До: Какво е по-добро JEEP Cherokee или Land Rover?
Не съм съгласен, че Ленд Ровер е скапан джип,просто не е най-доброто 4х4.До колкото до състезание, да вземем например Jeep Grand Cherokee SRT8 заводско изпълнение срещу които и да е Lend Rover, няма Ровер, който да го бие на ускорение, спирачен път и стабилност на асвалт.Вранглер Рубикон завотски идва с 3 блокажа,Ровер нямат заводски джип със блиски дани.Ако се тестват Вранглер Рубикон заводски и който и да е заводски ровер на един и същ терен от един и същ водач мисля, че ровер няма да е победителя.До колкото до един подготвен автомобил за офроуд било Джип или Ровер за мен това са офроуд машини а марката стои повече като емблема,реже се и се олекотява,сменят се двигатели,скорости,окачване,гуми и т.н.В едно такова състезание, ще спечели комбинация от подготовка на машина и умения на водач.
Първоначално публикуван от rusev
Преглед на мнение
), така че мощностните и силови характеристики са достатъчни за всеки (даже и Американец), който иска да има луксозен, високопроходим автомобил.
, му стига и един

не е от най-добрите места,това което го дават по филмите си е чиста измама и заблуда на хората,виж екскурзия на всеки го препоръчвам

Коментар