Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Висините на автомобилостроенето

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Висините на автомобилостроенето

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
    Пепи тия които изброи не са ли с по-висока товароносимост и по-големи?
    По-големи не са. Особено първите модели.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Спряха го за половин година. Сега го правят пак.
      Епа според сайта им не се предлага, та не знам.

ПП Поздрав за сичкото фенове - плакнете очи (може и по Анастейша)
      http://www.m24.ru/videos/82135?attempt=1

ППП Ако се заслушате внимателно се оказва че не може да се ремонтира само с чук, трябва и отвертка.
      Последно редактирано от turtey; 20-01-16, 08:42.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Основното авто за дърводобив в западната ни съседка по трудно достъпни терени се оказа Пинца. Като си търсехме с Бат Пепо такива от армията им се оказаха изкупени от техните дървари. Ролята на джогана пък е иззета от ТАМ-пълноприводен камион местно производство. Нямаше оплакваня от местните че не вършат работа.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Епа според сайта им не се предлага, та не знам.

ПП Поздрав за сичкото фенове - плакнете очи (може и по Анастейша)
          http://www.m24.ru/videos/82135?attempt=1

ППП Ако се заслушате внимателно се оказва че не може да се ремонтира само с чук, трябва и отвертка.
          Тоя не изглежда толкова зле сделан като оня от първия клип. Научили са се да правят юбилейни.
          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Тоя не изглежда толкова зле сделан като оня от първия клип. Научили са се да правят юбилейни.
            Те "юбилейни" винаги са можели да правят. Проблема е че 99% от останалите приличат на тях само на снимка. И това не само за автопрома им.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Те "юбилейни" винаги са можели да правят.
              Не знаех.
              Всеки трети е шести

Коментар

Те всичките юбилеи са така. Имам кадет 87ма, юбилеен, капка - ми няма ръжда, а жив набор трудно ще намериш.
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                  Не знаех.
                  Я бре! От време оно като видиш някое, правено за някое изложение по света например, току се заблудиш че се научили да правят нещата като хората. А после като си го купиш, разбираш че пак са те метнали.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                    За Пинца съм с две ръце. Дори бих си купил читав екземпляр, ама за смислени пари. Ама трите неща при него, пък хептен се не връзват - Пинц - Резервни части - Цена.
                    Смислен екземпляр - за читави пари... Връзва се - Пинц - Резервни части - Цена - доставка 24 часа и кубика дърва е 80 Е...
                    Друго не се връзва тука (Алпите) - всеки да сече - когато, както, колкото, за когото... Пазят си гората... и то умно, с переспектива...
                    Дори не може и всеки да фане черните пътища...

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                      За Пинца съм с две ръце. Дори бих си купил читав екземпляр, ама за смислени пари. Ама трите неща при него, пък хептен се не връзват - Пинц - Резервни части - Цена.

Значи, ще се съглася със съфорумника по-горе, за мен, реална конкуренция на бордова Уазка е пикап Дефендър. Сравнително евтини за придобиване, части по морги три вагона, части от Англия на цената на УАЗкови. Лошото е, че пикапа не е много разпространен, ама с 500лв от всяко купе читав майстор ще направи и пикап.
                      ...има, имааа - кое си сака, оно си требе... е, вчера на паркинга:
                      Прикачени файлове

Коментар

Чисто от любопитство - метрични резби ли ползват в Ровера?
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          Чисто от любопитство - метрични резби ли ползват в Ровера?
                          Да.

Коментар

И по нашите ширини ги има уж, ама в сравнение с другите купета, хич не са много.

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

• От: Висиниге на автомобилостроенето

В техникума си бил трезв за това "качество" на заварките. Когато успееш да го постигнеш на ведро водка, както мужика го прави, ела да се обадиш

Коментар

• От: Висиниге на автомобилостроенето

Първоначално публикуван от yordanb Преглед на мнение
                                В техникума си бил трезв за това "качество" на заварките. Когато успееш да го постигнеш на ведро водка, както мужика го прави, ела да се обадиш
                                Те тия мужици без ведрото водка даже и толкова няма да направят - хваща ги трепетликата. Изобщо, никога не съм вдявал що за гордост и мъжество е да можеш да изпиеш кило и канче и да влезеш под масата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X