Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Витара къса база от Славин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Повдигане на Витара къса база от Славин

При ремонт ще се сваля, но проблема е да се направи хем да е здраво закрепена, хем да се сваля лесно.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Днес заварих нещата и дори се очудих, че прекалено малко поддаваха при заварката

Мисля, че се получиха доста прилично. Сега следва боя и монтаж.

Коментар

извинявам се за въпроса, че се връщам назад в темата, но искам да попитам Славин за последно...остават пружини от Вартбург и амове от Вектра (но каква?)? И ако може да ме ориентира колко струват подложките за вдигането отпред...

Коментар

Добре се е получила. Важното е, че си я направил, при тези неща няма как да се бърза, защото отнемат много време и средства, който на всеки са проблем в комбинация.
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от vrazkara Преглед на мнение
            извинявам се за въпроса, че се връщам назад в темата, но искам да попитам Славин за последно...остават пружини от Вартбург и амове от Вектра (но каква?)? И ако може да ме ориентира колко струват подложките за вдигането отпред...
            Последно останаха пружини от Вартбург. Амортисьори 60см в разпънато състояния в моя случай от Омега седан. Подложки като прочетеш малко из темата ща видиш кой продава и кой прави цялостни повдигания.

Коментар

Аз съм с амортисьори от старата Вектра(до 94 год.)Те са същите като на старата Астра (до 98год) и в разпънато положение са 60см.Може би и на Омега седан са същите Опел ползват изключително много еднакви части в различните си модели и модефикации през тези години.
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

И аз мисля да взема Вектрови, но все пак има ли значение какъв е вида на амовете (газови..маслени и т.н.) и благодаря на всички за съветите.

Коментар

И аз мисля да взема Вектрови, но все пак има ли значение какъв е вида на амовете (газови..маслени и т.н.) и благодаря на всички за съветите.
                  С газови е по-стабилна,но вози малко по-твърдо.С маслени вози по-меко,но е по-нестабилна.Моят избор беше газови-дълга база.Газовите са малко по-скъпи,ако има значение.На къса база с маслени,вози много добре.
                  Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Аз съм с газови отпред, но разлика във возията преди и сега няма. Наистина обаче отзад се промениха нещата след като направих обратната операция - сложих маслени на мястото на газовите. Започна да вози по-меко, но леко започна да се клати. Моята е къса база.

Коментар

Отзад реших да сложа маслени, но искам да попитам неустойчевостта се състои в завои с голяма скорост (не че Витарката е много бърза ) или по черните пътища и гората с наклон, че повечето я карам на лов и на риба.

Коментар

аз съм с маслени и не виждам кой знай голяма разлика

Коментар

Отзад реших да сложа маслени, но искам да попитам неустойчевостта се състои в завои с голяма скорост (не че Витарката е много бърза ) или по черните пътища и гората с наклон, че повечето я карам на лов и на риба.
                          Ако предните са читави почти нямт значение задните на асфалта. Само по черно газовите тръскат малко повече. Разликата може да се сведе до субективна.

Коментар

Благодаря за съветите...започваме павдиганито....само си чакаме подложките за отпред от стругаря...ще кача снимки от преди и след за да видите какво се е получило и ако закъсам - ще се допитам пак до вас.

Коментар

Коремните защити пристигнаха след боядисване

С праховата боя са станали толкова готини, че ми идва да ги сложа над, а не под колата

Дано успеем да ги поставим преди Копривщица, че сме разхвърлили да сменяме половината части по предницата на щатната ми кола.

Коментар

много добре изглежда тази защита не бях виждал до сега такова нещо.относно здравината няма съмнение само ми е доста интересно.колко тежи?
                                не съм писал до сега по темата но определено между джимни и витара няма нищо общо може би само си приличат в това че отзад друскат.
                                аз също не понасям подскачането на задния мост и затова промених наклона на задните амове в по легнало положение.макар и те да са задни от нисан терано определено вози по меко.естествено има и радикална промяна на асфалт не става номера много се клати при ряско кръшване и е много опасно така да се кара за това и сега монтирам задна стабилизираща щанга. при влизане кръгово движение се усеща че амовете държат много добре също и при страничен наклон поведението е прилично.
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X