Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ТЛК 120 съвети и препоръки за безпроблемна експлоатация.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Продължавай така и скоро ще текне и дифа.
    Не разбирам карето ми е разбито но не е на финала изчаквах малко време за да го сменя какъв е проблема според теб

Коментар

Оказа се блокирал спирачен апарат ,изядени накладки и апарата е блокирал , на диска можеш да си правиш барбекю,а от това и лош вървеш и голям разход и претрисане ,но карето ще го сменям в понеделник ,днес ще сменим накладките и раздвижим апаратите та да мога да се прибера от прованса !

Коментар

Мисля че има ремонтен кит за спирачни апарати, в смисъл за черокито има, което значи че и за това има. Има и друг вариант да е надрано бутало и т.н. и тогава цял апарат. Звънни на Люцкан да видиш какво има, но с раздвижване само янам да стане. След като е вряла спирачната теност мое мнение е че е за смяна, общо взето си за цяла профилактика. Преден или заден ти е блокирал?

Коментар

Преден десен ,като се върна ще сменя спирачната течност,дано се оправи със смазване и раздвижване .

Коментар

Прегледай много внимателно маншончетата, най-вероятно някое се е скъсало и за това е клеясало, но въпреки всичко ако не е скъпо му смени чарколяците, те са само гумички.

Коментар

Първоначално публикуван от jazz29 Преглед на мнение
              Здравей ни е сме и от един квартал днес те видях при реглажа в дружба аз бях с сивата тойота дай ми повече инфо за проблема ти какво да направя да сменяват карето ли ?
              Аз съм по цял ден там,защо не се обади?
              My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Благодаря ви за съветите ,днес свалихме апратите бяха тотално спечени и раждясали след като ги разглобихме и почистихме ръждата , смазахме сложих нови накладки ,колата заспа ....аз съм карал два месеца почти без спирачки сега педала не е твърд колата спира перфектно има страхотна енерция и върви повече с лекота , тресене на волана няма ....добра работа свършихме .

Коментар

От време на време хвърляй по едно око да не клеяса пак. Всичко ли беше здраво, маншончета и т.н.?

Коментар

Да беше здраво ,за мое щастие сега съм пред дилемата дали да си купя нови -bf goodrich all terrain 1250лв ....или 4 бр. втора ръка зимни BRIDGESTONE DMZ 3 на две зими за 400лв 4бр. !! едно готино клипче http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJ...eature=related
                    Последно редактирано от jazz29; 28-10-12, 17:34.

Коментар

нови -bf goodrich all terrain 1250лв ....
                      От къде?
                      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

АТта купих за черока, тия гумни са шумни имай предвид, за магистрала лятото няма да са добре, Отделно АТто не е зимна гума, става за зима, но не е зимна гума, а Олл терейн, по скоро е за кал черни пътища и рохкав сняг, на лед не е добре. Бриджстоуна е пластмасова гума, 2 зими и ако е и едно лято е на кокал, Твърдо за новите те съветвам, но ако ще са само за зимата ти препоръчвам зимни гуми. Мога да проверя какви пари са с отстъпката, сега ще звънна. 265/65 17 Мишелинките са 418лв, а Гудиар са 380. Гледам обаче в онлайн магазина им има 265/70/17 Грабер 340 лв с 20 % аз ползвам 25% и е ебз доставката дето се начислява в онлайн магазина. Ако искаш ще питам и за тях.
                        Последно редактирано от Rady1st; 29-10-12, 07:59.

Коментар

Благодаря ти за помоща , но аз горе доло знам на всички цените ,мисля да купя нови bf goodrich at ,причината е че не ми се купуват и летни гуми след зимата ,а пък и на вилата има хубави горски черни пътища ,цената на която ще ми ги доставят е 312лв , притесняваме само да не са много шумни на асвалт ,но гледах харектеристики на гумата и я дават много добре на шум !!!

Коментар

Благодаря ти за помоща , но аз горе доло знам на всички цените ,мисля да купя нови bf goodrich at ,причината е че не ми се купуват и летни гуми след зимата ,а пък и на вилата има хубави горски черни пътища ,цената на която ще ми ги доставят е 312лв , притесняваме само да не са много шумни на асвалт ,но гледах харектеристики на гумата и я дават много добре на шум !!!
                            На круизера няма разлика в шума с БФ и с Други гуми!!! Казвам от опит.

Друго Предимство на БФ е, че са практически не спукваеми.

За да съм докрай честен имал съм проблем с Баланса, една от 8 те гуми които съм имал беше малко пипонеста. Наложи се да я монтирам за задна на предните ми трепереше волана.
                            Т5
                            Crossrunner

Коментар

A зимата в снега как се държи 120ката с БФ АТ? Аз като ги взимах АТтата бях с 120ката и даже тия в Медината и викат ама ти за Тойтата ли ще са ти шумни при висока скорост, викам не бе спокойно. 312лв е много добра цена. Трябва да се видим най-накрая да си полафим да огледаме зверовете

Коментар

как се настройва часовника на таблото над екрана?
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X