Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Повдигане на Витара къса база от Славин

ех колега AROREN хубаво че ми даде скайп и три телефона ама поне като ти звъня вдигай бре и на скайп не ми пишеш ххахахахах , весело посрещане на новата година и дано след нова година ми вдигнеш тела а не да го затваряш ))))
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

а и забравих ето и моя тел . 0897951757 надявам се да ми вдигнеш

Коментар

Здравейте,колеги понеже се оказа,че моята витара е с френските карета с по-къси полуоски и не мога да сложа по високи подложки от 37мм.ме притеснява,че отзад с вартбурговите пружини ще е доста по високо.Някой пробвал ли е с мерцедесови от 124 колко ще е лифта отзад и от мерцедеса пак ли се слагат предните пружини.

Коментар

Първоначално публикуван от BatPesho Преглед на мнение
          Здравейте,колеги понеже се оказа,че моята витара е с френските карета с по-къси полуоски и не мога да сложа по високи подложки от 37мм.ме притеснява,че отзад с вартбурговите пружини ще е доста по високо.Някой пробвал ли е с мерцедесови от 124 колко ще е лифта отзад и от мерцедеса пак ли се слагат предните пружини.
          Колега и на мен ми се вижда че варбургувите ще са високи. Видях един приятел със задни на лада. Аз също ще повдигам с 35 мм лифт всичко ми е готово. Колегата арорен ми прати едни тампони, които се подлагат под пружините, но и на мен ми се струва че задницата ще виси малко. Ще пробвам с ладови и ще пиша какъв е ефекта.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            Колега и на мен ми се вижда че варбургувите ще са високи. Видях един приятел със задни на лада. Аз също ще повдигам с 35 мм лифт всичко ми е готово. Колегата арорен ми прати едни тампони, които се подлагат под пружините, но и на мен ми се струва че задницата ще виси малко. Ще пробвам с ладови и ще пиша какъв е ефекта.
            Колега сложиси вартбургови пружини но не чисто нови а от някой стар варел и от зад няма да се вдигне много.Варбурговите прожини са мекички ислед известно време се посмачкват

Коментар

Както беше писал И.П. в една стара тема-Аз смачкани вартбургови пружини не съм виждал.Е и аз не съм,така че не лежи на тая кълка
              Между другото и аз съм с 37мм подложки отпред и най-твърдите вартбургови пружини отзад,с газови амортисьори.Получи се добре.
              Прикачени файлове
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

благодаря боби , ще пробвам и с варбургувите ама трудно се намират че всички варбурзи станаха на аудита и мерцедеси повечето заминаха за скрап , ако ти испадне нещо пиши или в по горния пост е моя тел.

Коментар

Здравейте колеги, и аз сЪм решил да си повдигам Витарката.
                  Моята е 1.6 къса база вече съм си набавил необходимото задно окачване, ама маи ще имам проблем с подложките отпред някоЙ моЖе ли да ми каЖе, колко пари струват предните подложки на пруйините и амортисьорите.
                  Също така и фланеца за кардана подложката за а-рамото и планките за предния диф.
                  Преди време четох че някоЙ във форума ги прави и продава но немога да се сетЯ кой беше.
                  Ще сЪм ви мнОГО благодарен, ако ми кажете кой ги правеШе и колко пари ще струва комплекта.
                  Благодаря предварително и поздрави

Коментар

Колега ето ти човека който ги прави Не спомена от каде си ти? http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=78119&page=1
                    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

[QUOTE=nikman;1422531]Както беше писал И.П. в една стара тема-Аз смачкани вартбургови пружини не съм виждал.Е и аз не съм,така че не лежи на тая кълка

Колега като не си виждал аз съм виждал и то личнол мойте. Смачкаха се точно за една зима по гората с двама яки 100кг пишман авджии кито се возеха отзад .Сега предницата ми е повисока от задницата та ша слагам подлошки докато си намера други пружини

Коментар

[QUOTE=boby2

Колега като не си виждал аз съм виждал и то личнол мойте. Смачкаха се точно за една зима по гората с двама яки 100кг пишман авджии кито се возеха отзад .Сега предницата ми е повисока от задницата та ша слагам подлошки докато си намера други пружини[/QUOTE]

Арорен (Васко) ми прати едни подложки които са високи 35мм и са от калчук ако ти вършат работа пиши му ,мисля че няма да ти откаже , много е точен , то даже и има снимки на тях в по задни постове

Коментар

От София съм мерси за инфото ще му звънна да се разбереме дали може да ми прати един комплект.

Коментар

има ли някой предна пружина извадена да ми каже колко е височината ,че намерих едни от шкода с 2,5 до 3 витки са повече ,така може да се избегнат предните подожки

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                              има ли някой предна пружина извадена да ми каже колко е височината ,че намерих едни от шкода с 2,5 до 3 витки са повече ,така може да се избегнат предните подожки
                              Trent има пиши му.
                              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

утре направо ще му се обадя ,мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X