Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз гласувам за туарега, стига да става дума за дълга база Y61.
    https://www.youtube.com/watch?v=6NGSLOngLT0
    Land Rover Discovery
    Където е текло пак ще тече ...

Коментар

На туарега и другите паркетници им помага това, че нямат цял мост, респ. няма бомбе по средата на коловоза което да ги спира.
      Обаче на джиповете с цял мост им помага именно целия мост-позволява по-голяма артикулация на окачването, което си е важно.
      И двете схеми си имат и плюсове и минуси, но едната схема се е доказала в сериозния офроуд, а другата сред гъзарите на магистралата.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Значи за Крузера немога да дам мнение тъй като не съм карал. Относно Туарега мога да кажа, че не е лоша машина но извън пътя не мисля, че би издържал на Крузера макари с блокажи и т.н.

Коментар

Кой избира терена, той ще е по проходим (Патрола или Тоарега), двете машини имат плюсуве за различни терени.
          8)

Коментар

За опит не чувам никой да казва нещо, щото това си накланя везните в 90% от случаите, останалото е късмет както се казва.
            Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
            Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Защо се сравнява луканка с пилешки кренвирши ?!
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Това си е манталитет за срявненията (кой е по по най) ако ме болят зъбите. не мога да сравня луканка с кремвирш. (кремвирша е по добър)
                8)

Коментар

Технически изпълнено не мисля, че туарега дори може да се доближи до П4 или ТЛК. Най-малкото, което би му попречило, е че е 10 пъти по бъкан с електроника и всеки един момент може някой модул да сдаде багажа, което пък е голям минус от своя страна.

Коментар

По принцип "нема смисъл " , ама на Тойотата е по дълга антената и има по голяма вероятност да е порази гръмотевица, а и дюзите са от "ония" денсото и всеки един момент може да стане белята, е технически разбира се.
                    8)

Коментар

Точно стокоеи ТЛК 100 и П4 не мисля че са нещо по проходимо от Големио Голф с еднакви размери и шарки гуми и прежалени като чужда пизда.

Със сигурност са по тежки и големи хипопотами в калта

Виж нещо ТЛК 70-80, 105, П1-2 са друга бира......

Пишете в тубата Мениджер Антон и си избирайте сравнения.

Последния Туарег със все електронните си асистенти засрами Гей класа амг с 15-се твърди блокажа в една кариера сняг и кал...
                      Последно редактирано от rosen_offroad; 02-09-20, 19:21.
                      Land Rover Discovery II, V8 4.0
                      VW Golf VI variant
                      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

• Кольо
                        Кольо коментира
                        Редактиране на коментар
                        По едно време го гледах мениджера, ама нещо ми е скучно на техните разходки.
                        Ма аз съм си извратен де.

• rosen_offroad
                        rosen_offroad коментира
                        Редактиране на коментар
                        Е Коле то тяхната идея е да вземат някое ново сувче и да видят кво може редом до ужасите.

• Кольо
                        Кольо коментира
                        Редактиране на коментар
                        Да де.
                        Ама все едно и също, даже подозирам, че имат платено за да изкарат този или онзи СУВ проходим.

Ако е само до ходове на окачването, на бас че има с независимо, които бият по ходове цял мост
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

• TigerHunter
                        TigerHunter коментира
                        Редактиране на коментар
                        На Роби Гордън бъгито ли?

• rosen_offroad
                        rosen_offroad коментира
                        Редактиране на коментар
                        Точно от към ходове на окачване и 100-та и Пахероса са мегазле спрямо въздушен Товарег

• бат'Марто
                        бат'Марто коментира
                        Редактиране на коментар
                        Саше , има една стара тема за мерене на ходове при Голди, виж я Там има една с независимо окачване , на въздух , виж какви ходове вади, с оригиналното заводско окачване..

Така е но с въздушното може да запалиш и да си останеш долу/или пък докато си караш/, докато при пружините е изключено. И пак стигаме до там, че гъзарията с въздуха е по-скоро негатив. Относно разхода мога да кажа само, че реалната разлика между газ/бензин и дизел е минимална...около 5лв на 100км. както и да се изчислява. Ако вземем средна стойност на дизел 2лв. а на газ 1лв.
                      Джипката гори 15/100 дизел=30лв. другата гори 22-23/100 газ=22-23лв. + 3-4лв. месечно бензин=25-26лв. ...същата работа. Само дето багажника ти е зает с една огромна бутилка.
                      Ако греша поправете ме. Приемам критики

Коментар

Здравейте, докато гледах Паджеро 4 случайно попаднах на едно Гранд Чероки WJ 4.7, отначало неисках да го погледна даже но ме накараха насила направо...качих се и...тва е джипа
                        Прочетох почти всичко изписано за него тук и ако е разрешено да пусна няколко линка с тези, които съм набелязал за да си кажете мнението.

Коментар

• Кольо
                          Кольо коментира
                          Редактиране на коментар
                          Щот'си извратен...

• cnc82
                          cnc82 коментира
                          Редактиране на коментар
                          За това съмнения няма..., който ме познава от време оно знае , че съм чалнат от малък..

• nissan_1978
                          nissan_1978 коментира
                          Редактиране на коментар
                          В този раздел съм пуснал тема Grand Cherokee WJ срещу Pathfinder R50 и там има изписано за модела можеш да погледнеш. Иначе не са лоши тия джипки, според мен са малко прехвалени ама бих си взел такава ако нямаше какво да карам.

Добре, ще прочета благодаря. Относно обявите, мога ли да пусна няколко линка да си кажете мнението?

Коментар

Аз лично, ако трябваше сега да си взема нещо сигурно щеше да бъде Фронтера Б дълга база 3.2 V6 вървят по около 7-8хил и имат LSD на задния блокаж (стига да работи).

Коментар

• nissan_1978
                            nissan_1978 коментира
                            Редактиране на коментар
                            Точно с тоя мотор е пълно, една не съм видял.

• DChavdarov
                            DChavdarov коментира
                            Редактиране на коментар
                            Ами една бърза проверка показва 5 бр. за продан. Ръчките се намират трудно, но автомата, какъвто мисля, че се търсеше си се намира

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X