, просто ми хареса тогава. За мен сега лично това е най - добрият 4x4. В София завивам, паркирам и го слагам почти навсякъде. На нормална двупосочна улица прави завой от един път, докато с американски шевролет връщам два пъти на задна. Извънградско е като голяма тежка кола, стабилен в завоите по междуселските пътища, по магистралата с 200 без проблем. В много силен дъжд на магистралата със 160 тръгна настрани, как го изправих незнам, но го изправих, може би с ръката на господ, на който му се е случвало знае за какво иде реч. По черните пътища какво да кажа. Зимата до Копитото при нечистен път без проблеми. Лятото почтти всяка събота и неделя ( и утре ) от Кремиковският манастир по пътеките през цялата Стара планина до Ябланица и в кал и на сухо, без да включвам бавните. Пак в Стара планина до връх Мургаш включих бавните на 200 метра от върха, имаше дълбок сняг, а Рейджа има там някакъв контрол при изкачване та затова.
                          Можеш да караш на спорт по планински пътища и магистрали без да хванеш морска болест и в същото време можеш да си газиш на бавни където си поискаш. Аз лично не се сещам за друг такъв екземпляр и то в невероятен комфорт, поправете ме ако сбъркам.
                          Общо взето такива са ми вижданията и те не са придобити от форумите, ами от личен опит.

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
                            В София завивам, паркирам и го слагам почти навсякъде. На нормална двупосочна улица прави завой от един път, докато с американски шевролет връщам два пъти на задна.
                            Рейджа има там някакъв контрол при изкачване та затова.
                            Тез неща не са верни.
                            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

кои по точно, щото и Шевролета и Джипа са мои, и всичко в горният ми пост е " от личен опит ", а не от типа " един приятел има ..., та от него знам, че ..... "

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
                                Имам RR 4.6 225 к.с., купих го на жена ми преди около две години, ей така, просто ми хареса тогава. За мен сега лично това е най - добрият 4x4...

Общо взето такива са ми вижданията и те не са придобити от форумите, ами от личен опит.
                                Не може да има най-добър, в една конструкция с толкова много противоречащи си изисквания. Още повече, че всяка година излизат по няколко нови модела на реномираните марки в 4X4 сегмента.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X