Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)
Свий
X
-
От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЕмо, я кажи колко струват новите хъбове?
Щото нали ще имам два за продаване, да се ориентирам за цените.
Иначе съжалявам за амортисьорите, ама така е с макферсън на джип...
Нови са и са много добро изпълнение....верно са имитация на АЙСИН,но наистина съм доволен!Досега ги монтирах и пробвах!А цената е 200лв,което си е без пари.....колегата е показал,откъде ги взех!
....Коле другия не ми е на макферсън!
....а тоя уж за паркетен го глася,та затова не е опериран!
Последно редактирано от CrAzY_eMo; 09-11-11, 22:05.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Китайски са Ванка,но са добри!Ако искаш мога да ти дам да ги тестваш....даже се заключват много лесно,като истинските!Вътре са едно към едно с оригиналния ,а и са стоманени,а не само алуминий....като някои други!Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеТези ми приличат на оригинални и истински. Ще е интересно от къде и колко
. Каква беше тая проба та заминаха и двата амортисьора
. Да не тренираш за Русе ?

Бях ти казал,че нещо ми тресе тая джипка и смених всичко.....и остана едно тресене само нагоре надолу.....и то постоянно в движение!....Навсички викам: “това са амовете отпред...." ...всеки вика..."ти си ненормален....и си перфекционист"!
....Вчера се ядосах и Й раздавах цялата газ по скокове и бабуни София-Бистрица по черно и проблема сам си се показа!...Левия ам. счупи стеблото вътре в пълнителя,а десният блокира!
...Возията е уникална и се кълчи/премета много готино! 
....За съжаление още не съм подготвил проекта за състезания,но догодина може и да караме заедно....Но аз ще съм в Клас "СКРАПЕРИ"
..
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Ти внимавай с "бегачката", че докато беше при нас мисля два пъти къса нещо по кормуването. Не се сещам какво беше, имай едно наум.Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение....Коле другия не ми е на макферсън!
Вадил съм я посреднощ от гората:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109955, и беше останала там защото свалили кормилната кутия за да заварят каквото се било скъсало. Не могли да извадят само счупената част, затова свалили откъдето можело.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Знам приятелю!
...Благодаря ти!
Ще преправям много неща по нея и ще я натаманя някак!
...Пък и аз не съм от тези дето се борят за места....ще си карам за собствено удоволствие и да можем да си лафим с готините колеги! 
Онзи ден "ме светнаха" ,че ми трябвали 15-20000лв за да стане джип ,та аз до към 5000лв съм я замислил....каквото и да ми къса,все ще ми се струва евтино...вярвай ми!
...Лека полека ще направя някъв скрапер,който да ми прави кефа,пък ако много преча на професионалистите.....ще си я цъкам по гората сам!
Коментар
-
ЗдрАВЕЙТЕ. на всички
.
И аз да се похваля за гората до сега разчитах на мотора ми ХондаХЛ,си продадох пасата и минах на 4х4 Гранд Витара 2000/16клапана мисля че е сащия двигател 128кс. Десен волан разбира се ;д и 1-вото което ме зарадва до сега е че варви доволно и е с верига(не с ангренажен ремак)...... 200-300лв спестиххх
Коментар
-
Честита да ти е!Първоначално публикуван от DINIO_D Преглед на мнениеЗдрАВЕЙТЕ. на всички
.
И аз да се похваля за гората до сега разчитах на мотора ми ХондаХЛ,си продадох пасата и минах на 4х4 Гранд Витара 2000/16клапана мисля че е сащия двигател 128кс. Десен волан разбира се ;д и 1-вото което ме зарадва до сега е че варви доволно и е с верига(не с ангренажен ремак)...... 200-300лв спестиххх

..Със здраве да си я караш!
....Ти хубаво си икономисал от ремъка,гледай да не икономисваш от хубаво масло и правилното,че този мотор,колкото е здрав и хубав...Не се ли кара с правилните("тънки" масла)
...може да се окаже скъп!
...Отвори си една тема и качи и снимки да я видим....тамън ще помогаме,с каквото можем!
Коментар
-
Днес си направих Витарата,за дълги хора!
....Свалих си седалката и изпилих ограничителите....сега ходи до края....три зъба са,ама кой ти ги дава!
....Доволен,съм ...сега ми е много по-удобно!
Оправих си и чукнатата броня и сложих гумите (225/75/16) ,които Й купих!
...Надявам се тази седмица да сменя и предните амове ....и почваме молитвите за сняг!
Коментар
-
HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX
Коментар
-
...Дам!
...Благодаря ти за клипа!
...Засега се мъча да се смиля над нея и да я ползвам за паркетник,ама нещо ми се закучи проекта с багерчето и май на тази няма да й се размине още дълго!
Коментар
-
Забравих да снимам,но няма нищо сложно....свалай седалката (на 4-ри болта е)!Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеЯ нащракай седалката кво точно си пилил че и аз не съм от ниските
.
Като я дръпнеш докрай напред (съответно и докрай назад) ,ще видиш и на двете шини едни метални пъпки(ограничители)!Влимаш флекса,с диск за пилене и ги изпилваш до нула....общо са 4-ри наброй - по две на шина!Като ги изпилиш,смажи шините,че понеже никога не е ходила дотам седалка ,не върви лесно!
.....Като я раздвижиш хубаво,ще видиш как почва да ходи докрая! 
Не я карам сега,че го закъсах с амовете,но ще гледам утре да ида до гаража да ти наснимам!Последно редактирано от CrAzY_eMo; 27-11-11, 22:53.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Голямо благодарско! Разбрах за какво иде реч, седалките съм ги свалял многократно и знам как става хфаткатаПървоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеЗабравих да снимам,но няма нищо сложно....свалай седалката (на 4-ри болта е)!
Като я дръпнеш докрай напред (съответно и докрай назад) ,ще видиш и на двете шини едни метални пъпки(охраничители)!Влимаш флекса,с диск за пилене и ги изпилваш до нула....общо са 4-ри наброй - по две на шина!Като ги изпилиш,смажи шините,че понеже никога не е ходила дотам седалка ,не върви лесно!
.....Като я раздвижиш хубаво,ще видиш как почва да ходи докрая! 
Не я карам сега,че го закъсах с амовете,но ще гледам утре да ида до гаража да ти наснимам!
но ,не съм се сетил да изпиля тези пъпки
,ама нали за това е форума
.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар