Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо избрах да карам 4х4 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо избрах да карам 4х4 ?

карам 4x4 защото не се чуствам в свои води като не съм в кал до ушите...

Коментар

Защото, е приятно събота и неделя да си малко на чист въздух в планината... и не само.
      NISSAN PATROL GR

OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA

Коментар

Карам 4х4 защото минавам където си пойскам и не ме е страх от дупките по пътя.

Коментар

Аз не гласувах в анкетата. Няма го моят отговор. А той е: Пълноприводните автомобили дават повече свобода. А както личи и от подписа ми, практичността също е важна за мен. Затова обичам да има и място най-малко за четирима пътници. И за багаж. И да е с яко парно за зимата. И мощен климатик за лятото. И ABS-ът е много хубаво нещо, пък и въздушните възглавници. И да не харчи много гориво. И да е с ефтина поддръжка... И много други работи са важни, ама доста се отклонявам вече, пак към LR Discovery се отнесох... Предимствата на кола с двойно предаване поне за мен винаги са повече от недостатъците, в сравнение със същата кола без двойното, независимо от типа автомобил и трансмисия.
          088/при нужда от помощ, или компания за бира/7908759

Коментар

избрах го, защото както останалите си независим на пъя, ходиш където си искаш из черните пътища и предоставя за щуротии из чукарите ... и още мн мн примери и за това взех 2 джипа
            Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 16v

Коментар

Чувствам се сигурен и спокоен......когато съм за риба и не само тогава.Харесва ми усешането а и побира цялата цигания когато тръгвам на път със семейството или за риба
              grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Карам Патрол 2001 г, дълга база. При това автомат, с ОМЕ окачване. Без да съм комплексар е приятно да гледаш отвисоко другите на пътя. И вече не треперя, че някой ме е одраскал на претъпкания паркинг. А на Метро си го виждам отдалеч. Всичко това ми доставя голяма радост, горчилка има само на ЛукОйл, ама тогава стискаш зъби, че пълно щастие има само в края на тунела. Оня тунел, който казват, че се вижда за последно.
                Трудно е да си мъж на днешно време! Доста се отказаха.
                "Никой не бива да се шегува с руския президент. Особено на тема война." Бойко Борисов, 30.11.2018 г.

Коментар

Тръгнах да си купувам семеен ван и обикаляйки по автосалоните жена ми видя джипа и каза "искам го" а аз си помислих, че и без това пътят до работата ни е като трасе от оффроуд състезание (острова под Аспарухов мост във Варна) а и обичам да ходя на излети и се запалих и аз.

Коментар

Преди 3 години се качих на субару форестър и оттогава ,диско ,ренж ровер,сега съм с гранд чероки и следващата и по следващата ще ДЖИП.Защото с него не се притеснявам от къде ще мина.Просто се чувствам по спокоен в такава кола а и кефа да нагазиш в калта е голям.

Коментар

Проходим джип когато е нужно, в същото време бърз и комфортен на асфалта.

Коментар

защото това е една от най-добрите неща сътворени в автомобилостроенето

Коментар

Започнах със Самурай заради хобито ми пчелите.Сега съм с WV bora 4motion комби и късо Паджеро заради тръпката да не те спира сняг и кал.

Коментар

Кеф цена няма! А се оказа, че на цената на "нормален" автомомил имаш баси КЕФА!
                            Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Аз заложих на 4х4, защото много обичам да скитам из природата.Досега за целта ползвах един Damas, които като цяло вършеше добра работа.Недостатъкът му е, че е само със задно и е доста лек, а това през зимата не е добра комбинация.

Коментар

Състоянието на пътната мрежа ни принуждава да караме джип! След като го имаме започват и разходките в гората

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X