Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
    кои по точно, щото и Шевролета и Джипа са мои, и всичко в горният ми пост е " от личен опит ", а не от типа " един приятел има ..., та от него знам, че ..... "
    Е кои по-точно?Аз съм ги цитирал.нНе е изобщо маневрен камо ли в градско.Да не говорим за обратни завои на улица в две платна.И няма система за изкачване на наклони.Ако има би ли я цитирал като име или възел?
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
      Е кои по-точно?Аз съм ги цитирал.нНе е изобщо маневрен камо ли в градско.Да не говорим за обратни завои на улица в две платна.И няма система за изкачване на наклони.Ако има би ли я цитирал като име или възел?
      Джипът е маневрен, сравнявайки го с джип или с кола сподобни размери. Има контрол при изкачване и контрол при спускане. Какъв възел незнам и не ме интересува, аз не съм монтьор и нямам намерение да ставам. Твоите впечатления от лично ползване ли са, щото както казах по горе моите са от лично ползване не от слухове и легенди.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Ако броя Фриландера (в тая калинка влизам по-трудно отколкото в състезателен автомобил ), трябва да броя и Компас и Патриот. Много невзрачни са ми и трите. На Компас измислиха някакъв икономичен дизел. Харчел под 5. Ма то за Европа, щото нали сме в криза.
        Спорт-а става. Ама нищо спортно няма в тази кола. Къде-къде по-спортни има и без претенциозен бадж.
        Той Фрилендъра си е чиста лека кола/4х4 и някоя друга благинка/, но явно си доста едър. Аз съм 186 см висок, и 85 кг. и не казвам, че правя упражнения вътре, но ми е доволно широко, като шофирам/верно е по-назад седалката, но пък остава място отзад/. Сякаш вратата обаче е леко "тясна" и като се качва едър човек се усеща, но вече вътре бива.

Иначе по темата отговора е Land Rover. Който е карал или се е возил в Дифендър знае, че няма подобен JEEP
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Джипът е маневрен, сравнявайки го с джип или с кола сподобни размери. Има контрол при изкачване и контрол при спускане. Какъв възел незнам и не ме интересува, аз не съм монтьор и нямам намерение да ставам. Твоите впечатления от лично ползване ли са, щото както казах по горе моите са от лично ползване не от слухове и легенди.
          Има само контрол на спускане при включени бавни предавки.Не е лошо като не знаеш и не те интересува,поне да не цитираш оборудване с което модела не разполага.Не е нужно да ползвам даден автомобил за да знам с какви системи е оборудван,както и колко е радиусът му на завой.Но все пак имам лични впечатления изразяващи се във 75 000 километра със въпросния модел.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
            Сякаш вратата обаче е леко "тясна" и като се качва едър човек се усеща, но вече вътре бива.

Иначе по темата отговора е Land Rover. Който е карал или се е возил в Дифендър знае, че няма подобен JEEP
            Е значи сме на едно мнение че във Фриландъра се влиза трудно.

Дифендъра се кара от хора на които им плащат за да го правят. Има и малки изключения разбира се. После питат -Къде съм спал до сега?
            Единственото нещо което има в повече от новия Рубикон е 4х4 фултайм.

Коментар

Кинекс,пък единственото което имаше Майкъл Джексън повече от мен беше,че можеше да пее.....
              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                Кинекс,пък единственото което имаше Майкъл Джексън повече от мен беше,че можеше да пее.....
                Щеше да е от значение ако и ти беше певец.

Коментар

Е значи сме на едно мнение че във Фриландъра се влиза трудно.

Дифендъра се кара от хора на които им плащат за да го правят. Има и малки изключения разбира се. После питат -Къде съм спал до сега?
                  Единственото нещо което има в повече от новия Рубикон е 4х4 фултайм.
                  Аз никога съм нямал проблеми, но за да сме точни сякаш е леко ниско в предната част на вратата и съм виждал, като се качват едри познати леко да се свиват. Ако обаче подходиш нормално няма никви проблеми. Вътре/след като вече си се намърдал/ мисля, че е нормално широко за кола от тоя клас.

Тва за Дифендъра не го коментирам, щото нямам впечатления. Имам обаче такива от проходимостта и множеството положителни качества на Дифендъра, ако искаш и на Диско също. Все пак говорим за съчетание цена-качество /иначе бих предпочел Хъмви поне от тва, което съм гледал, щото съм нямал удоволствие да се возя/ мисля че Ленд Ровър са доста добре. Рубикона също май е сполучлив /мнения на приятели, щото нямам лични впечатления/, но в тая тема май пише JEEP Cherokee.
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                  http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                    Има само контрол на спускане при включени бавни предавки.Не е лошо като не знаеш и не те интересува,поне да не цитираш оборудване с което модела не разполага.Не е нужно да ползвам даден автомобил за да знам с какви системи е оборудван,както и колко е радиусът му на завой.Но все пак имам лични впечатления изразяващи се във 75 000 километра със въпросния модел.
                    Не знам какви възли, системи и т.н. разполага, знам си му екстрите и техническите харектеристики и това ми е достатъчно.
                    Както казах има и контрол при изкачване на бавните, но не ми се спори вече с поредният собственик на нафтов такъв.

Мнения всякакви и хора различни, това е. За мен бензиновият RANGE ROVER е най - добрият избор 4х4, както добри са също за мен ДЖИП, НИСАН и ТОЙОТА. Докато в същото време ми е доста смешно когато някой нарича джип Шевролет Каптива, Деу, Хюндай, Х5 или пък нафтовият компромис на Range rover - а.

Коментар

Не знам какви възли, системи и т.н. разполага, знам си му екстрите и техническите харектеристики и това ми е достатъчно.
                      Както казах има и контрол при изкачване на бавните, но не ми се спори вече с поредният собственик на нафтов такъв.

Мнения всякакви и хора различни, това е. За мен бензиновият RANGE ROVER е най - добрият избор 4х4, както добри са също за мен ДЖИП, НИСАН и ТОЙОТА. Докато в същото време ми е доста смешно когато някой нарича джип Шевролет Каптива, Деу, Хюндай, Х5 или пък нафтовият компромис на Range rover - а.
                      Като му знаеш техническите характеристики, кажи с какво е по-добър от ГрандЧерокито. Не става въпрос за спор, темата е такава.

Братчет сега ти видях подписа. Браво. Никви такива набедени Спорт-ове и модерни Вог-ове с дизайн на аквариум повече.

Коментар

Знам какво представляват Ленд Ровърите по разходки...Трагедия. (сори, че го казвам) . Грандовете също не се представят кой знае колко по-добре.Все пак една идея по-високо в класацията. Виж за Гранд Чероки със система "куадрадрайф" нещата стоят съвсем различно. Това го пожелавам на всеки да го опита...

Тук се споменава за Ровър с добър ъгъл на завой. От последното ми каране на Диско ІІ не останах с такова впечатление...
                        LZ1VMH

Коментар

Този предполагам е нафтовия :

http://www.youtube.com/watch?v=3ShJZnH3flQ
                          Vitara 2.0 V6
                          Honda CRV (Gen 1)
                          Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                          ВАЗ 2131

Коментар

Братчет сега ти видях подписа. Браво. Никви такива набедени Спорт-ове и модерни Вог-ове с дизайн на аквариум повече.
                            Мерси Пацо.Ама ми липсва малко пътното поведение като на малка яхта,както ти се изразяваш.

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                              Този предполагам е нафтовия :

http://www.youtube.com/watch?v=3ShJZnH3flQ
                              БАЯН, и не е аргумент. С подобни клипчета нищо не се доказва.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Напротив доказва се.
                                .. че системата за контрол при спускане работи ... например.
                                или на изкачване беше.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X