Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо избрах да карам 4х4 ?

За да спра да чупя картерите на разни модеота, аудита и т.н. непроигодени за черни пътища возила. А ако въпросът е защо по черни пътища - не знам. Където и да пътувам погледът ми - все в черните пътчета, които се отклоняват от асфалта.
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Беше ми момчешка мечта, но ми изглеждаше непостижима и когато преди 10 години ми се отвори възможност не се колебах дълго, макар че си дадох последните пари.
      Оттогава не съм съжалявал нито за миг за решението!
      Това, което джипа ми дава е, че "бих могъл", в случай че "бих желал" да карам и извън пътя, а за мен това е някаква форма на свобода, а и практичната страна на автомобила не е за подценяване.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Е, моя отговор го няма.Аз по сигурен и непретенциозен автомобил не познавам..в тази насока
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Защото е много по-просторно от обикновен автомобил... Надали в Лада Нива е по просторно, от колкото в Ситроен Хсантия ноо..
          Иначе избрах::4х4 е моята страст, по цял ден съм в планините и чукарите-----> не баш по цял ден,но през повечето време съм по гората Я за риба , я за дръвца , я за кеф
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от kalintry Преглед на мнение
            Кеф цена няма! А се оказа, че на цената на "нормален" автомомил имаш баси КЕФА!
            Е все не знам що искам джип точно, ама ей заради това /кеф цена няма/ ще си купя. Досега съм карал предимно, леко спортни коли и мотори,и ми е писнало да се съобразявам с черни пътища, бордюри и дупки.

Коментар

Имам нужда от хоби !
              --------------------------------------------------
              [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
              [/FONT]

Коментар

Мой колега си купи Дискавъри I. Това ме накара да се замисля за реалните ми нужди,а след регистрацията във форума дилемата отпадна напълно.

Първоначално публикуван от gromi4 Преглед на мнение
                Досега съм карал предимно, леко спортни коли и мотори,и ми е писнало да се съобразявам с черни пътища, бордюри и дупки.
                И това е една от причините.
                Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Аз карах Самурай по планините и за риба , и останах поразен , и впечатлен от възможностите на тази джипка. Направо спрях да карам леката кола. Сега карам Тойота LJ70 и няма такъв кеф.

Коментар

• От: Защо избрах да карам 4х4 ?

Аз карам БМВ , колко много искам да съм от тия дето " Аз карах БМВ и сега карам Toyota LJ 70" , но явно в тази криза никой не иска БМВ.
                    Запалил съм се като цяло по OffRoad-а от близкото ми минало , работейки из горите с Джугито(Зил 157).Друго си е да джвакаш дето ти душа поиска и когато си поиска..... няма такава тръпка!
                    Micubishi Pajero II 3.0 V6 /LPG , Super Select - къса база BMW 316 i Comact , Peugeot Partner.
                    Когато ми се доработи - сядам да си почина докато ми мине! 0893449040 Коко

Коментар

• От: До: Защо избрах да карам 4х4 ?

Като цяло сигурноста за мен и за околните е по голяма, не развива висока скорост за кратко време а на мен крачето ми е тежко, бях почнал да расъждавам -Еми аз си карах нормално с около 160........ сега над 120 трудно вдигам а и не ми е комфортно с такава скорост, наскоро ми се наложи да спра, поради липса на дистанция и с около 60км просто прекосих канавката която за мое щастие не беше стръмна но беше около метър дълбока но не окантарих ... просто си продължих по пътя възхитен от възможностите на машината, дупките по пътя, едномесечните ремонти на отсечки по един километър и съвкупност от малки и безобидни причини
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

• От: До: Защо избрах да карам 4х4 ?

аз лично щях да си вземам кола, нооооо едн приятел ме извика да ми покаже какво паджеро е вкарал от англия и се влюбих. платих му го и заминах, поста криза (гореше ми 15/100 нафта) и го бартеросах за едно голфче (егати кенефа) -неиздарйах и си взех витара , а и детето се кефи много като го возя с джипака(плаж, гора......)
                        898450701

Коментар

Навремето имах Фронтера , беше ми доста удобна за всекидневна, но пък доста се чупеше . И си взех хонада сивик след това, ма пък ми доиде доста ниска и малка за багажа , риболов и кучето , та сега си взех един стар РР да макна катуна уикендите ;-)

Коментар

Собственик съм на Витара от скоро, защото ми се налага да влизам по черно, а като завали с лека кола става трудно. А пък и от време на време ходя на лов, така че има къде да го ползвам.

Коментар

Много е яко като ти омръзне да караш по разбития път да свиеш в дясно и да подкараш по равната нива. Като цяло условията по родните пътища налагат използването на високопроходима машина.
                              [COLOR="black"][B][I]Wrangler 2.5i[/I][/B][/COLOR]

Коментар

• От: Re: Защо избрах да карам 4х4 ?

един ден отидох с Опела на гаджето за риба и докато стигна до мястото трябваше да мина по един хубав черен път които менаваше покраи реката и усещането беше невероятно заебах риболовния излет и цял ден фочх с Астричката по черния и кален път накрая скъсах двете бомбета задните и затънах в една кал яко че чак ме дарпа един трактор когато изля

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X