Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Висините на автомобилостроенето

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Ами не. Правен е защото е по-лесно да се ремонтира насред пътя с чук и тел, отколкото да се направи като света.
    Ми за мен е важна концепцията!
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

КамАЗ примерно се продава.
      Имаше нещо с евро нормите ... та затова питам. Нивите иначе ги влачат от някъде и ги продават .
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Едва ли карат това по сибир защото нямат пари за по добро.
        Ники

Коментар

Аз да попитам, в държави които са с традиции в дърводобива и не познават великите марки УАЗ, МАЗ, КРАЗ и всичко останало завършващто на АЗ как се справят?
          Навярно с нещо такова:

Коментар

Добре, а аз като съм в гората, на 50 км. от най близкия малък провинциален град, ако ми се развали динамото или се скъса веригата, къде да отида да си купя нова за тоя Джон Диър?

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
              Имаше нещо с евро нормите ... та затова питам. Нивите иначе ги влачат от някъде и ги продават .
              Заради евро-нормите не можеш да регистрираш нов УАЗ. Нива я поддържат актуална (поне до края на миналата година, за 2016 май имаше някакъв кахър).

Няма проблеми да си купиш УАЗ само за гората. Даже има кой да ти го внесе, наш човек е.

Коментар

Първоначално публикуван от ceko45 Преглед на мнение
                Добре, а аз като съм в гората, на 50 км. от най близкия малък провинциален град, ако ми се развали динамото или се скъса веригата, къде да отида да си купя нова за тоя Джон Диър?
                Това е несериозно. Като си купиш "Джон Диър" ще намериш сервизите и магазините за части. По същия начин, по който ще ги намериш за всяка марка кола или друга техника, каквато до момента не си притежавал. В БГ е бъкано вече с "John Deere" и изобщо не е екзотика.
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Заради евро-нормите не можеш да регистрираш нов УАЗ. Нива я поддържат актуална (поне до края на миналата година, за 2016 май имаше някакъв кахър).

Няма проблеми да си купиш УАЗ само за гората. Даже има кой да ти го внесе, наш човек е.
                  Опазил ме бог !
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Това е несериозно. Като си купиш "Джон Диър" ще намериш сервизите и магазините за части. По същия начин, по който ще ги намериш за всяка марка кола или друга техника, каквато до момента не си притежавал. В БГ е бъкано вече с "John Deere" и изобщо не е екзотика.
                    Всъщност, да намериш части за УАЗ в България не винаги е тривиално. Ако нещото го има в Плевен при Сашо - добре, ще дойде след 2-3 дни. От 3-4 магазина в София резултатът е 50:50 - дали ще е менте или заводски криво.

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
                    Опазил ме бог !
                    Ти си знаеш. Нещо не съм чел някой във Форума напоследък да се е похвалил с нов УАЗ.

Коментар

Нещо не съм чел някой във Форума напоследък да се е похвалил с нов УАЗ.
                      Ми те ги спряха. Даже бях пускал тема.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Ми те ги спряха.
                        - Пак заваля дъжд! - казал единият гей гледайки през прозореца.
                        - Простаци! - махнал с ръка другият гей.

Та, кои са тия "те", дето ги спряха?
                        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Тва ЯМАЛ ми изглежда малко като тунинг подразделението на УАЗ . Също като HAMANN на BMW.
                          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Та, кои са тия "те", дето ги спряха?
                            Нуу, мировое жидомасонство
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ceko45 Преглед на мнение
                              Понеже ми се налага да имам преки впечатления от дърводобива в немско там нещата стоят така, горския решава къде ще сече звъни на специализирана фирма и на другия ден пристигат два трейлера, на единия е харвестера а на другия два форвардера обикновено Диър придружавани от бус с който се придвижват операторите. Обикновено тия машини там ги карат момчета на около 25 години, качва се вътре слага си слушалките пуска си музика и бръмчи по цял ден, буса с който идват на работа има основните неща за поддръжка, масла, ремъци, филтри, маркучи за хидравлика, ако нещо се счупи, спира машината там където си е и звъни в сервиза, пристига сервизния бус и край с драмите.

Коментар

Само не знам на тези,които се топлят на дърва,дали ще им хареса цената на дървата добити с Джон Диъра.Аз лично не бих искал и да се снимам с тях,не да ги горя!Слезте малко на земята.И не съм фен на руската техника,но съм реалист.
                                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                                Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X