Обява

Свий
Няма добавени обяви.

JEEP ,кой ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Eдинственото предимство на "Смарт" в града е, че можеш да го паркираш напряко на тротоара - дължината му е = широчината на повечето коли.
    Иначе харчи над 10 л. на сто По-добре да си се возим на "Хемито".
    "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

    Коментар


    • коко келеша
      коко келеша коментира
      Редактиране на коментар
      Особено, ако най-накрая му метнеш един газов инжекцион

      П.П. Последния път пълнихме газ заедно с некъв Кайен и управляващата го блондинка умно гледаше гумите на Черокито, щото нейните беха два пръста високи

  • Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    ... чак сега, 11 г. откакто карам "Jeep" се наблюдава пробив, западните сайтове почнаха да доставят до България, докато в онлайн-магазините български (или руски, маскирани като немски - да не ги изброявам) има доста ментаци и непасващи части. ...
    Чак пък толкова! Рокауто и, примерно, немския ASP-Eberle доставят в България определено по-отрано. И, между другото, по мои впечатления немските сайтове също предлагат предимно "възможно най-евтините неоригинални части". Като при това, за разлика от Рокауто, имат навика да не посочват марката.
    Проблемът в България отпреди 10+ години беше по-скоро това, че по-малко хора ползваха картови разплащания, поради което имаха проблеми с онлайн поръчки. Дори и на сайтове, където имаше възможност да се поръча с плащане по банков път, същото излизаше неизгодно поради кожодерските такси на банките.



    Ние не сме неутрални!

    Коментар


    • Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Повечето немски сайтове са на руски собственици и точно това съм написал - продават доста съмнителни части за "Крайслер". "Рокауто" водеше до висене по митниците - затова се правеха колективни поръчки и някой ентусиаст висеше той по митниците. Вече не е така.

    • Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      Конкретната фирма, която съм споменал, и от която имам лични впечатления, е с немски собственик. Същата още през 2008-2009 доставяше в България без никакви ядове с митници и т.п. А може и отпреди това да го е правила, но аз говоря за лични впечатления.
      И за нея обаче важи казаното по-горе - предлагат се неоригинални части, без да се посочва марка, а при запитване обикновено са оказва, че са Краун или нещо подобно.

    • дядо владо
      дядо владо коментира
      Редактиране на коментар
      Знаете, че имам човек който доставя и проблема е само .....поръчителя "Единия детаил е 280 ама тук ти давам сайт дето е 20 ще ми го доставиш ли.....аууууу не поемали гаранция а доставаното е брак, загубИх 20 парЕ", ами така е "Рока" предлага една и съща част от 5 15 25 и 55 пари (различни производители), пък ти си избираш коя да вземеш

  • Стигнах до извода, че Либерти е добър избор и правилния бензинов двигател е 3,7. Другия 2,4 -то е здрав но слаб (относително казано според мен).Но горят много. Какво ще рече "много" ? Ако го сравняваш с Астра или Голф ясно, че е много. Някой, които е засичал реален разход (пълен-пълен) може ли да каже.
    LZ1ACU

    Коментар


    • С риск да ме малце оплювате за това,което ще напиша сега ама ДЖИП си е емоционална идеология!Начи тва или се влюбваш в него или вообще не му обръщаш внимание!Още ми е криво че се разделих с моя WJ!Карал съмGMC YUKON.CHEVRROLET SILVERADO и днес GMC YUKON DENALIАми Джипа най си ми доставяше удоволствие!Разхода му бе 17/100 извънградско и от 25 на горе градско!Масло сменях на 10 000.То аз на всичко сменям на 10 000!Включително и на последния ми кенеф,ако е 2015 година!Поне останах в същата кръвна група.Сега карам Крайслер ама лека кола.2,4 бензин!Гледам че слагат същият мотор на Черокита след около 2015г.
      Та днес ходих да оглеждам едно Денали 6,2лтр с ясната мисъл да заменя кола 2015 с кола 2008!Еми карах,усещах,сравнявах и се отказах!Един ден ще си,ще си взема отново ДЖИП.Биндзин.Все още правят големи кубатури.
      Ииииии.........ако имам граматически грешки,простете!Српска сливова 50 градуса цела вечер..................
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

      Коментар


      • Jeep Cherokee, по традиция, са свързани с твърда ос, но именно заради нея офроудърът е един от най-добрите, когато се стигне до преодоляване на тежък терен. Затова при покупка трябва да се обърне внимание на долната част на автомобила – за предпочитане след повдигане с подемник – за типични следи от удари с камъни и други препятствия.

        Коментар


        • Може би ще се наложи да купувам по-скоро от колкото ми се искаше. Спрял съм се основно на GC WH. Въпросът ми е - в София къде има сервиз или човек, който се закимава с марката? Когато харесам нещо искам да го погледне някой, който им знае слабите места. Другия вариант е Балкан Стар, но със сигурност има и алтернативни сервизи.

          Коментар


          • Първоначално публикуван от v_0 Преглед на мнение
            Може би ще се наложи да купувам по-скоро от колкото ми се искаше. Спрял съм се основно на GC WH. Въпросът ми е - в София къде има сервиз или човек, който се закимава с марката? Когато харесам нещо искам да го погледне някой, който им знае слабите места. Другия вариант е Балкан Стар, но със сигурност има и алтернативни сервизи.
            Еди Рангелов - има телефон в темата "Кодове за радио на Jeep". Сервизът е на бул."Вл.Вазов"120.
            "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

            Коментар


            • v_0
              v_0 коментира
              Редактиране на коментар
              Благодаря!

          • Чух се с човека, ще мина задължително през него, когато харесам нещо. Малко ми стеснява кръга на търсене, защото трябва да гледам само в София, но не е фатално. Предлагане има достатъчно.
            Чувам обаче противоречиви мнения за 3.0 CRD. На мен ми трябва основно да дърпам една лодка, като втора кола, така че няма да минава километри. Еди каза, че е нормален автомобил - има си някои недостатъци и трябва да се внимава. Някой може ли да сподели преки впечатления? Ще съм благодарен!

            Коментар


            • Малко да раздвижа темата на колегата. Той се отказа, ама аз не 😁😁 Всичко започна от един нелеп инцидент- размазаха ми колата, както си беше паркирана на улицата. Исках да слагам теглич на другата ми кола, защото идва лято, лодката стои закована и не може да мръдне, но нещо не ми вървеше с него. После се зачетох във форума и взех, че днес си купих GC WK 4.7 . Имам силни подозрения, че момчето е също от форума, но това няма значение. Колата много ме кефи и си намерих хоби, ако остане някакво свободно време.
              С две думи - евала, пичове, много полезна информация намерих, която ме насочи, надявам се, към верния избор!

              Коментар


              • Честито! Дано много те радва.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X