Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?

Първоначално публикуван от monkata Преглед на мнение
    здравейте,
    мисля че в темата "кое е по-добро" можем да включим цените на частите за обслужване, както цените за тунинг. Притежателите на jeep са доста по-облагодетелствени в тази гледна точка, а това не е малко в дните на криза.
    П.С. С удоволствие ще чакам да напишете резултатите от таста.
    По другите въпроси си мълча, тъй като нямам опит и с двете марки като поведение, но точно този аргумент не е верен. Цените за частите и тунинга за Ленд Роувър са изключително ниски, ако се поръчват от Англия. Транспорта пък по-евтин, отколкото този от щатите .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тръгне ли се и в тази посока никога няма да има край тази тема. А скоро прави 4 години от началото си .

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
        Тръгне ли се и в тази посока никога няма да има край тази тема. А скоро прави 4 години от началото си .
        То това си е напълно резонно, все пак се сравняват двете най-истински и стари офродаджийски марки.
        Друг е въпроса що въобще се спори, ама и това си е бая вечен спор
        ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
        lre-bulgaria.org

Коментар

На Гранда нещо интериора не му харесаха. Старовремски бил.
          И той закъсал ама нямало кой да снима щото оператора го карал. Да бе.
          Явно кухненското обзавеждане в Ренджа по им допада. И позицията на волана като в бус.

http://www.youtube.com/watch?v=aKbst3cSAsI

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            На Гранда нещо интериора не му харесаха. Старовремски бил.
            И той закъсал ама нямало кой да снима щото оператора го карал. Да бе.
            Явно кухненското обзавеждане в Ренджа по им допада. И позицията на волана като в бус.

http://www.youtube.com/watch?v=aKbst3cSAsI
            Не старовремски. Просто евтин, по хамерикански.

Ма са си прави хората иначе.
            ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
            lre-bulgaria.org

Коментар

Не може да се отрече че пропагандата на ЛендРовър е най-добрата из между автомобилните производители. От всеки недостатък се прави качество.
              Нещо като Кока-Кола при Хамериканците.
              Иначе как се продава нещо което струва 100 000 за 200 000.

Надува се тоя балон. Надува ли надува.
              Ама накрая се спука.

Коментар

Включете в "състезанието" и редукторна уазка за да имаме база за сравнение.Все пак трябва да се равняваме по най-добрите....
                И кажете най-накрая за кой рейндж ровър става въпрос?Класика или този след него?
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Хубаво си бяхме само двамата. Сега кво се изсипа цялата галактика тука.
                  И аз не знам вече за кой Рендж става въпрос.
                  Ама Гранда с Куадра Драйв кърти мивки.
                  Добре че Голди си взе такъв та да чуете мнение от човек дето е карал всичко.
                  Освен мен де.

Коментар

Освен мен де.
                    То и аз, без да се хваля, съм карал всичко, дето има 4 колела, и то още преди официално да се появи на пазара, ама си трая и им гледам сеира на всичките разбирачи.
                    А какво съм си избрал - пише го в подписа.

И да не бъда голословен - новия Кукурузер например го лашках по разните камъняци на остров Фуертевентура още през декември 2007 г.

Повече снимки тук: http://s21.photobucket.com/albums/b2...20LandCruiser/
                    Последно редактирано от Carburettor; 24-07-09, 01:44.
                    ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                    Volvo XC90 D5 Executive '12
                    Volvo XC60 D5 Summum '11
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

• Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                      То и аз, без да се хваля, съм карал всичко, дето има 4 колела, и то още преди официално да се появи на пазара, ама си трая и им гледам сеира на всичките разбирачи.
                      А какво съм си избрал - пише го в подписа.

И да не бъда голословен - новия Кукурузер например го лашках по разните камъняци на остров Фуертевентура още през декември 2007 г.

Повече снимки тук: http://s21.photobucket.com/albums/b2...20LandCruiser/

На драго сърце бих искал да чуя мнение по въпроса за "Кукурузер-ра".
                      Още повече като знам че си точен в изказванията си.

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                      Включете в "състезанието" и редукторна уазка за да имаме база за сравнение.Все пак трябва да се равняваме по най-добрите....
                      И кажете най-накрая за кой рейндж ровър става въпрос?Класика или този след него?

Rusev, възможно е високото мнение за Ровърите да е продиктувано от добрата твоя машина и най-вероятно включването на не малко пари в тунинга и!
                      Относно Уаза е по добре да не говориме. Доста скрита лимонка е.

Освен мен де.

Вчера се пробвах с един Врангел... Хи хи хи . Та вече си имам и първите белези. Малко си одрах задната броня за жалост. Изпитанията взимат жертви .
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-07-09, 08:44. Причина: 3 последователни публикации
                      LZ1VMH

Коментар

Момчета аз карам Дискавъри 1 и не мога да се оплача като държа да кажа че го карам повечето по асвалт и на лов,имам го от една година и е вярно че все има нещо за пипане но определено са все дреболии дължащи се на годинките на возилото.От Jeep имам впечатления от думите на шофьорите на работата ми а те не са особенно ласкави като се има впредвид че карат само по асвалт и самите хамериканци(сред такива работя) не го карат много много,все предпочитат други марки.Иначе Черокито изглежда корава машина но пък е доста тесничко отвътре особено отзад

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                          Хубаво е да има спор , защото се пишат много интересни доводи ( доста от тях са истински ) .
                          Обаче е добре - да спорят само хора карали дадения модел и имащи лични впечатления за това което защитават или отхвърлят !
                          Това особено важи когато се помага на колега да избере 4х4 автомобил . Вие го хвърлихте на вълците , а той скромен си мълчи и слуша ......глупости за 300 коня , 500 коня .....Спорт и ...... каквото ви е в главите там !
                          Аз бях пленен от .... кожен салон и други такива на Гранд Чероки , естествено отидох да го купувам - на сляпо малко ( не знаех за този прекрасен Форум , който спестява много мъки на невежите като мен )
                          И ..... пробата се оказа трагична . Нямаше зацепване на 4х4 на Горубляне на синорчето отстрани - 1-2 м наклонче . А дори нямаше и как да го включа - то било с някакви втулки , автоматик .... и т.н......
                          Ясно е , че е въпрос на екземоляр , а не на Марката .... така че ... не е лоша марката ! И аз я харесвам ....
                          След лошата проба взех другия модел за който се колебаех - ЛР Дискавъри , 8 цил., 3.5 .
                          Качих се и ..... вече не се заглеждам по никакви други модели - нито по-красиви , нито по-вървежни ...... това е 4х4 колата за мен .
                          Вътре - широко , удобно , уютно и .......комфортно .
                          Двигател - само като го чуеш и е достатъчно ...... на магистралата 160 си ги поддържа без дори да усетиш , че се движиш ....... кеф...
                          В гората - дори не знам къде му е границата на възможностите .......
                          Разхода - само който не е карал може да говори глупостите. Който е карал по-дълго - знае разхода колко е ! ( ако няма повреда )
                          Вид - грозновато брутален - като за 4х4 . Въпрос на гледна точка.
                          И сега най-интересното - Возията - това трябва да се пробва. Не става с думи .....
                          Току що изорана нива - на 3 предавка караш без да усещаш буците пръст . КОМФОРТ........ за какъв Гранд говорите .......той може там да затъне ..... не знам. Пробвайте !
                          Така , че колега - като пишеш нещо - прави го от Личен опит .
                          Не само да си пробвал 1 км някой модел и вече знаеш всичко за него ..... няма как да стане това !
                          Така си става само чесане на езиците ! Това го можем всички !
                          Успех с покупката на колегата !
                          За бъдещата ти кола 4х4 части се поръчват от Англия , Падок и колегите от Ленд Ровър клуб на този Форум !

Ето колегата с въпроса !
                          Аз имам и Чероки и Рендж Ровер,и имам достатачно впечатления.Само не разбрах,защо да си поръчвам частите от Англия,като аз живея в Америка.Като не ме познаваш,не пиши неща които не знаеш.

Коментар

Първоначално публикуван от alexi2828 Преглед на мнение
                            Аз имам и Чероки и Рендж Ровер,и имам достатачно впечатления.Само не разбрах,защо да си поръчвам частите от Англия,като аз живея в Америка.Като не ме познаваш,не пиши неща които не знаеш.
                            В персоналната Ви инфрмация пише Велинград, а това май е в Родопите, не във САЩ. Така че поправете информацията за себе си и не се горещете излишно, хората просто иската да помогнат. Пък и дори в Щатите, за ЛР пак ще Ви е по-евтино да поръчване от Падок например.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Има ли някой който не знае че частите с различно качество имат различна цена.

Коментар

Има ли някой който не знае че частите с различно качество имат различна цена.
                                Ако визираш доставките от Падок, да ти кажа, че доста от тях са си на Britpart, също както в Дарукар. Само цената им е различна, понякога до 4 пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X