Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - създаване на СуперУАЗ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
    EEEEEEEEE, не - ти взриви тъпомера бе човек. Няма такова нещо като закривени зъби - зъбите са прави и наклонени. Правите зъби имат по ниска товароносимост и повишен шум.
    Техниката не ти е силна страна , бизнеса щом е опрял до уазка - също.

Да вземеш на 26 страница да спреш с тъпотиите ли?
    Виж, прав си - до човек с липса на елементарна правописна грамотност наистина не ми е опрял бизнеса. Някои от чаветата, които работят за мен се справят по-добре от теб с българския език. Така че защо не вземеш да от 26 страница да отбиеш у лево!

Коментар

• Фактът, че никой от модераторите или хипермодераторите които четат и пишат тук, не затварят тази безумна тема, може само да ми говори, че е измислена тема от трол, който да събужда интереса към форума.
      Това е най-нелепата тема, откакто съм регистриран тук.
      Няма да споменавам личните обиди и нападки на уважаемия колега.
      С което преставам да пиша.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Владо М
        Владо М коментира
        Редактиране на коментар
        Благодаря, колега, за мъжката постъпка, извинявам се за нанесените обиди и успехи в живота.

• Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
      FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

• Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
        Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
        "Маниту" са челни товачи и като знам от един колега кравар какви са цените на ремонтите там, честно казано не ми се търси. А и това чудо е конструирано да вдига рулонни бали и се съмнявам да е кало и товароустойчиво...

Коментар

• Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
          Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
          Относно "Спайсер"-а тук -
          https://www.drive2.ru/communities/28...1/forum/299726
          -
          братята руснаци много хубаво са казали, по-добри от стандартните, по-слаби от военните. В тая връзка Волговите имат същите характеристики. Така че е въпрос на цена. Към палетата нямаше ли и фактури, да споделиш ?
          П.П. Ето и инфо за конструкцията - корифеите да се произнесат - на мен нищо не ми говори - http://www.uazbuka.ru/most/front_axle_spicer.html ...
          Последно редактирано от Владо М; 05-02-20, 00:11.

Коментар

• Абе Влатко, ти нали не знаеше руски?
            Или набърже го изучи?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Търтьо, упорит си упорит, ама след 27 страници и 2 месеца спря да му викаш "Ванката".
              Оценявам! Като последния самурай си.

• turtey
              turtey коментира
              Редактиране на коментар
              Допускам че сте различни, нищо че със сходен профил и на обща заплата.

• ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Продължаваш да си фантазираш, ама айде да не спамим повече.

• Спайсерът е още по-говнян. На Патриота са такива и се трошат мераклийски. Никой мост от джип не е в състояние да покрие изискванията на "проекта".
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Адаш, като не знаеш-не се обаждай бе.
              Има си такива мостове, искат само малко подсилване, и повечко внимаване като се кара.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Кольо, не каза дали си съгласен с идеята за графитни електроди?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Кольо
                  Кольо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Те гравитните са за финалните щрихи по проекта/
                  Но има графитни с медна обвивак 6 и 8 мм. Може и повече да има, не знам.
                  С 8 мм ще е малко грубо, 6 ще са супер за тази работа.

• turtey
                  turtey коментира
                  Редактиране на коментар
                  Е с медна обмазка де.

• В ютуб има клипове как мургавите братя разбиват на пух и прах физическите закони и постулати ( използването в проектирането на техника ) . С мотоблок с мощност от око 10к.ь. влачат ремъркета с обем на карусерия на УАЗ и половина. Защо и в БГ да си намаме един (Колибин) . Хайде де колега пусни му стружка на този проект. Всеки ще пологне с него , кой с болт(може и руски къде има"Хикс) на главата . кой с мост. Аз примерно имам касета от волга М24 дарявам я идеята .

Коментар

• Владо М
                  Владо М коментира
                  Редактиране на коментар
                  Касета или цял диф. с П. и К.?

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Абе Влатко, ти нали не знаеше руски?
                Или набърже го изучи?
                Ми нèкои хора се справят бързо с езиците.
                Ти като не си му на левелаа ...
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• Първоначално публикуван от Mais Преглед на мнение
                  В ютуб има клипове как мургавите братя разбиват на пух и прах физическите закони и постулати ( използването в проектирането на техника ) . С мотоблок с мощност от око 10к.ь. влачат ремъркета с обем на карусерия на УАЗ и половина. Защо и в БГ да си намаме един (Колибин) . Хайде де колега пусни му стружка на този проект. Всеки ще пологне с него , кой с болт(може и руски къде има"Хикс) на главата . кой с мост. Аз примерно имам касета от волга М24 дарявам я идеята .
                  Отрязани са му ракавите . Имам разглобени раздатки от Паджеро 1 и Паджеро 2. (със всички части за тях) Имам раздатка изправна от Фронтера. Мога та те уредя с дифове от Уаз 469. Май някъде имам диф и от Коорандо. На вторични имаше и дифове от Газ 66. А има и фронтера цяла за части 2,5 турбодизел. В града има вде бригади мургавелковци дето разглбяват бусове , камиони , джипове ще ти дам телефон цени народни.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-02-20, 16:02.

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нали ще слагаме самоблокиращ диф по вашему от волгата тогава ни трябват прасето , П. и К.?

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Да, но за по-голямото предавателно число, трябва главно предаване от по-старата Волга - ГАЗ 21.

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    По здрави ли са тези Волги и какво им е ПЧ?

• Много железария съм накупувал през годините. Волговия е диф с отрязани ръкави и без полуоси. Имам скоростни за Уаз(със и без синхонизатори) раздатка, карбуратори за УАЗ нови еднокамерни , двукамерни ползвани , карборатор от лаза пригоден за УАЗ с еднокамерни всмукателни тръби, Ако искаш ще ти дам телефон за мостове от Гранд чероки , мостове от Фронтера , Ама условието да пуснеш стружка най сетне на проекта .

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Усещам, че ще направим малко търговия с теб. Освен волговия диф съм мералкия и за карбуратор. Търсят се още хидравлика за волана и серво за спирачките, но всичко това ще стартира март месец. И гуми тракторки.

• Владенце, предвид че продължаваш да се държиш подчертано невъзпитано, да не ползвам други думи, що очакваш някой да ти дава акъл безплатно?
                  Сериозно питам.

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нямам против да плащам-но за това трябва твърд ангажимент. Примерно - ще ти направя мостове по изискване - на такива цени и с такива части. Аз проучвам, преценявам и евентуално плащам. Който мисли, че има възли, с които може да се справи - ще се радвам да ми пише на лично. Мисля, че в тази насока няма какво повече да коментираме. Така или иначе бюджетът е нарочен. За който 3-4к. за джобни, нека не участва. Пари и мозък насила не се дават...

• petkov_bb
                    petkov_bb коментира
                    Редактиране на коментар
                    Владо,
                    Много хора трудно проумяват, колко вярно и проверено е твърдението от последното ВИ изречение.
                    -Даже поговорки (житейски аксиоми) има в тази "посока).

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Само Бог знае колко работници са минали през ръцете, интересно е, че като работодател не ме тачат, а стават клиенти...

• С мостове от джип няма да направиш нищо смислено. Просто нямат нужната динамична товароносимост.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X