Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Dynkata Преглед на мнение
    А какео ще кабете за Патфайндара и Паджеро 4 дизел и двете
    За Паджеро 4 съм пуснал тема малко-по надолу, за мен съм питал, но няма особен интерес за момента.
    До колкото съм запознат Патдайндъра много гние, макар да не е на преклонна възраст, както повечето му съперници.

Коментар

Такаааа четох доста и се преориентирах доста.
      Паджеро 4 3.2 дизел
      Нисан Патрол /у61/ 3.0 или 4.2 дизел
      Дискавъри III 2.7 дизел
      Общо взето това е. Има ги долу горе за този бюджет.
      Вие сте хората с компетентните мнения, така че давайте.
      Разход гориво
      Цени подръжка
      Ламарини
      Двигатели дефекти
      и каквото още се сетите.
      Изчетох много инфо но все пак..помагайте.

Коментар

61-ца 4.2 дизел ако намериш това е автомобила за лов и тн. Цели мостове,фабричен заден блокаж,носи 35-ци без проблем. Ноооо 61-ца с 4.2 доколкото знам само за Русия има!

Коментар

Патрол Y61 4.2 дизел много трудно ще намериш и ще е доста над 12 бона, ти и Y60 4.2 за тия пари няма как да намериш, а Y61 с тоя мотор е по голяма рядкост. Иначе за 12 бона може да намериш някой Y61 2.8 или 3.0. А има един бял къс 4.2 ама бензин в най големият сайт за продажба на автомобили в България, гол базов явно от някаква служба поръчван и е само 23 000лв
          Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Решено е. Паджеро 4, 3.2 дизел ще да е. Даже в момента гледам 2 такива, които влизат в бюджета.
            Кажете какво по-точно да проверявам при евентуална покупка. За скоростите, ръждата и супер селекта е ясно, по мотора имам предвид.
            И някой, който да го закачи на компютър във Варна ако знаете казвайте. Също да попитам какъв софтуер да си купя. За Аудито имам Ваг Ком а за Паджеро какво?

Коментар

Първоначално публикуван от Dynkata Преглед на мнение
              Решено е. Паджеро 4, 3.2 дизел ще да е. Даже в момента гледам 2 такива, които влизат в бюджета.
              Кажете какво по-точно да проверявам при евентуална покупка. За скоростите, ръждата и супер селекта е ясно, по мотора имам предвид.
              И някой, който да го закачи на компютър във Варна ако знаете казвайте. Също да попитам какъв софтуер да си купя. За Аудито имам Ваг Ком а за Паджеро какво?
              За този бюджет 4-ка ще е някой подводен камък , имай го в предвид ! Джамбазите не са глупави .
              Приятел преди 2 години някъде си търсеше такова и след много търсене взе наистина читаво , естествено цената беше над 20 к.
              Който търси , намира !
              Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

За тези пари ще намериш читаво паджеро 3.2 ама от трето поколение. 4ка за тия пари ми изглежда като бездънна яма за наливане на при. Кой знае колко са занемарени и не поддържани за 12 000, направиш едно днеска утре избуши друо. И накрая като теглиш чертата тая 4ка ще ти е излязла 30 бона
                Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Здравейте. Има за тези пари, даже вече съм намерил една и в Италия при мой много добър приятел. 4.700 евро е там колата, 2007 година. След 10-тина дни ще я погледне как е.
                  А някой да каже какъв разход мога да очаквам градско?
                  Свикнал съм на 12-13 дизел но за нагоре ...

Коментар

То че има за тая цена има, но хубаво си отваряйте очите..!
                    По каталог го дават градско 13.1 , айде да не е много точно това, 14-15 макс ще е.
                    Който търси , намира !
                    Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Все едно караш камионче

Коментар

Газифицирай го.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Туарег 4.2 бензин 310к.с е твоята кола. Има ги с твърди блокажи на централен и заден диф. Мотора е версията с ремък и е ок като здравина, става и на газ. На въздушното окачване му се модифицира сензора за височина и се вдига на 30см от земята, ако се наложи, макар че на макс вдигнат е като лагерница и само до 10км/ч. С хубави кални гуми ще върви до там, където и немодифициран Патрол 61 или Ленд Крузер 100.
                          Един приятел си купи такъв Туарег миналата година за 13к и освен обслужване, единствения ремонт му беше на актуатора на бавните скорости в раздатката, иначе нищо фрапантно.
                          Да, ако някой възел/агрегат се повреди ще е цифра ремонта, но няма перфектни коли.
                          '97 Musso 3.2
                          ...

Коментар

• Kirilpm
                            Kirilpm коментира
                            Редактиране на коментар
                            Щом човека е имал Q7 какво по-различно ще му предложи Туарега? Евентуално по-нисък данък марка и то само за някои части?

Първоначално публикуван от 6-zyl Преглед на мнение
                          С хубави кални гуми ще върви до там, където и немодифициран Патрол 61 или Ленд Крузер 100.
                          Айде на бас?
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

• MoridinBG
                            MoridinBG коментира
                            Редактиране на коментар
                            И аз смятам, че ще стигне, поне колкото крузера. Веднъж (:

• nissan_1978
                            nissan_1978 коментира
                            Редактиране на коментар
                            Предлагам от сега на татък всички офроудъри да хвърлят ленд крузърите и патролите и за напред да карат само стокови туарези. И без друго ще те закара там къде и патрола поне ще си в по луксозна обстановка 😀😀/това в кръга на шегата/

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Айде на бас?
                          Разполагаш ли със стоков дълъг Патрол или Ленд Крузер 100? Може да се уреди пробна разходка. Туарега е много подценена машина, а Патрол 61 и Ленд Крузер 100 не са нищо особено в стоков вариант. Да, чудесни платформи са за надграждане и с много пари стават страхотни офроуд машини, докато с Туарег не става.

'97 Musso 3.2
                          ...

Коментар

• MoridinBG
                            MoridinBG коментира
                            Редактиране на коментар
                            Разполагам с общо взето стоков 100. Има добавени блокажи, но обещавам да не ги пускам - може да разкачим соленоидите от компресора.
                            С леко кални гуми е, но стоков размер и вече поизносени. Лифт няма.
                            Края на Септември можем да го направим. Ще е поучително за всички участващи, според мен.

Сериозен съм.

Къде и кога ?
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X