От: Витарата на Дени
Писали сме заедно , но да те допълня. Мотора който аз ти предложих действително беше за 600 , но свален от работеща кола и с гаранция. Мотора е напълно оборудван и вкл. и тези неща които ти дават проблем с оборотите. Можеше да ти се монтира мотора и да си го вземеш на ход - това го има като опция. За справка може да попиташ Трол. Единия мотор е вече на неговия Самурай. Процедурата по смяната беше доста дълга ... 2 дни. Е все пак при него имаше и доста преправяния. Дано си взел правилното решение. Моторите не са мои така , че аз лично нищо не печеля от цялата галимация. Споделям лично мое мнение изградено от практика , че на отварян и правен мотор - японски не мога да му имам доверие и не кара повече от такъв от "морга". За предимствата от смяна пред ремонт съм ги описал вече. За момента мога да ти помогна със дроселова клапа. Цялата със всичко без дюзата. От нея трябва да ти се оправят и оборотите. Мога да ти я пратя за проба и ако е добре после ще я мислим. Само не искам да се пипа по нея нищо -настройва.
Първоначално публикуван от Денислав Димитров
Преглед на мнение

Коментар