Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо избрах да карам 4х4 ?

Татко ми се сдоби с витара ,защото е ловец пък му е мечта да си има джип от доста време , а също и с мама редовно имаха разправии защо като ходил на лов цялата кола била пълна с косми от ку4етата ,тръни кал ,и какво ли още не
    По-добре провален опит,от колкото да не си опитал. :)

Коментар

да комбинирам полезното с приятното,да си свърша полезна работа,да се забавлявам сред природата,за България това са правилните автомобили

Коментар

До: Re: Защо избрах да карам 4х4 ?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        "Koгато карам по асфалта обикновено зяпам настрани от пътя.
        Когато карам извън пътя няма време за зазяпване встрани.
        А аз обичам да гледам само напред!
        Та затова и карам джип..."

И аз така с ендурото

Коментар

От малък мечтаех да имам джип и пушка и ето ,че мечтите ми се сбъднаха

Коментар

Здравейте!
            Карам Фронтера 2,5 ТДС КБ.Причината за покупката й бе нуждата от товарен кон с който да се дърпа ремаркето и същевременно нещо достатъчно комфортно за кратки пътувания по черни пътища.
            Поздрави!

Коментар

Моя отговор го няма по-горе. Търсих нещо тежко, голямо и сигурно за жена ми. И Тераното само ни намери... не е като да сме го търсили...

Коментар

джиповете са моита слабост.дават ти свобода.не се сьобразявасш с пьтя.просто е супер
                тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Видях го на платформа при приятел (нов внос беше) и без да да му мисля много ето ме с ФРУКТИЕРА. Абе беше си любов от пръв поглед.
                  [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

Ми що?-Щото бях шофер на уаз469 в казармата и направих много хиляди километри много як офроуд ,понеже бях граничар в средните Родопи и имах изобилие от ужасно пресечен терен,сняг,планински реки,лов и квото си помислиш.Усещането като минаваш на всякъде беше невероятно

Коментар

Защото с 4х4 по нормалните пътища ми е по-добре,по-бърз съм.Изтегля ме по-добре от завоя,имам добро сцепление и натискам здраво газта.После пък се заоглеждах за джипка заради пътищата ни,след това ми хареса с нея да си правя разходки във гората,хареса ми да гледам от високо(че не съм много добре с очите) и се чувствам по-независим и свободен.Но понеже две коли ми идваха в повечко,продадох леката и вече нямах по-бърза 4х4.След още известно време се оказа,че джипката пък ми е прекалено бавна и ми клати доста.Разделих се и с нея.И сега останах с една италианска красавица с предно.Нощем сънувам GT-R с 25см клиренс!Друг път сънувам Defender,който вдига 300км/ч!Понякога ми идва да се обадя и да си поръчам Bowler,пригоден за всекидневна употреба...

Коментар

защото се влюбих
                        освен това, че съм в подножито на витоша и нямаме улица

Коментар

Защото паркирането не е проблем и не се пазиш от малоумни шофьори ,джипа ти дава повече сигурност и е по здрав от колата

Коментар

не энам эащо точно но вече никога няма да карам лека кола ,дава ти сигурност на пътя и най вече иэвън него
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ами... по тези разбити улици и пътища......... не е за приказване,само за танк е

Коментар

Защо 4х4 ?... ... ..Защото ТРЯБВА да се ловува ...
                                Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X