Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес по Нивата..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес по Нивата..

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
    Аз машинката я взех от Казанлък за десятка,в другия беше 15 същата Форекс.Ролката не очаквах да се продава,утре ще пообиколя тогава и ако няма ще се чуем.То даже,ако имаш смачкана врата най-добре.
    Ролката е същата като на всички останали лади...
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Днес ходих по магазините тук в Казанлък и тази горната ролка я нямаше,поръчаха и във вторник щяла да е тук.Ако някой има снимка да я видя какво точно представлява,че ми показаха някакви ,но определено не бяха моите,защото бяха с някакви планки
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Аз машинката я взех от Казанлък за десятка,в другия беше 15 същата Форекс.Ролката не очаквах да се продава,утре ще пообиколя тогава и ако няма ще се чуем.То даже,ако имаш смачкана врата най-добре.
        Сори - продадох ги.

Коментар

Днес ходих по магазините тук в Казанлък и тази горната ролка я нямаше,поръчаха и във вторник щяла да е тук.Ако някой има снимка да я видя какво точно представлява,че ми показаха някакви ,но определено не бяха моите,защото бяха с някакви планки
          Ролката си е с с планка с две кукички,на вратата стои закрепена с поп-нит който остава под лайстната на тапицерията на вратата.Какво и се е случило на тази ролка?(това е нещо което умира по-трудно от колата)...
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Не знам,явно е доста отдавна тръгнало на една страна и се е изкривило,жилото е влязло между ролката и вратата и с времето ... И аз се учудих точно това от какво може да е заминало,във вторник ще чакам да са докарали да видим
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Смених предните фарове с к-т чисто нови руски, нови Н4 крушки, регулирах ги и стана значително по-светло през нощта, смених и всички крушки по колата с нови по спецификация. Предните седалки се местеха трудно, смазах ги и сега са ОК. Най-накрая отстраних смрадта на бензин в купето. Маркучите на двата отдушника бяха станали като стъкло твърди и на много места сцепени и начупени - бензина е текъл и се е събирал под разервоара, събрала се беше кафява гняс, която така смърдеше, че парцала с който я почистих прогони за 4 дни всички котки от контейнера за смет ) Купих и монтирах 6 метра тънък черен еластичен гумен маркуч за бензин и нафта, смених старите вдървили се маркучи и стана ОК. Сега дори с пълен разервоар няма никаква миризма на бензин в купето. Освен това изчистих и боядисах капака над разервоара, че имаше малко ръжда по него, сега е като нов. Смених с нови руски оригинални капачките на радиатора и на главата на двигателя (за масло), преди малко изпускаха. Засега толкова.

Коментар

Днес смених заден ляв семеринг на полуоската.....Е една гайка ми разказа играта......... Колко майки отидоха, не е истина...
                Една туба ВД-40 и не мръдна бе... 'Бати гайката...
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                  Днес смених заден ляв семеринг на полуоската.....Е една гайка ми разказа играта......... Колко майки отидоха, не е истина...
                  Една туба ВД-40 и не мръдна бе... 'Бати гайката...
                  И коя е тая гайка, Боре?
                  Аз бих я отсякъл със секача и бих я сменил с нова. По-лесно ми е.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                    И коя е тая гайка, Боре?
                    +1.
                    С много такива гайки имах работа като купих Нивата-/внос от Словения/,докато я постегна.
                    И една не оцеля пред секача и чука.
                    Особено тези на лесните места падат за няма и 5 минути бой.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                      И коя е тая гайка, Боре?
                      Е така я и развихме, с чукане..... Бяхме тръгнали да я цепим, ама тя взе, че се уплаши и се разви
                      Иначе гайката беше една от долните, които държат полуоската На възможно най-тъпото място, нито камък влиза, да я напъна с щангата, нито звездата на ключа/не че на другите влиза, ама ....... /, а като напъвам в гаечния се замазва, пустата и гайка.....
                      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                      Honda Dominator 650
                      088ЧЧ93979-->Борис
                      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Нови Гуми купени на старо,нови предни дискове, нови барабани и всички накладки гумено каре,нови свещи и багажник за таванНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5083.JPG
Прегледи:3
Размер:171.4 КБ
ID:5395353Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5084.JPG
Прегледи:1
Размер:177.8 КБ
ID:5395354Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5088.JPG
Размер:169.1 КБ
ID:5395355Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5085.JPG
Размер:108.7 КБ
ID:5395356Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5086.JPG
Прегледи:2
Размер:154.9 КБ
ID:5395357Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5087.JPG
Прегледи:3
Размер:157.8 КБ
ID:5395358

Коментар

Колко им брои на гуменките и има ли още ?
                          feikot@abv.bg
                          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Здравейте,

Оказа се, че след като закачиха Ниволета на диагностика, датчика на разпределителния вал прави проблеми. То и газта беше закачена към него и тя правеше проблеми, но днес го смених.
                            Също така отваряйки капака за диагностика се натъкнах на интересна картинка. Бушоните за вентилаторите стопени .... Има снимков материал вижда се =)
                            Реших, че тая няма да я бъде. Отделих ги двата бушона, като купих хубави бушони. Все пак това са 30А и онея пластмаски не издържат явно.
                            Прилагам и снимки от манипулацията. Накрая сложих капака и нищо не си личи. Всичко си се затвори перфекно.

Поздрави !
                            Прикачени файлове
                            Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)

Коментар

Колко им брои на гуменките и има ли още ?
                              80лв. комплект 4бр. ще питам и ще пиша има или няма още.

Коментар

Първоначално публикуван от ИваннН Преглед на мнение
                                80лв. комплект 4бр. ще питам и ще пиша има или няма още.
                                Гумите са слабички в общи линий-/визирам самия модел/,но предвид посочената цена могат да се покарат,докато се избере нещо по-читаво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X