Аз гласувам за туарега, стига да става дума за дълга база Y61.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на джип
Свий
X
-
На туарега и другите паркетници им помага това, че нямат цял мост, респ. няма бомбе по средата на коловоза което да ги спира.
Обаче на джиповете с цял мост им помага именно целия мост-позволява по-голяма артикулация на окачването, което си е важно.
И двете схеми си имат и плюсове и минуси, но едната схема се е доказала в сериозния офроуд, а другата сред гъзарите на магистралата.Има ли желание-има и начин!
- Харесвани 3
Коментар
-
Технически изпълнено не мисля, че туарега дори може да се доближи до П4 или ТЛК. Най-малкото, което би му попречило, е че е 10 пъти по бъкан с електроника и всеки един момент може някой модул да сдаде багажа, което пък е голям минус от своя страна.
Коментар
-
Точно стокоеи ТЛК 100 и П4 не мисля че са нещо по проходимо от Големио Голф
с еднакви размери и шарки гуми и прежалени като чужда пизда.
Със сигурност са по тежки и големи хипопотами в калта
Виж нещо ТЛК 70-80, 105, П1-2 са друга бира......
Пишете в тубата Мениджер Антон и си избирайте сравнения.
Последния Туарег със все електронните си асистенти засрами Гей класа амг с 15-се твърди блокажа в една кариера сняг и кал...Последно редактирано от rosen_offroad; 02-09-20, 19:21.Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Ако е само до ходове на окачването, на бас че има с независимо, които бият по ходове цял мост
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Така е но с въздушното може да запалиш и да си останеш долу/или пък докато си караш/, докато при пружините е изключено. И пак стигаме до там, че гъзарията с въздуха е по-скоро негатив. Относно разхода мога да кажа само, че реалната разлика между газ/бензин и дизел е минимална...около 5лв на 100км. както и да се изчислява. Ако вземем средна стойност на дизел 2лв. а на газ 1лв.
Джипката гори 15/100 дизел=30лв. другата гори 22-23/100 газ=22-23лв. + 3-4лв. месечно бензин=25-26лв. ...същата работа. Само дето багажника ти е зает с една огромна бутилка.
Ако греша поправете ме. Приемам критики
Коментар
-
Здравейте, докато гледах Паджеро 4 случайно попаднах на едно Гранд Чероки WJ 4.7, отначало неисках да го погледна даже но ме накараха насила направо...качих се и...тва е джипа

Прочетох почти всичко изписано за него тук и ако е разрешено да пусна няколко линка с тези, които съм набелязал за да си кажете мнението.
Коментар
-
Аз лично, ако трябваше сега да си взема нещо сигурно щеше да бъде Фронтера Б дълга база 3.2 V6 вървят по около 7-8хил и имат LSD на задния блокаж (стига да работи).
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Там има една с независимо окачване , на въздух , виж какви ходове вади, с оригиналното заводско окачване..
Коментар