Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо избрах да карам 4х4 ?

Да ви кажа пичове,писа ми да се мъча да ходя за риба и на лов с лека кола,преди беше по-лесно,но сега съм с по-ниски коли и освен мъката дойдоха и щетите,счупени кори,брони,подкалници и най-важното,леката кола обикновено остава далеч от мен,а сега е гот,жената се фука и гледа колите от високо,а аз се чудя къде да се покатеря за да се самоубедя в достойнствата на 4х4.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Дивото зове.

Коментар

И моя отговор го няма в анкетата
        Имах рено лагуна комби 2002 г. 8/осем/напълно срязани гуми от дупки всички джанти заварявани и изправяни поне по 2 пъти всяка и една чисто нова, три комплекта амортисьори за 3 год.
        На хижа Вежен качих семейството си с Рено 19 в ужасен проливен дъжд. Имах Панда 4Х4. Не побираше багажа ни през зимата.
        Купихме си Джип, за да ходя навсякъде със семейството си по всяко време теглейки ремарке с ATVта.
        Свободата Санчо е ВЕЛИКО НЕЩО!
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре го каза. А и други колеги по същество казаха същото. Май, ако трябва да се отговори с една дума, тази дума е "свободата".

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Добре че улиците и пътищата ни са пълни с дупки, добре че зимата снегът го чистят джаста-праста, добре че не са асвалтирали пътищата до най-итересните ни кътчета в страната. Разбира се казвам всичко това с ирония, но именно тези неща ме накараха да си купя 4х4 возило. Оказа се, че получих много повече удоволсвие от пътуването и приятни моменти от преодоляването на горепосочените несгоди на пътя.
            О899 2б2 1З2

Коментар

1-во защото ми омръзна да се засилвам по улицата на която живея и да се чудя дали ще успея да изляза по баира,когато е завалял сняг и тъй като нашата улица съм видял да я чистят веднъж в живота си!
              2-ро защото зимата ходя на почти всички състезания по ски организирани от БФС.
              3-то защото наистина си е друго на пътя като видят че от всякаде си с железа
              4-то защото по лесно се паркира по тротуаритетова е на шега
              А иначе за гаджетата е вярно
              Рак, мерак и простак не се лекуват!!!

Коментар

на лов с лека кола неможе!!!

Коментар

Днес открих още една велика страна на джипките - много лесно се открива на паркинга на Метро. Само по-големите бусове пречат, но предимстовото си е предимство
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

друго сие дасе чувстваш сигурен,ако неуспее задното щрак и предното,,,ее страст сие,все пак.
                    boko
                    Jeeep---KIA
                    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Защото :
                      1. Всеки ден, зиме и лете, карам Пернишкия път (работя в Перник, от София съм), дупки и разни РК, КН, Е и др. джигити ...
                      2. В 7 сутринта зимата с друго Владая не се "качва", в 18.30 не се слиза към Кос-а ...
                      3. Защото живея в Бояна, досами сервиз Тандер, а там без 4х4 зимата не става ...
                      4. Защото след Боснек към Живата Вода с друго не се стига ...
                      5. Защото за риба с Партнер-а не става ...
                      6. Защото красивата ни България с друго не мож я огледа "отблизо" ...
                      7. Защото е мания неописуема ...
                      8. Защото няма с какво друго да слушам Пинк Флойд на 1800 м. надморска ... лятото под звездите ...
                      9. Защото така съм решил !!!

И накрая, защото още не съм намерил читав 6х6 ...

Коментар

Първоначално публикуван от icarus Преглед на мнение
                        Защото :
                        1. Всеки ден, зиме и лете, карам Пернишкия път (работя в Перник, от София съм), дупки и разни РК, КН, Е и др. джигити ...
                        2. В 7 сутринта зимата с друго Владая не се "качва", в 18.30 не се слиза към Кос-а ...
                        3. Защото живея в Бояна, досами сервиз Тандер, а там без 4х4 зимата не става ...
                        4. Защото след Боснек към Живата Вода с друго не се стига ...
                        5. Защото за риба с Партнер-а не става ...
                        6. Защото красивата ни България с друго не мож я огледа "отблизо" ...
                        7. Защото е мания неописуема ...
                        8. Защото няма с какво друго да слушам Пинк Флойд на 1800 м. надморска ... лятото под звездите ...
                        9. Защото така съм решил !!!

И накрая, защото още не съм намерил читав 6х6 ...
                        +100
                        Е това за РК,КН,Е и др.много ама много ме изкефиеле па РК
                        Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

При всяка възможност бягам в гората и планината да ми се отмори главата. И лунния пейзаж по улиците не е за гума по-малка от 30". Доста години се мъчих с един Ford Sierra (с вдигнато окачване-клиренс 21см) по баирите, но след изчерпване на възможностите за повече лифт реших, че е време за едър джип (и пак лифт)

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
                            на лов с лека кола неможе!!!
                            Аааа! Може,може.
                            Прикачени файлове
                            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Не можах да гласувам.
                              Причината е за да ходя на лов и за риба без да троша на Мерцедесите броните.
                              До тук добре и всичко перфектно,докато не чух леко потропване в хъб.Пуснах на търсачката Фронтера и Гугъл ме прати при вас.Е тук какво открих за жипките и калта не е истина.Друга вселена и то готина.Миналата седмица не отидох на лов съботата за да се возя.Тази неделя същоооооооооооооо...............
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                                Аааа! Може,може.
                                Всички ли бяхте в Жигулата? И прасето?
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X