Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витарата на еМо -J20A(2.0i 16v - 132 к.с.)

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Да почваме да вкарваме в хронични болести!
    Да!Определено тази болест си е хронична и всеки минава през нея!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

И аз на старата Витара спасих втулката по следния начин: ....Така и така лагера е за смяна,та го срязах с малкото флексче и тънък диск!Махнах лагера и си отворих така място за избиване на втулката!И натам....е ясно!
      Ще видя,като имам пари,какво ще правя и дали ще намеря комплект...лагер,семеринги и втулката,но не ми се вярва де!

Коментар

След като вчера се повозих по-сериозно с джипката,сега мога да изразя конкретни впечатления!
        Сега Витарата върви с лекота!Първа е по-къса и тръгва и без газ,все едно си на бавните!....От там нагоре,вече върви във всички обороти,а не като преди само от 4000/оборота нагоре!Изрязва се много бързо и наистина съм много доволен!Личното ми впечатление е даже,че разхода ще падне много или поне джипката ще има много по-малко "увехтяване" ,защото сега я карам до 3000/оборота и си върви и набира без никакво съпротивление......С две думи,вече е удоволствие да се кара! Е естествено има и минуси,ако могат така да се нарекът! ...Сега на всеки завой съм с вратите напред и се забавлявам много!На бавните се развърта прекрасно и вече няма момент,в който да се усеща недостиг на сила или нужда от понижаване на предавката!
        ...Препоръчвам на всеки,които все още не е,да слага такива дифове и да се радва на джипката си,така както аз й се кефя сега!

Коментар

Честито !!!
          898450701

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
            И аз на старата Витара спасих втулката по следния начин: ....Така и така лагера е за смяна,та го срязах с малкото флексче и тънък диск!Махнах лагера и си отворих така място за избиване на втулката!И натам....е ясно!
            Ще видя,като имам пари,какво ще правя и дали ще намеря комплект...лагер,семеринги и втулката,но не ми се вярва де!
            Във Варна си го има отдавна на магазина, комплект с втулката, не помня цената, но беше около 80лв, марка KOYO.

Коментар

98 лв . лагер втулка и т.н и извади 35% отстъпка и ми звънни
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                98 лв . лагер втулка и т.н и извади 35% отстъпка и ми звънни
                Само да се отметнеш! ....Звучи добре,ако за 150лв ще вземем 2-та лагера....2-те втулки....4-те семеринга ....и не са Оптимал! ....Ще ти звънна,когато се съвзема(финансово) ,да ми кажеш по-конкретно,как ще действаме!

Коментар

Днес смених семеринга на раздатката,за да не прецакам кутията! Цената му е колосална!
                  Ето размерите му .... 40/54/10 ...номер и марка ....1074/PAC/AKRON....ЦЕНА 2,20лв!
                  Другото интересно нещо е ,че вече има комплекти за задните лагери,които включват втулката,двата семеринга и лагера (Оптимал) на цена 89лв клиент и като имам възможност,ще сменя и лагерите отзад!Номера на комлекта е 972688!
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                    Само да се отметнеш! ....Звучи добре,ако за 150лв ще вземем 2-та лагера....2-те втулки....4-те семеринга ....и не са Оптимал! ....Ще ти звънна,когато се съвзема(финансово) ,да ми кажеш по-конкретно,как ще действаме!

Привет колега
                    Тъй-като съм ти много задължен, а и не само заради това, ще ти дам един съвет ако може да си позволя
                    Използвай малко възможностите на и-нет и на чичко гугл Виж аз на какво попаднах и то с едно мн бързо търсене :

ЛАГЕР ГЛАВИНА ЗАДНА К-Т SUZUKI VITARA
                    от 1988 до 2000

ЛАГЕР ГЛАВИНА ЗАДНА

• Каталожен № - DG358026WRKBC4
                    • Код - DG358026WRKBC4
                    • Марка - KOYO
                    • Цена - 60 лв
                    • И това е цена клиент, без никакви отстъпки ако се поразровим още малко сигурно и по тънко ще го намерим, знаеш че и аз имам същия проблем. В понеделник само да отворят магазините имам един предвид в Плевен, в който мога да ползвам до 30-35% отстъпка..... та веднага ще съобщя резултат
                    • Лека и брзаварийна

Коментар

Така е! Тази информация я знам,но проблема е,че така ще ми стъпи скъпо,защото трябва да поръчвам втулките отделно на цена 28лв/1бр и отделно семерингите! ....Иначе,който има възможностите да слага Койо,без да се колебае! ....Хубаво е да споделиш тази информация и в една от темите,за задни лагери,които съм подал малко по-горе!

Коментар

Само да добавя, последното е онлайн магазин в София, на който не исках да изписвам името, да не стане че правя реклама на някой с който нямам нищо общо Но при интерес драсни едно лично веднага ще ти кажа кой е

Коментар

Хах, да не спамя тук, но чак сега видях подвел съм се от снимката, на която има целия комплект, а то било само за лагера
                          иначе на същото място имат и пълен комплект на опти - 84 лв

Коментар

Април месец купувах Койото + семеринги 2 броя + втулка на клиентска цена 98 лв.Емка звънни ми в Понеделник и ме подцети да мина през симеон да питам тоя талибан кви пари ще ми ги даде сега !
                            Лудак

Коментар

Абе има KOYO и KOYO. Има 2 фирми дето предлагат основно лагери и предлагат точно този за витарата (заден, за полуоска). Цената в единият е около 50лв, в другият е двойна. От доверени хора приказвали с шефа на фирмата предлагаща по-скъпите лагери знам, че едното KOYO е менте, другото е истинско. Аз съм с ментето и се надявам да живее .

Коментар

на моита смених долня семеринг на раздатката пьрво един от 3 лв сега от 23 лв оригинален от мир кат и пак капе какво да права

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X