Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара с друг двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара с друг двигател

Да мотра е c20xe ,сложих тежак маховик ,който сте намали малко паргавината на мотора но ще носи по голями гуми.

Коментар

Дано да завършите проекта,направи няколко снимки и малко по подробно опиши с какви проблеми се сблъсквате. Това е изключително успешен мотор който се е доказал в състезания и не и се използва и до днес в любителски драг проекти. Просто за големи гуми и горска експлоатация според мен са определящи ниските обороти и въртящия момент.Незнам във вашия случай как ще се чувства съединитела.
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Като стане ще има снимки , и описание с проблемите , и решението на тях.

Коментар

Кире, разкажи как е с новия двигател от Опел , видях днес че и на трета палиш гумите.
          не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

Ако паленето на гуми е критерий за поведение при офроуд, то аз паля на Квазимодо на задна скорост, така ли да карам в гората?

Коментар

Не е критерий,но мощността си е мощност.Колкото повече,толкова повече е казал Пух...Иначе береш душа по кривите места.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Здаравейте,джипа стана много добре и варви като луд .Има мошност в излишъкНатиснете снимката за да я уголемите

Име:ABCD0003.jpg
Прегледи:1
Размер:108.6 КБ
ID:5259027,не сам много по писането в темите ,но ще се опитам подробно да опиша всички интервенций ,които са правени.

Коментар

Т'ва 2 литра 150 коня ли е?Екотек-а отстрани ли го?
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Малко по голяма снимка от мен.Обещавам в неделя доста по добри снимки и описание .

OFFROAD SANDANSKI TEAM ON FACEBOOK

http://www.facebook.com/group.php?gid=304000130920

Коментар

Изглежда красиво. Поздравления

Коментар

Много добре е станало се е едно си е от тук тоя двигател не е лошо да кажеш какво и по какъв начин си преправил и разбира се какъв е крайния резултат
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Джипа за сега издържа всички тестове и сам много доволен от мошността на двигателя на всички скорости и на целия диапазон на оборотите.Двигателя е 150 коня и не е екотек,спрях се на него ,защото е ориентиран като Витаровия и сходни размери.Взех скорости от Опел Омега и отрязах камбаната за да я насадя на Витаровата камбана,като запазих вилката на саединителя на Витарата.Поиграхме си доста докато центроваме добре,наложисе да обърниме картера и да го изрежиме около предния диф.Иползвахме тампони и стоики за двигатела от Опел омега ,единия тампон му се прави само нова дупка и лека корекция на стоиката ,а на другия тампон (този до сектора) преместихме цялата стоика малко по напред ,хидравликата става без корекций само се сварзват маркучите.Радиятора си остава сащия само трябва да се сложи ел.перка , датчика на темперетурата трябва да се смени ,оргиналния от Витарата става точно . Горе доло това са корекцийте ,които трябва да се направят.Ако имам свободно време сте кача снимки .Успех на всички ,които са решили да го правят заслужава си.

Коментар

аз съм се спрял на балено 1.8 ,но немога да събера много инфо.какво и как,но също варианта 2.0 от витара да попитам какво се преправя и какво ще ми трябва освен двг
                            Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                            Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Ако се поразровиш, Трент беше пускал линкове към Сузукърсия форум там имаше някакъв фен на марката, който беше монтирал 2.0 Витаров на мястото на оригиналния 1.8 (j18 ). Накратко - отзивите бяха, че двигателя е по-спокоен, с повече въртящ момент в ниските. Като за жипка
                              Иначе ... пробвай, че има доста мераклии, но още никой не е пуснал никакво инфо.
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колегата, за когото писах от suzukibg.com вече е върнал старият мотор, тоест 1,8 от балено и сега продава 2.0 16в от витара, но не е пълен комплект
                                http://suzukibg.com/fsuzuki-3343.html и аз съм се загледал в него, но сега имам други грижи, успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X