Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо избрах да карам 4х4 ?

Защото си ходиш къдедо си искаш икогато си пойскаш , стига само да си пич.
    [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За свободата се писа вече.
      Да добавя-независимост! от пътни условия,време,сезон...
      При мен не знам кое е в повече: Желанието да посетя и разгледам красивата природа , някой водоем или просто да избягам от ежедневието-работа, коли ,хора...
      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Защото е много по-забавно от предното предаване, а често повече и от задното.А и вече живея на място , където зимата не мога да стигна , ако не съм с 4х4.Още не съм избрал какво точно 4х4 и какъв модел, но ще се посъветвам с вас като стигна до покупка. Сега си стигам и с предното.

Коментар

Винаги съм искал, но не ми е трябвал реално. Сега веднъж седмично минавам 2км черен път - с пасата се влача по корем, а ако натоваря каса бира и става страшно, как да не ми дойде идея за джипка.
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Живея на кофти място баир ,кал, коловози .Зимата с вектрата има два варианта много нерви бутане тикане ........или я зарязвам и пеш .Не вярвах на тва 4X4 че ще ми реши проблема се си мислех бе сигурно е по проходимо ма пак ще тикам.Е качихсе на 4X4 нее истина колко сам щаслив .Продадох си и леката кола взех си ауди куатро не че ми беше заритало но реших че е добре освен джипката и колата да е с четри двигателни ,не сажелявам.Неискам вече коли с предно или задно усещането е различно.
            telefonche@mail.bg
            Варна

Коментар

Налагаше ми се да взема проходим автомобил по работа, а след това започнах да навлизам по-сериозно в гората и сега събирам за нови гуми, че тези са регенератки.Джипката е Mitsubishi Pajero 3000 бензин.
              Калта за UAZ-a е като водата за водолаза!

Коментар

Аз 25 години съм искал и карал все лимузини Мерцедес,ама ми писна да се притеснявам дали ще стигна,докъде ще стигна,да зарязвам колата някъде зимата,и после пеша нагоре...а,какво ще намеря от колата на сутринта е друг въпрос...!Също така ми писна да ме подпират из центъра на София,да ми надират,и пукат броните,да ме засичат,и т.н.!Та реших да се сдобия със старо,и желязно отвсякъде магаре(и много запазено)-никакви пластмасарийки никъде!Та,след консултации със сведущи и вдяващи люде(специално искам да благодаря на Боби от екстрийм-а!)се насочих и сдобих след много търсене,и обикаляне с Тойота-LJ-70!И не съжалявам!
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Като ми се обади моят приятел и ми каза искаш ли автомобила и нещо ми затрепери под лъжичката,а при обикновените автомобили до сега не ми се е случвало такова нещо и те така

Коментар

Да си кажа честно случаино но не сажалявам

Коментар

Свобода на движение с възможно най-малко ограничения

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                        Свобода на движение с възможно най-малко ограничения
                        Това май се отнася за Пеша Ходенето в доста по-голяма степен

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                          Това май се отнася за Пеша Ходенето в доста по-голяма степен
                          Недей така де,че тогава болят краката

Коментар

от вървенето недейте се плашете, не е грях и няма нищо лошо!
                            вървенето особено нагоре калява духа,
                            а 4x4 ползваме за равното и когат трябва да се пренася нещо и зарад подобни нужди офроуда ни се чини интересно нещо, но преценяме че е хоби за паралиии.. има и по лесни начини да си струшиш главата, лошото е че в сервиз не могат те опраят

Коментар

Преди карах Ауди куатро, невероятно е какво може тази кола на лед, сняг и кал но не става за гората, Сега карам Витара. Защо избрах да карам 4х4 ? Защото обичам калните разходки
                              [URL="http://forum-lines.ru/"][img]http://forum-lines.ru/rez/ab99319.gif[/img][/URL]

Коментар

Когато търсихме да купим нова семейна кола жената каза - дай да е нещо 4x4, че все ходим на почивки по трудно достъпни места...

Аз пък не се противих много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X