Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

На изходящия вал за кардана ли имаш впредвид, ами ако не си го набил както трябва може и това да е проблема
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
      на моита смених долня семеринг на раздатката пьрво един от 3 лв сега от 23 лв оригинален от мир кат и пак капе какво да права
      Тоя проблем ми е много познат....и да ти кажа,проблема не е от семеринга или от неправилното му набиване!
      ....Провери,дали и ти не си скъсал тампона на раздатката,като при мен!Този семеринг протича главно заради този тампон!Когато го скъсаш или пък омекне много....Като даваш газ -раздатката подскача и "замята" ,откъдето идва усукването и протичането на семеринга!
      Със старата си Витара имах този проблем(3-4 пъти) ,сега и със тази!Затова и по-горе съм писал,че мисля да преправя този тампон,защото и той поне според мен си е хроничен проблем на Витарките! ....Тампона за който ти говоря е като пеперуда....ще го познаеш!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

дали нема да стане с раздатка от текезесерка ли там от какво слагат и дали ще стане лесно

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
          Тоя проблем ми е много познат....и да ти кажа,проблема не е от семеринга или от неправилното му набиване!
          ....Провери,дали и ти не си скъсал тампона на раздатката,като при мен!Този семеринг протича главно заради този тампон!Когато го скъсаш или пък омекне много....Като даваш газ -раздатката подскача и "замята" ,откъдето идва усукването и протичането на семеринга!
          Със старата си Витара имах този проблем(3-4 пъти) ,сега и със тази!Затова и по-горе съм писал,че мисля да преправя този тампон,защото и той поне според мен си е хроничен проблем на Витарките! ....Тампона за който ти говоря е като пеперуда....ще го познаеш!
          Истината в това положение е другаде , а именно ? Ще имали бира за да Ви кажа или ...
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

дали нема да стане с раздатка от текезесерка ли там от какво слагат и дали ще стане лесно
            Надявам,че не питаш сериозно?!
            Ако питаш сериозно....още никой не е куплирал тази раздатка(ГАЗ 69) с Витаровата скоростна кутия,а много хора се заканват.....и би било много интересно начинание!
            Лесно.....НЕ!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              Истината в това положение е другаде , а именно ? Ще имали бира за да Ви кажа или ...
              Излизай на площада и да идвам с бирата! .....Бира винаги за теб....давай отговор на загадката!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                Надявам,че не питаш сериозно?!
                Ако питаш сериозно....още никой не е куплирал тази раздатка(ГАЗ 69) с Витаровата скоростна кутия,а много хора се заканват.....и би било много интересно начинание!
                Лесно.....НЕ!
                Снощи точно тази тема дискутирахме и ще се наложи една скоростна кутия за тестове .
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                  Снощи точно тази тема дискутирахме и ще се наложи една скоростна кутия за тестове .
                  Кои сте дискутирали тази тема ми е много интересно? Изчакайте пролетта и ще ви демонстрирам нагледно.
                  ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                    Кои сте дискутирали тази тема ми е много интересно? Изчакайте пролетта и ще ви демонстрирам нагледно.
                    Кайо е обещал! ...Аз съм свидетел! ......А Люската и той ме заплашва с този проект вече много пъти,ама засега само си говорим! .....Айде действаите и двамата и което ми по-хареса.....се мятам и аз!

Коментар

бира ще има молате казваи какво да права защото на каране взимам 1Л масло а може би на пролет ще мьча друга раздатка 69

Коментар

на моита смених долня семеринг на раздатката пьрво един от 3 лв сега от 23 лв оригинален от мир кат и пак капе какво да права
                        След като си сменил два различни и продължава да капе значи проблема не е в семеринга !!! Проблема в такъв случай е тапата на самия кардан. Просмуква масло през шлиците и изпуска от вътре на карето. Понеже там е и гредичката и е трудно да се локализира точно. Винаги си мислим , че е от семеринга. Ако имаш друг кардан го смени , ако не свали го измий го хубаво и го намажи вътре и вън с хубав силикон и после викай бирата.
                        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                          Със Сотир Сотиров и Йордан Колев .Другата седмица отделям купето от рамата и тогава ще махна скоростите да видим какво ще мислим .
                          Проблема ще е че мойте скорости са автоматични и ако случайно го измислиме едвали ще стане за ръчни........
                          Лудак

Коментар

След като си сменил два различни и продължава да капе значи проблема не е в семеринга !!! Проблема в такъв случай е тапата на самия кардан. Просмуква масло през шлиците и изпуска от вътре на карето. Понеже там е и гредичката и е трудно да се локализира точно. Винаги си мислим , че е от семеринга. Ако имаш друг кардан го смени , ако не свали го измий го хубаво и го намажи вътре и вън с хубав силикон и после викай бирата.
                            за това нямаше да се сета никога тия дена ще провера и ще пиша че нещо сега ми лепнат прьстите за гаиките хилади благодарности ще има бира

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                              Със Сотир Сотиров и Йордан Колев .Другата седмица отделям купето от рамата и тогава ще махна скоростите да видим какво ще мислим .
                              Проблема ще е че мойте скорости са автоматични и ако случайно го измислиме едвали ще стане за ръчни........
                              и двамата са царе в буквалниа смисьл без тях сигорно нямаше да трьгне моита витарка ще се чуя с тях и ще идвам и аз те рьчки и автомат мисла че трябва да са еднакви като се махне раздатката смисьл захвата

Коментар

и двамата са царе в буквалниа смисьл без тях сигорно нямаше да трьгне моита витарка ще се чуя с тях и ще идвам и аз те рьчки и автомат мисла че трябва да са еднакви като се махне раздатката смисьл захвата
                                Следя темата от началото, не изказвам мнение по техническите въпроси и не мога да разбера защо Вие го правите толкова неграмотно написано, абсолютно нищо смислено не се разбира от всичките Ви постове(и то не само в тази тема). Тук не сте в скайп или някое друго виртуално пространство, хората очакват по разбираем и грамотен начин да им бъдат зададени въпросите и евентуалните отговори, отделно съществителни собствени имена се пишат с голяма буква, учи се във втори клас, не обиждайте хората, успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X