Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Емо, я кажи колко струват новите хъбове?
    Щото нали ще имам два за продаване, да се ориентирам за цените.

http://www.offroad-bulgaria.com/show...83#post1668283
    Последно редактирано от svi; 09-11-11, 17:32.
    898450701

Коментар

Тези ми приличат на оригинални и истински. Ще е интересно от къде и колко . Каква беше тая проба та заминаха и двата амортисьора . Да не тренираш за Русе ?
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Емо, я кажи колко струват новите хъбове?
        Щото нали ще имам два за продаване, да се ориентирам за цените.

Иначе съжалявам за амортисьорите, ама така е с макферсън на джип...
        Нови са и са много добро изпълнение....верно са имитация на АЙСИН,но наистина съм доволен!Досега ги монтирах и пробвах!А цената е 200лв,което си е без пари.....колегата е показал,откъде ги взех!
        ....Коле другия не ми е на макферсън! ....а тоя уж за паркетен го глася,та затова не е опериран!
        Последно редактирано от CrAzY_eMo; 09-11-11, 21:05.
        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
          Тези ми приличат на оригинални и истински. Ще е интересно от къде и колко . Каква беше тая проба та заминаха и двата амортисьора . Да не тренираш за Русе ?
          Китайски са Ванка,но са добри!Ако искаш мога да ти дам да ги тестваш....даже се заключват много лесно,като истинските!Вътре са едно към едно с оригиналния ,а и са стоманени,а не само алуминий....като някои други!
          Бях ти казал,че нещо ми тресе тая джипка и смених всичко.....и остана едно тресене само нагоре надолу.....и то постоянно в движение!....Навсички викам: “това са амовете отпред...." ...всеки вика..."ти си ненормален....и си перфекционист"!
          ....Вчера се ядосах и Й раздавах цялата газ по скокове и бабуни София-Бистрица по черно и проблема сам си се показа!...Левия ам. счупи стеблото вътре в пълнителя,а десният блокира! ...Возията е уникална и се кълчи/премета много готино!
          ....За съжаление още не съм подготвил проекта за състезания,но догодина може и да караме заедно....Но аз ще съм в Клас "СКРАПЕРИ" ..

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
            ....Коле другия не ми е на макферсън!
            Ти внимавай с "бегачката", че докато беше при нас мисля два пъти къса нещо по кормуването. Не се сещам какво беше, имай едно наум.

Вадил съм я посреднощ от гората:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109955, и беше останала там защото свалили кормилната кутия за да заварят каквото се било скъсало. Не могли да извадят само счупената част, затова свалили откъдето можело.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Знам приятелю! ...Благодаря ти!
              Ще преправям много неща по нея и ще я натаманя някак! ...Пък и аз не съм от тези дето се борят за места....ще си карам за собствено удоволствие и да можем да си лафим с готините колеги!
              Онзи ден "ме светнаха" ,че ми трябвали 15-20000лв за да стане джип ,та аз до към 5000лв съм я замислил....каквото и да ми къса,все ще ми се струва евтино...вярвай ми! ...Лека полека ще направя някъв скрапер,който да ми прави кефа,пък ако много преча на професионалистите.....ще си я цъкам по гората сам!

Коментар

Ей ги хъбовете монтирани Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06835.jpg
Прегледи:1
Размер:120.1 КБ
ID:5317199иНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06836.jpg
Размер:144.2 КБ
ID:5317200 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06844.jpg
Размер:150.4 КБ
ID:5317201 и подаръка от русата кака пред офиса! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06845.jpg
Размер:127.3 КБ
ID:5317202

Коментар

ЗдрАВЕЙТЕ. на всички .
                  И аз да се похваля за гората до сега разчитах на мотора ми ХондаХЛ,си продадох пасата и минах на 4х4 Гранд Витара 2000/16клапана мисля че е сащия двигател 128кс. Десен волан разбира се ;д и 1-вото което ме зарадва до сега е че варви доволно и е с верига(не с ангренажен ремак)...... 200-300лв спестиххх

Коментар

Първоначално публикуван от DINIO_D Преглед на мнение
                    ЗдрАВЕЙТЕ. на всички .
                    И аз да се похваля за гората до сега разчитах на мотора ми ХондаХЛ,си продадох пасата и минах на 4х4 Гранд Витара 2000/16клапана мисля че е сащия двигател 128кс. Десен волан разбира се ;д и 1-вото което ме зарадва до сега е че варви доволно и е с верига(не с ангренажен ремак)...... 200-300лв спестиххх
                    Честита да ти е! ..Със здраве да си я караш! ....Ти хубаво си икономисал от ремъка,гледай да не икономисваш от хубаво масло и правилното,че този мотор,колкото е здрав и хубав...Не се ли кара с правилните("тънки" масла) ...може да се окаже скъп!
                    ...Отвори си една тема и качи и снимки да я видим....тамън ще помогаме,с каквото можем!

Коментар

Днес си направих Витарата,за дълги хора! ....Свалих си седалката и изпилих ограничителите....сега ходи до края....три зъба са,ама кой ти ги дава! ....Доволен,съм ...сега ми е много по-удобно!
                      Оправих си и чукнатата броня и сложих гумите (225/75/16) ,които Й купих!
                      ...Надявам се тази седмица да сменя и предните амове ....и почваме молитвите за сняг!
                      Прикачени файлове

Коментар

Колега, малко късно но и от мен да ти е честита Витарката Само весели моменти с нея

П.П. ... между другото ей сега гледах едни клипове в youtube и видях твоята Витара на плажа в Албена. На 1:38 направо връхлита

HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Я нащракай седалката кво точно си пилил че и аз не съм от ниските.
                          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

...Дам! ...Благодаря ти за клипа! ...Засега се мъча да се смиля над нея и да я ползвам за паркетник,ама нещо ми се закучи проекта с багерчето и май на тази няма да й се размине още дълго!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Я нащракай седалката кво точно си пилил че и аз не съм от ниските.
                              Забравих да снимам,но няма нищо сложно....свалай седалката (на 4-ри болта е)!
                              Като я дръпнеш докрай напред (съответно и докрай назад) ,ще видиш и на двете шини едни метални пъпки(ограничители)!Влимаш флекса,с диск за пилене и ги изпилваш до нула....общо са 4-ри наброй - по две на шина!Като ги изпилиш,смажи шините,че понеже никога не е ходила дотам седалка ,не върви лесно! .....Като я раздвижиш хубаво,ще видиш как почва да ходи докрая!
                              Не я карам сега,че го закъсах с амовете,но ще гледам утре да ида до гаража да ти наснимам!
                              Последно редактирано от CrAzY_eMo; 27-11-11, 21:53.

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                                Забравих да снимам,но няма нищо сложно....свалай седалката (на 4-ри болта е)!
                                Като я дръпнеш докрай напред (съответно и докрай назад) ,ще видиш и на двете шини едни метални пъпки(охраничители)!Влимаш флекса,с диск за пилене и ги изпилваш до нула....общо са 4-ри наброй - по две на шина!Като ги изпилиш,смажи шините,че понеже никога не е ходила дотам седалка ,не върви лесно! .....Като я раздвижиш хубаво,ще видиш как почва да ходи докрая!
                                Не я карам сега,че го закъсах с амовете,но ще гледам утре да ида до гаража да ти наснимам!
                                Голямо благодарско! Разбрах за какво иде реч, седалките съм ги свалял многократно и знам как става хфаткатано ,не съм се сетил да изпиля тези пъпки ,ама нали за това е форума.
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X