Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Висините на автомобилостроенето

По темата , имам една бетон-помпа качена върху Краз. През далечната 1986г. камиона отива на ход до Западна Германия в заводите на "Швинг" за монтаж на устройството и с 19тона "багаж" се връща обратно да "строи комунизЪма" при това безаварийно. Незнам колко е работила до 2003г. когато станах горд собственик но, изглеждаше точно като скраб. Единственото нещо което работеше беше двигателя . Отне ми почти 6 месеца да възстановя помпата но, по двигател и ходова част нищо. Към днешна дата "съоръжението" още се използва и разхода на гориво е по-нисък от този на новата ми помпа която е в/у МАН. Друг интересен факт за Краза е че, няма подгряване но, при -13 пали на оборот. Никой не помни кога за последен път му сменихме маслото обаче, вдига такова налягане че, очаквам някога да "протече от фаровете". Естествено не искам да убеждавам никого в предимствата на Съветската техника пред тези на Западната но, в определени случаи Братушките са надскочили себе си.
    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
      Братушките са надскочили себе си.
      Къде точно, щото нямат абсолютно нищо тяхно. Всичко е откраднато, копирано, преписано и от сорта.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Къде точно, щото нямат абсолютно нищо тяхно. Всичко е откраднато, копирано, преписано и от сорта.
        Ще ми е интересно да разбера повече за Краза . От къде е преписан ?
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Коко, да спориш с някой, който и с петите си знае, че всичко руско е скрап, е безсмислено. Ти му подаваш факти, той си се върти и суче като смок. А иначе всичкото голямо е откраднато от военна германия, ладите от италианците, москвича от бемевето, краза от извънземните.
          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Еее, космича си е опел. Ладата не е крадена, и има подобрения и затва като мине през локва си маже предното стъкло, а фиата не. И так далее.
            Камионите са на базата на американски машини, не на немски.
            За краза нямам идея.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Краза си е на извънземните Петре, има го дори и на стенописите по Египетските пирамиди.

Коментар

Иба тия извънземни. Освен немската космическа програма (ъ така де НАСА), микропроцесорите, стелт самолетите, сега и краза. Якост
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ей сега слизам от една като в първия пост от темата. Ми върши си работата в преспите, не ходя пеша, и най вече не й плащам бензина. Какво лошо да кажа?

Коментар

Ремонтите плащаш ли ги или сам си ги правиш?
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кразовият ЯМЗ е наистина добър двигател, особено, когато се сглоби внимателно с правилни части от неталибани.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Ремонтите плащаш ли ги или сам си ги правиш?
                        Не бе, служебна е, само я карам при нужда. Затова какво лошо да кажа?

Коментар

Връви макя му и пущиняка, па мани ми се и не чупи почти
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-3f6066a6a85ef2b23c3e1c4146c7cec1db428a2c30d5f62d14ff2d9192a9ad1a-V.jpg
Прегледи:1
Размер:124.1 КБ
ID:5699040Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-3f6066a6a85ef2b23c3e1c4146c7cec1db428a2c30d5f62d14ff2d9192a9ad1a-V.jpg
Прегледи:1
Размер:124.1 КБ
ID:5699040

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Не бе, служебна е, само я карам при нужда. Затова какво лошо да кажа?
                            Бе, ако трябва да мръдна до морето с нея, ще имам някои съображения... Макар че Ясен като си взе неговия УАЗ и това опита.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Бе, ако трябва да мръдна до морето с нея, ще имам някои съображения... Макар че Ясен като си взе неговия УАЗ и това опита.
                              Два пъти.

Не че нямам значително по-подходящи средства за целта ама тогава целта оправдаваше средствата.

Коментар

Бе, ако трябва да мръдна до морето с нея,
                                Виж ти ако зорлем искаш да ти е гадно, мое и супа с вилица да си ядеш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X