Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Защо избрах да карам 4х4 ?

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Абе баш така си е, като си с Гранда си е гот, като си с някой изкорубляк сякаш теб те таковат
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
      ее МИТАК недеи така щот някои може да се обиди, важна е психическата нагласа и мирогледа. Знаиш ли колко щастлив бях когато за първи път се качих на газ 69 с двигател на самоходно шаси и монтирана отпред косачка. АИИИ БЕШЕ ГОЛЯМ СЕКС Е АИДЕ

Коментар

абе джипа сие джип
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

И при мен стана случайно. Карал съм си джипката си като кола в чужбина някъде 5 години. После се върнах в БГ и усетих приемуществото да караш жипка по гадните ни пътища. После се окалях 1-2 пъти на шега, хареса ми, намерих тоя форум и така се почна
          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Мислех доста , впрочем опитвах се да мисля защо ми харесват екстремните машини но не стигам до никакъв извод , харесва ми
            завършил съм селско стопански техникум механизация , защото строика не ме взеха на времето никаде другаде там предполагам знаете какви машини има АААААААААА,,,,,,,,,сетих се от каде ми хареса джип, КАЗАРМАТА 2 године карах , а и не обичам високите скорости ,
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

До: Защо избрах да карам 4х4 ?

Ами аз без джип зимата, а и в по-дъждовно лятно време не мога да се прибера у дома - вилната зона на Панчарево, освен ако не ходя пеша и не нося снегоходките или галошките , а и вилата ми е по чукарите така че... просто за мен е необходимост.

А, че с джип се кара 100 пъти по-лесно по Софийските и др. улици, мисля е неоспоримо.

Коментар

Защото ми харесва да ходя на места където не може да се достигне лесно . Всяко преодоляване на препятствие е като една малка победа, за това е и стремежа все повече и повече да се ъпгрейдват джипките, за да можем да минаваме по големи препятствия така победите са повече и по големи .
                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Свобода /може би измамна / и независимост /също/ , КЕФ /истински/ !
                  Не гласувах - няма правилния отговор ...

Коментар

"4х4 е моята страст, по цял ден съм в планините и чукарите "
                    По-вярно е бих бил в планината ако жената ме пускаше

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                      Свобода /може би измамна / и независимост /също/ , КЕФ /истински/ !
                      Не гласувах - няма правилния отговор ...
                      Абсолютно вярно!
                      Подкрепям с двете ръце
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

България е прекалено красива за да карам лека кола
                        Ако събота и неделя не съм в балкана значи съм умрял
                        BMW X6

Коментар

В началото беше за да мога да мога да пътувам спокойно зимата от нас до работа и обратно-. понеже живея в едно селце извън града. Но послеееее- като видях какви щуротиики могат да се правят със Фронтерката във кал ,сняг , дерета, баири , дупки и бордюри в града- а хората отстрани гледат с едни такива големи невярващи очи. Кефа е неописуем. Почувствах свобода. Кеф ти на пътя, кеф ти отстрани. Просто завърташ волана и си там където другите ще се замислят да покарат.
                          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Ами по няколко причини.
                            Първо защото обичам да ходя на село и следователно да се възползвам от всичките му плюсове т.е да ходя за гъби като изпреварвам местните ранобудни пешеходци, да сотигам до интересно красиви места без да ми се налага да ходя пеш по 2-3 км.

Второ защото е доста практично и може да се върши доста работа като превозване на разни работи по вилата.

И на на последно място заради сигурността у самочувствието които ми дава на пътя. Просто да си по-голям си е плюс.

Коментар

защото там кадето трабва да ходя е трудно с кола се нещо оставиш по пьтя това е едно село над Батулия

Коментар

По съвпадение ви отговарям след комшията от Батулията.

Става дума за едно бунгалце в община Своге, доста високо в Искърското дефиле. Дотам стигат (предполагам с много травми и страдания) и по-обикновени автомобили, след като - разбира се - пътниците слязат и си ходят след тях. Но падне ли и един дъждец - забрави!

Взех на старо едно джипче (излезе, впрочем, доста по-скъпо от бунгалцето) и всичко е ОК, поне засега. Иначе щях да си купя обикновена малка кола и то след още някое време.

От друга страна, какво да се лъжем? Винаги съм бил мераклия за джип, но не за да се показвам, а защото много ми харесва. И самата идея за повишена проходимост ми харесва - и обувките си избирам по тоя принцип, макар че меко казано отдавна не съм младеж.

Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X