Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    А бе замислям се за самурайче, но ме притесняват тесните мостове. Досега не съм се обръщал, а като се знам колко ми е акъла-със самурай това ми е вързано в кърпа. Иска ми се цял преден мост.
    Ако не те притеснява смяната на марката-вземи си Роки-по-голямо от Самураи,по-малко от Тойота.Цели мостове,бензинови и дизелови ДВГ.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Бе и това си го мисля. Не ми се сменя марката много, но ще видим какво ще дойде по лентата когато дойде момента.
      Там има друг проблем(поне за мен)-голямата кубатура води до по-голяма застраховка, а конете над 100-до голям данък. За мен си е разход. Не, че парите дето давам за чаркалаци не покриват няколко пъти тези рекети, но като чуя за данък 120 лева ми прилошава. На фона на 16 лв за витарата.

Въртят ми се едни грешни мисли за възстановяване на тази витара и слагането на мост от УАЗ отпред, но май не си ситрува. Много ръжда има по моята, а и има доста неща за оправяне, не излиза сметката...
      За сега няма да бързам да я разкулачвам, пък по-натам ще видим.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

За сега няма да бързам да я разкулачвам, пък по-натам ще видим.[/QUOTE]

.....то и цената на желязото падна!
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Над 100 кс. е само една модификация на турбодизела,другите две са 80-90 коня.Бензиновото е 2000см2-90 кс.Та може да се избере компромисен вариянт.А,ето и нещо за възбуждане на апетита http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=110886
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Не вливай в сърце ми отрова...
            Мръсник...
            Преди два часа я гледах обявата...
            Знам я тази, били сме заедно на разходка, със Сабин се познаваме, но на мен ми е малко множко. Не, че това роки не си заслужава, напротив. Но аз искам нещо по-евтино с оглед на празната си глава.
            Не, че пак няма да ми излезе толкова като взема гуми и разни ремонти, ама не мога да дам наведнъж тази сума...

Коментар

Вземи една дясна и си направи от двете една, а и доста резервни чаркове ще ти останат.
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Това си го мисля отдавна, но пак си остава проблема със слабата предница. Затова и искам цял мост, там поне няма златни карета за чупене. Е, има си други проблеми, но си мисля, че ще ми е по-евтино.
                От друга страна пък високия клиренс на независимото окачване си е голям плюс. Та съм на много акъли.
                Ще видим, нека първо да реша, че имам парите за нов джип...
                Дотогава ще съм тежък товар в някоя приятелска джипка когато ходим по разходки.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                  Вземи една дясна и си направи от двете една, а и доста резервни чаркове ще ти останат.
                  Взе ми думите от устата, ама трябва да е .....устойчива, то при Кольо, много ми хареса тази:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=112023 , ама като знам че хич няма части, трудно се лифтва, скъпа работа, не е за него, Чаро имаше едно кроки Търся една дизел за мен с дясна и ако намеря, ще е моя вечно-Сусана

Коментар

Колко пъти си чупил лявото каре и колко от нас са чупили изобщо ?
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Ляво не съм чупил. Само десни. Вече 6 пъти. Терминатора на каретата...
                      Но имам удар отдясно, и цялата геометрия е отишла по дяволите. Освен всички други натоварвания на карето се добавя и ъгълът от изместеното назад колело. При десен завой става лошо.
                      Не мога да давам по 75 лева през седмица за карета. Иначе от друго не мога да се оплача при витарата. Освен от ръждата де, ама на толкова години коя джипка няма този проблем...

Коментар

Кольо, не искам да ти изглежда като даване на акъл, но като те знам какви мераци имаш, виж това:
                        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=111373
                        Оставаш си в клуба. Ръцете ти са на правилното място, със заварките си на ти...
                        Имаш готов двигател в гаража. Получаваш дуракоустойчиво желязо с цели мостове.
                        Разпространено е и части има. Можеш да се спазариш с колегата, пък и от таралясника ще си помогнеш.
                        Тесничко е , ама ще му свикнеш. Може да не вози хубаво, ама за гората е екстра и търпи тунинг.
                        Полека, полека получаваш нещо от тоя род и си ти:
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:artlilley.jpg
Прегледи:2
Размер:58.2 КБ
ID:5249384

Желая ти успех, приятелю!
                        Сигурен съм, че ще намериш твоята джипка.

Ако аз можех да си я позволя, я взимах без да се замисля. Видях обявата още като излезе.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И ти си мръсник Саше...
                          Бива ли така да ме тормозиш с тази снимка...

Но за да стане самурая от обявата като този от снимката си трябват едни хиляди, не ти е работа. Де да идваше само от заваряване...
                          В Стара Загора имаше един самурай на едни гърци. Перфектна машинка. С големи гуми, сложени на тойотски мостове. С двулитров витаров двигател. Абе мечта. Минава като танк там където другите буксуват и се връщат назад. Но нали си наясно, че и това няма да излезе по-малко от 10 000 лева... Минимум, с компромиси.
                          Та засега ще чакам и ще се облизвам.

П.П. Всичко обяви за евтини джипки съм ги разгледал. И в мобилето разгледах... Не ме дразнете повече, освен ако не искате да получа удар, или няма нещо истинско за 1000 лева

Коментар

Не е точно така. Самурая на снимката си е със стоковите мостове.
                            Това окачване струва 1400 долари, но грамотен човек може да си го направи и сам. Единствено ти трябват хубави амортисьори.
                            Пружини си имаш, двигател си имаш, та дори и гуми с джанти.
                            Не е казано, че веднага трябва да скочиш на мотор 2.0, тойотски мостове и 33-35-ци.
                            Мен ме е яд, че не мога да си направя мойта така.
                            Те ти още сол в раната:http://www.mallcrawlin.com/forum/sho...d.php?p=279351
                            И още една камара може да се изрови.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              А бе замислям се за самурайче, но ме притесняват тесните мостове. Досега не съм се обръщал, а като се знам колко ми е акъла-със самурай това ми е вързано в кърпа. Иска ми се цял преден мост.
                              Що не пробваш някоя Фероза-знаеш ли може и да ти хареса...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                                Що не пробваш някоя Фероза-знаеш ли може и да ти хареса...

Колето тайно си мечтае за Патрол!
                                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X