Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: И аз съм вече с Витара.

Кольо, дай да направим една разходка за тест на машините тази Събота 22-ри. Времето е идеално за каляне, че мисля скоро да слагам АТ-тата.

Цветомир
    TG

Коментар

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
      Кольо, дай да направим една разходка за тест на машините тази Събота 22-ри. Времето е идеално за каляне, че мисля скоро да слагам АТ-тата.

Цветомир
      В събота мисля да пръскам слънчогледа. В неделя не може ли? Ще те заведа на полигона дето караме бъгитата, да видиш какво е сериозен терен. А може и на обикновене софт разходка. Ти решаваш. Само да си напръскам слънчогледа...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        В събота мисля да пръскам слънчогледа. В неделя не може ли? Ще те заведа на полигона дето караме бъгитата, да видиш какво е сериозен терен. А може и на обикновене софт разходка. Ти решаваш. Само да си напръскам слънчогледа...

В Неделя ще съм детегледачка, но може да опитаме в понеделник - нали е почивен ден след обяд.

Дано не съм лош пророк ама Събота както го дават да вали не знам как ще пръскаш реколтата
        TG

Коментар

Ако вали естествено няма да пръскам.
          И ще ходим в горатаааа
          Ще се уговорим в петък.

Коментар

...За да намаля още малко ъгъла на полуоските махнах гумените подложки на пружините...
            Хм, Коле, ако решиш, че няма да ти трябват и за в бъдеще и ако не са съвсем скапани тия подложки, имай ме предвид, а? Ако решиш да се оттървеш от тях, зънни един телефон, ще се разберем нещо.

Че на мен ми липсва едната и от как си пооправих гърнетата, сега ми скърца и ми лази по нервите...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
              Хм, Коле, ако решиш, че няма да ти трябват и за в бъдеще и ако не са съвсем скапани тия подложки, имай ме предвид, а? Ако решиш да се оттървеш от тях, зънни един телефон, ще се разберем нещо.

Че на мен ми липсва едната и от как си пооправих гърнетата, сега ми скърца и ми лази по нервите...
              Засега още не мисля да се разделям с тях. Ако видя, че няма проблеми, и не ми трябват-твои са.

@ Цветомире, давай в събота, в неделя съм на абитуриентска.

Коментар

• От: И аз съм вече с Витара.

През този уикенд падна голямо каляне.
                В събота си ходихме до село по черно-с жената и децата във витарата. Имахме уговорка с ген4, покарахме доста из платото полутахме се докато намерим верния път, но на Цецо(ген4) му хареса. Каза, че за пръв път кара из гората, и бил впечатлен. После той премина през Камчия, отново му е за пръв път, и се справи добре, въпреки сравнително пълноводната през този сезон река. Стигнахме до село, оставих жената и малкото лапе, и с голямото, Цецо и Данчо с диското хванахме пак по гората. Всичко беше добре до момента в който влязохме да се изпробваме в едно деренце. Аз излязох с помощта на лебедката, но Цецо строши каре. Или поне така си мисля, дано не е нещо по-сериозно. Издърпах го няколко пъти с лебедката, и излязохме на пътя. Пътя минаваше през една рекичка с късо, но стръмно излизане през брега. Цецо беше последен, и аз след като излязох се обърнах назад за да мога да го закача с лебедката. А той диването му с диване на втория опит и със "сичката газ" излезе както е само на задно

В недела се върнахме от село пак по черно, ама това ми дойде малко, та днес отидох на една друга разходка. С едно роки, една тойота, един бус митсубиши-всичките направени за сериозен офф. Предварителния маршрут беше около 80 км, ама не можахме да ги навъртим поради много буксуване из гората, връшане назад заради объркана посока, но си беше хубаво.
                Пораженията по витарата са спукано предно стъкло-от празната ми кратуна когато се натресох на един невидим чукан и витарат спря като в стена. Вследствие на рязкото спиране машината отскочи назад и се тресна в някакво друго стърчащо нещо, даже не си направих труда да видя какво точно е, ама ми огъна задния десен калник, и сега стопа гледа настарни вместо назад. Калниците също започнаха да се ветреят(отново), но за тях съм приготвил един електрожен, че ми писна да им завивам винтове.
                Имам също и скъсано ухо към което се държи надлъжната щанга на задния мост(дясната), но и за нея имам електрожен. До състезанието в Нова Черна трябва всичко да е в ред.

Имах и спътник-непознат до днес човек, който не е бил на разходка из горите, и остана силно очарован от възможностите на витарата. Май спечелихме още един човек за офроуда.

Коментар

Я раздуй малко повече , че така нещо ми идва постничко Сетих се аз кои са другите джипки ама нещо ако може по образно и нагледно да покажеш
                  За ламАрините знам ,че ще ги заваруваш , обаче тва предно стъкло си иска кинти
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                    Я раздуй малко повече , че така нещо ми идва постничко Сетих се аз кои са другите джипки ама нещо ако може по образно и нагледно да покажеш
                    За ламАрините знам ,че ще ги заваруваш , обаче тва предно стъкло си иска кинти
                    Да беше дошъл ли?..
                    Няма пък да ти кажа повече, за да те настървя да идваш като те викаме.

Ама какво пък, нали съм клюкарка...
                    Комата беше със смотани гуми, и се налагаше да го вадим няколко пъти. Веднъж извади полуоска-заради големия ход на предното окачване, ама той си знае кое-как. Баро водеше, и според думите му докато се вглежда в ГПС-а не виждал добре откъде трябва да мине, но аз си мисля, че целия мост на рокито не се представи добре. Просто кожуха на диференциала си опираше когато има коловози, и дотам. според мен той си жали жипката повече отколкото трябва. И него дърпах два-три пъти. Брат му с Тойотата си мина навсякъде като по асфалт, ама тя е сериозно подготвена, и е с голям мотор... Ако не беше спуканото стъкло-всичко беше много добре. Сега съм с едни 100 лв назад... Ама така е, тези разходи съм ги предвидил, само дето в момента нямам излишни пари за ново стъкло. Засега ще карам така, надявам се калта да маскира счупеното

Коментар

Да беше дошъл ли?..
                      Няма пък да ти кажа повече, за да те настървя да идваш като те викаме.

Ама какво пък, нали съм клюкарка...
                      Комата беше със смотани гуми, и се налагаше да го вадим няколко пъти. Веднъж извади полуоска-заради големия ход на предното окачване, ама той си знае кое-как. Баро водеше, и според думите му докато се вглежда в ГПС-а не виждал добре откъде трябва да мине, но аз си мисля, че целия мост на рокито не се представи добре. Просто кожуха на диференциала си опираше когато има коловози, и дотам. според мен той си жали жипката повече отколкото трябва. И него дърпах два-три пъти. Брат му с Тойотата си мина навсякъде като по асфалт, ама тя е сериозно подготвена, и е с голям мотор... Ако не беше спуканото стъкло-всичко беше много добре. Сега съм с едни 100 лв назад... Ама така е, тези разходи съм ги предвидил, само дето в момента нямам излишни пари за ново стъкло. Засега ще карам така, надявам се калта да маскира счупеното
                      Аз ти казах да сложиш едни ванти, че ще го счупиш това стъкло ама ти не, за какво са ми. Утре и вода ще погълнеш и шнорхел ще сложиш.
                      Последно редактирано от Иван Жоров; 24-05-10, 21:48.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                        Аз ти казах да сложиш едни ванти, че ще го счупиш това стъкло ама ти не, за какво са ми. Утре и вода ще погълнеш и шнорхел ще сложиш.
                        Стъклото го счупих с главата си бе серсемино, отвътре...

Коментар

Да беше дошъл ли?..
                          Няма пък да ти кажа повече, за да те настървя да идваш като те викаме
                          Как да дойда бре серсемино , като днес пак съм инвалид
                          Вчера тествахме патроля на Горби и днеска не мога да ходя
                          Ина че голямо нещо е патроля ама гората почна да си взима своето
                          А за буса джип на комата не е излязла полуоската от големи ходове според мен
                          Така че правете снимки щото ако идвам на разходки после ще пише в подписа ти да ми се помогне
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Много ти е дебела главата. Значи трябват ванти от вътре, ама тогава има опаност да се обесиш.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

На тия ванти им викат КОЛАНИ. Ма не за теглене. Не ти ли свиди главата бе човек?
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ех тоя Цецо, успя да покаже че с Витара пък и само на заден мост може да премине през невъзможни препятствия
                                Още не съм установил дали е каре, но ми се струва че отивам на счупен хъб. Не знам кое е по малкото зло но ще видим тези дни.
                                Не мога да спра да се смея на това с "невидимия чукан и стърчащото нещо" дето си го отнесъл
                                Не мога да си простя че не бях с вас да го видя с очите си!!!
                                Аз ако знаеш през какъв камък минах да гледам ГПС-а в Събота по една от поляните............вчера понамествах ауспух и приготвям големия чук да оправям "магарето" което носи раздатката и още нещо имаше отзад поокривено.....
                                TG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X