Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект - създаване на СуперУАЗ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
    EEEEEEEEE, не - ти взриви тъпомера бе човек. Няма такова нещо като закривени зъби - зъбите са прави и наклонени. Правите зъби имат по ниска товароносимост и повишен шум.
    Техниката не ти е силна страна , бизнеса щом е опрял до уазка - също.

Да вземеш на 26 страница да спреш с тъпотиите ли?
    Виж, прав си - до човек с липса на елементарна правописна грамотност наистина не ми е опрял бизнеса. Някои от чаветата, които работят за мен се справят по-добре от теб с българския език. Така че защо не вземеш да от 26 страница да отбиеш у лево!

Коментар

• Фактът, че никой от модераторите или хипермодераторите които четат и пишат тук, не затварят тази безумна тема, може само да ми говори, че е измислена тема от трол, който да събужда интереса към форума.
      Това е най-нелепата тема, откакто съм регистриран тук.
      Няма да споменавам личните обиди и нападки на уважаемия колега.
      С което преставам да пиша.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Владо М
        Владо М коментира
        Редактиране на коментар
        Благодаря, колега, за мъжката постъпка, извинявам се за нанесените обиди и успехи в живота.

• Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
      FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

• Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
        Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
        "Маниту" са челни товачи и като знам от един колега кравар какви са цените на ремонтите там, честно казано не ми се търси. А и това чудо е конструирано да вдига рулонни бали и се съмнявам да е кало и товароустойчиво...

Коментар

• Първоначално публикуван от nogopechen Преглед на мнение
          Малко "ОФФ": на къде се развива Форума, щом някакъв сметкаджия ,,отбива у лево" хора с образование, умения и доказани проекти. Изглежда и това изделие ще бъде сътворено от счетоводители. А сега по-сериозно: днес видях чифт чисто нови мостове на палета. На дължина като Уаз-кови. Имаха надписи ,,Спайсер" и ,,Маниту". Знам от какво са и носят много. Добре е да се пусне един сърч за тях.
          Относно "Спайсер"-а тук -
          https://www.drive2.ru/communities/28...1/forum/299726
          -
          братята руснаци много хубаво са казали, по-добри от стандартните, по-слаби от военните. В тая връзка Волговите имат същите характеристики. Така че е въпрос на цена. Към палетата нямаше ли и фактури, да споделиш ?
          П.П. Ето и инфо за конструкцията - корифеите да се произнесат - на мен нищо не ми говори - http://www.uazbuka.ru/most/front_axle_spicer.html ...
          Последно редактирано от Владо М; 05-02-20, 00:11.

Коментар

• Абе Влатко, ти нали не знаеше руски?
            Или набърже го изучи?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Търтьо, упорит си упорит, ама след 27 страници и 2 месеца спря да му викаш "Ванката".
              Оценявам! Като последния самурай си.

• turtey
              turtey коментира
              Редактиране на коментар
              Допускам че сте различни, нищо че със сходен профил и на обща заплата.

• ikirov
              ikirov коментира
              Редактиране на коментар
              Продължаваш да си фантазираш, ама айде да не спамим повече.

• Спайсерът е още по-говнян. На Патриота са такива и се трошат мераклийски. Никой мост от джип не е в състояние да покрие изискванията на "проекта".
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Адаш, като не знаеш-не се обаждай бе.
              Има си такива мостове, искат само малко подсилване, и повечко внимаване като се кара.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Кольо, не каза дали си съгласен с идеята за графитни електроди?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Кольо
                  Кольо коментира
                  Редактиране на коментар
                  Те гравитните са за финалните щрихи по проекта/
                  Но има графитни с медна обвивак 6 и 8 мм. Може и повече да има, не знам.
                  С 8 мм ще е малко грубо, 6 ще са супер за тази работа.

• turtey
                  turtey коментира
                  Редактиране на коментар
                  Е с медна обмазка де.

• В ютуб има клипове как мургавите братя разбиват на пух и прах физическите закони и постулати ( използването в проектирането на техника ) . С мотоблок с мощност от око 10к.ь. влачат ремъркета с обем на карусерия на УАЗ и половина. Защо и в БГ да си намаме един (Колибин) . Хайде де колега пусни му стружка на този проект. Всеки ще пологне с него , кой с болт(може и руски къде има"Хикс) на главата . кой с мост. Аз примерно имам касета от волга М24 дарявам я идеята .

Коментар

• Владо М
                  Владо М коментира
                  Редактиране на коментар
                  Касета или цял диф. с П. и К.?

• Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Абе Влатко, ти нали не знаеше руски?
                Или набърже го изучи?
                Ми нèкои хора се справят бързо с езиците.
                Ти като не си му на левелаа ...
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

• Първоначално публикуван от Mais Преглед на мнение
                  В ютуб има клипове как мургавите братя разбиват на пух и прах физическите закони и постулати ( използването в проектирането на техника ) . С мотоблок с мощност от око 10к.ь. влачат ремъркета с обем на карусерия на УАЗ и половина. Защо и в БГ да си намаме един (Колибин) . Хайде де колега пусни му стружка на този проект. Всеки ще пологне с него , кой с болт(може и руски къде има"Хикс) на главата . кой с мост. Аз примерно имам касета от волга М24 дарявам я идеята .
                  Отрязани са му ракавите . Имам разглобени раздатки от Паджеро 1 и Паджеро 2. (със всички части за тях) Имам раздатка изправна от Фронтера. Мога та те уредя с дифове от Уаз 469. Май някъде имам диф и от Коорандо. На вторични имаше и дифове от Газ 66. А има и фронтера цяла за части 2,5 турбодизел. В града има вде бригади мургавелковци дето разглбяват бусове , камиони , джипове ще ти дам телефон цени народни.
                  Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-02-20, 16:02.

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нали ще слагаме самоблокиращ диф по вашему от волгата тогава ни трябват прасето , П. и К.?

• cecoa1
                    cecoa1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Да, но за по-голямото предавателно число, трябва главно предаване от по-старата Волга - ГАЗ 21.

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    По здрави ли са тези Волги и какво им е ПЧ?

• Много железария съм накупувал през годините. Волговия е диф с отрязани ръкави и без полуоси. Имам скоростни за Уаз(със и без синхонизатори) раздатка, карбуратори за УАЗ нови еднокамерни , двукамерни ползвани , карборатор от лаза пригоден за УАЗ с еднокамерни всмукателни тръби, Ако искаш ще ти дам телефон за мостове от Гранд чероки , мостове от Фронтера , Ама условието да пуснеш стружка най сетне на проекта .

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Усещам, че ще направим малко търговия с теб. Освен волговия диф съм мералкия и за карбуратор. Търсят се още хидравлика за волана и серво за спирачките, но всичко това ще стартира март месец. И гуми тракторки.

• Владенце, предвид че продължаваш да се държиш подчертано невъзпитано, да не ползвам други думи, що очакваш някой да ти дава акъл безплатно?
                  Сериозно питам.

Коментар

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нямам против да плащам-но за това трябва твърд ангажимент. Примерно - ще ти направя мостове по изискване - на такива цени и с такива части. Аз проучвам, преценявам и евентуално плащам. Който мисли, че има възли, с които може да се справи - ще се радвам да ми пише на лично. Мисля, че в тази насока няма какво повече да коментираме. Така или иначе бюджетът е нарочен. За който 3-4к. за джобни, нека не участва. Пари и мозък насила не се дават...

• petkov_bb
                    petkov_bb коментира
                    Редактиране на коментар
                    Владо,
                    Много хора трудно проумяват, колко вярно и проверено е твърдението от последното ВИ изречение.
                    -Даже поговорки (житейски аксиоми) има в тази "посока).

• Владо М
                    Владо М коментира
                    Редактиране на коментар
                    Само Бог знае колко работници са минали през ръцете, интересно е, че като работодател не ме тачат, а стават клиенти...

• С мостове от джип няма да направиш нищо смислено. Просто нямат нужната динамична товароносимост.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                  X