Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Защо избрах да карам 4х4 ?

За мен е станало вече,просто начин на живот,неизбежна необходимост:като телевизора,телефона......автоматичната трансмисия......и т.н.
    Вече,23г карам основно джипове.Опитвах няколко пъти да променя себе си(лека кола-с цел икономия),но не се получава.Явно съм прекалено закостенял или вече остарял за да се променя.

П.П Жена ми кара Тойота Варис(тя си избра марката и модела),отдавна вече не ми я дава.Все нещо и пада от долу щом аз съм зад волана.
    ТЕЛ:0886301378

Коментар

Преди да се сдобия с джип ходих на риболов с Опел Кадет.Това ми струваше за пет години смяна на седем картера,основен ремонт на двигателя,спукан резервоар,затъване в различни ситуации и какволи още не.С джипа вече нямам подобни проблеми и се чувствам много по добре.

Коментар

и моят отговор го няма в анкетата
        Аз живея далеч... Далеч от града, далеч от селото, далеч от хората. Само дивите прасета са ми близо. Всичко, което ползвам трябва да е няколко пъти по-сигурно от обикновените вещи... И колата също.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от toni11bg Преглед на мнение
          и моят отговор го няма в анкетата
          Аз живея далеч... Далеч от града, далеч от селото, далеч от хората. Само дивите прасета са ми близо. Всичко, което ползвам трябва да е няколко пъти по-сигурно от обикновените вещи... И колата също.
          Човек да ти завиди,...Голяма красота.

Коментар

В Триград и околностите, всичко е много-красиво.....,но вземи сложи една оградка на тераската над реката,че.....човек няма да смее и една бира да изпие спокойно ! П.П Мноо красиво!
            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

В анкетата го няма моя отговор- съдба. Това мие работата вече 23г.
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Избрах паркетовоза, защото живея в Сливен - градът на дупките и ми е по-лесно да стигна до някой тротоар, за да сваля бебешката количка и торбата с играчки на детето. За тези, които паркират пред дома си на сухо, а на сутринта намират колата си затънала в 20 см кал, препоръчвам същото.
                Георги Кулишев
                Ямбол
                0889 42 00 74

Коментар

Защото искам да отида на много места до които не води асфалт. Защото ми е писнало от дупки из града, има някои през които с лека кола не се минава. Защото сигурността е по голяма от гледна точка на здравината и височината. За да мога да се качвам по бордюри из града. За да не ми пука зимата че някоя улица не е изчистена от снега. И защото хората карат коли, а човеците джипове

Коментар

За мен кола с висока проходимост ми е младежката мечта. Предпочитам почивки по забутани кътчета по планините, пред луксозни хотели по курортите. винаги съм имал тръпка докъде ще стигна с колата. На всичкото отгоре живея почти в планината. До преди 15 г. за тази цел ползвах старата си ладичка . По късно имах субару. И с двете съм се набутвал на невероятни места и винаги ме е било яд, че не са по-високи. Сега вече твърдо съм решил да си купя и то "наджипен". Ако ще е гарга, рошава да е.
                    Даже вече си правим планове с жена ми за лятото къде да му се кефим /тя е луда почти колкото мен /
                    А пък зимата ще съм по-малко зависим от обстановката, когато ходя на ски или си търся диво местенце за фрирайд.
                    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

• От: Re: Защо избрах да карам 4х4 ?

Взех си джип защото няма улица в града ни която да не е разкопана или без дупки.А и според мен джипа ти дава усещането за по голяма сигурност.А за мен това е най-важното
                      Няма лоши автомобили - има лоши шофьори

Коментар

Живея в предбалкана

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0068.jpg
Прегледи:1
Размер:234.6 КБ
ID:5408424Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0548.jpg
Размер:154.6 КБ
ID:5408425Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0552.jpg
Размер:155.9 КБ
ID:5408426

къщата срещу моста,единствения път е моста,май месец наводнения януари дълбоки снегове,на 300 метра съм от асвалта.
                        Откакто януари купих джипа,продадох си леката кола,те това истината,зимата да не се чудя дали днес ще мога да изляза,а лятото на почивка където човек поиска.
                        Terrano 2 2,7td 1994
                        Keeway atv 100

Коментар

1. За да ходя повече пеша - сега паркирам доста по-далече от желаната крайна точка (шегичка, но и с доза истина )
                          2. Маса -2,600 кг. (черногледост)..
                          3. Облагородяване на характера (някакси не може да си нервак с такива благородни машини, а и не се получава)

Коментар

Обичам излетите сред природата, най-вече по язовирите да ходя и не на последно място, зимата ми е по-спокойно да карам, и разчитам на джипката по нашите пътища, спрямо леката кола

Коментар

Защото е сигурна машина и винаги е от полза не само на мен и семейството ми ,а въобще ако се наложи! Чувството,че можеш да минеш и където не е за минаване е несравнимо,а пък ако се наложи и да дръпнеш някой от калта или снега!Времето на шофьорски стаж/20г./го разделям на преди и след джипа,много дълго време съм си губил с леки коли !
                              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

• От: Re: Защо избрах да карам 4х4 ?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                                Защото е като секса само че е по продължително.
                                Аааааааааа, Кинекс, не съм съгласен, братче, по-убаво е от секса!

Иначе при мен е детска мечта.
                                Па и много обичам 'сичко, що е големо, грубо, мощно и свирепо. Джип, кубинки, кучето, пушката и планината, яко сняг и приключения.
                                Па, ако има и нафта без пари 'ептен ша е рахат работата.
                                Ми така, де!
                                Последно редактирано от мишоци; 17-10-12, 09:13.
                                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X