Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моят Ситроен АХ 4х4
Свий
X
-
Единствено тампоните на макферсона са им проблем...най-вече финансов
Друго сложно в тези кораби няма. Имах удоволствието да притежавам такъв V6 с 12 а не 24 клапана. Доста гъвкав мотор и с уникална возия
Вярно Хидроактива не му работеше коректно, ама...този автомобил е създаден за меко комфортно возене а не състезания.
Честито!Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Благодаря ви, момчета!
Наясно съм в какво с е забърквам, но могато човек има мерак, това е най-важното. Много пъти съм го споменавал. Колкото по-нова е една кола, толкова по-чуплива и проблемна е . Аз коли след 2000 година не признавам като качество и здравина. Чисто нова кола да ми подарят, продавам я на мига и си купувам поне три красиви според моите виждания ретро класики. Просто удоволствието да шофираш такава кола е съвсем друго. Съвременните коли са ми всички еднакви. Липсва им излъчване и характер, Всичко е претупано и пластмасово и скучно, Най-новите пък, са все едно караш смартфон. Това не е моята идея за кола. Знам, че старите возила са по-трудни за поддръжка, поради липсата на части.
Тая кола я заглеждат. ако и да не е в перфектно състояние. Не съм суетен и това не ми е идеята. Важното е на мен да ми прави кеф да я карам,
Тия дни, просто не мога да сляза от нея.
Днес се учудих на поредна екстра. За всичко са помислили,. Като с екачиш вечер, са предвидили малка светлинка над ключа за запалвана, за да виждаш, къде да го вкараш.
Какво да казвам още....Your conscience is all you can take to your grave.
- 4 likes
Коментар
-
Честито Сашо ! 🤗
Аз не разбрах, махна някоя от другите или с тази стават плюс едно ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
И аз съм се загледал и даже съм си харесал една малка количка (за градски автомобил и за резервен ми трябва), старичка по критериите на жената и в момента водим люти преговори...🙂
Аз също много обичам старите коли и за мен са по-добри в много отношения.
Ама въпрос на вкус, всеки с неговия си...
-
Да. Добре че жената е на моя акъл...
-
-
От човек с най яката джипка , сега с най яката лимузина . Май месец се стягай за абитуренски балове , ще те търсят . 🍺На нас клиренс ни трябва , не скорост
- 1 like
Коментар
-
Доста по-различно се държи от моя АХ. Изненадващо големи ходове на окачването. Единствено като лимитация идва клирънса отпред, и първата предавка. Не че е бърза, напротив, просто когато имаш стръмно изкачване плюс големи камънаци, и трябва да пълзиш бавно замаря въртящия момент на двигателя. Но трябва да е мноого върло че да се стигне до там.
Иначе е в пъти по-скоклива и пъргава от джип. По съвсем различен начин може да избираш траектории, което дойде в полза когато пътя се превърна в пътека в гората. Харесва ми как отива там, където я насочиш, не се влияе от коловози или страничен наклон на пътя-катери се където я насочиш. И се усеща че не се бориш със тежест- няма го ефекта "танк".
Предполагам, че щеше да мине безпроблемно през свлачището над Илийна.
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар