Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят Ситроен АХ 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имахме и ние такъв кораб
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:124692600_319944856040480_2069002354987789811_n.jpg
Прегледи:214
Размер:290.6 КБ
ID:6991759 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11647272223560802_N6.jpg
Прегледи:209
Размер:74.7 КБ
ID:6991760
    и разни други корабчета
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22770514_10209941462604041_1257897336723561808_o.jpg
Прегледи:209
Размер:302.5 КБ
ID:6991762 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:96672703_10216080970487901_5964565652554383360_o.jpg
Прегледи:205
Размер:120.5 КБ
ID:6991763
    доста добри коли,но ХМа беше уникален-визия,возия,бягаше доста добре,но вечно нещо имаше за правене по него.
    Прикачени файлове

Коментар

• Единствено тампоните на макферсона са им проблем...най-вече финансов
      Друго сложно в тези кораби няма. Имах удоволствието да притежавам такъв V6 с 12 а не 24 клапана. Доста гъвкав мотор и с уникална возия
      Вярно Хидроактива не му работеше коректно, ама...този автомобил е създаден за меко комфортно возене а не състезания.
      Честито!
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

• При нас проблема беше,че не можаха да му оправят компресора на климатроника и лятото беше на "мексикански"климатик-отворени прозорци.Друго почти нищо.Е,чупливи копчета и други дреболийки.

Коментар

• Благодаря ви, момчета!
          Наясно съм в какво с е забърквам, но могато човек има мерак, това е най-важното. Много пъти съм го споменавал. Колкото по-нова е една кола, толкова по-чуплива и проблемна е . Аз коли след 2000 година не признавам като качество и здравина. Чисто нова кола да ми подарят, продавам я на мига и си купувам поне три красиви според моите виждания ретро класики. Просто удоволствието да шофираш такава кола е съвсем друго. Съвременните коли са ми всички еднакви. Липсва им излъчване и характер, Всичко е претупано и пластмасово и скучно, Най-новите пък, са все едно караш смартфон. Това не е моята идея за кола. Знам, че старите возила са по-трудни за поддръжка, поради липсата на части.
          Тая кола я заглеждат. ако и да не е в перфектно състояние. Не съм суетен и това не ми е идеята. Важното е на мен да ми прави кеф да я карам,
          Тия дни, просто не мога да сляза от нея.
          Днес се учудих на поредна екстра. За всичко са помислили,. Като с екачиш вечер, са предвидили малка светлинка над ключа за запалвана, за да виждаш, къде да го вкараш.
          Какво да казвам още....
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Dilyan Zagorchev
            Dilyan Zagorchev коментира
            Редактиране на коментар
            Такава екстра имах на дъртата си Мазда 323 от 92г

• Честито Сашо ! 🤗
          Аз не разбрах, махна някоя от другите или с тази стават плюс едно ?
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• cnc82
            cnc82 коментира
            Редактиране на коментар
            И аз съм се загледал и даже съм си харесал една малка количка (за градски автомобил и за резервен ми трябва), старичка по критериите на жената и в момента водим люти преговори...🙂
            Аз също много обичам старите коли и за мен са по-добри в много отношения.
            Ама въпрос на вкус, всеки с неговия си...

• TigerHunter
            TigerHunter коментира
            Редактиране на коментар
            Да. Добре че жената е на моя акъл...

• cnc82
            cnc82 коментира
            Редактиране на коментар
            Мда... Голямо предимство е..
            Моята е от Дупница и сме на различни мнения по тези въпроси. 😁

• От човек с най яката джипка , сега с най яката лимузина . Май месец се стягай за абитуренски балове , ще те търсят . 🍺
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• TigerHunter
            TigerHunter коментира
            Редактиране на коментар
            Адаш, по-яка джипка за мойте нужди от АХ-са нЕма. Има много тенекеджийска и бояджийска работа, докато стане кораба за абитуренти. Иначе като модел, бива отсекаде.

• KingofROAD
            KingofROAD коментира
            Редактиране на коментар
            Ако мога да докопам оня джип в сандъка, както си е чисто нов....

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:16c0d9e3-cbbb-4920-a92c-af78c88a5719.jpg Прегледи:0 Размер:253.2 КБ ID:7000376

Снимката е от миналата седмица, Радо е изкачил връх Фенерка с малкото джипче. Сподели, че е силно впечатлен от офроуд възмижностите му.
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Направо търси едни АТ гуми и си ти по баирите ....
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Доста по-различно се държи от моя АХ. Изненадващо големи ходове на окачването. Единствено като лимитация идва клирънса отпред, и първата предавка. Не че е бърза, напротив, просто когато имаш стръмно изкачване плюс големи камънаци, и трябва да пълзиш бавно замаря въртящия момент на двигателя. Но трябва да е мноого върло че да се стигне до там.
              Иначе е в пъти по-скоклива и пъргава от джип. По съвсем различен начин може да избираш траектории, което дойде в полза когато пътя се превърна в пътека в гората. Харесва ми как отива там, където я насочиш, не се влияе от коловози или страничен наклон на пътя-катери се където я насочиш. И се усеща че не се бориш със тежест- няма го ефекта "танк".
              Предполагам, че щеше да мине безпроблемно през свлачището над Илийна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X