Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара с друг двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Витара с друг двигател

Колега Иво разкажи малко повече за проеклта,защото и аз си взех такъв двигател и несъм стигнал до никаде. Ако може малко инфо ще съм много благодарен.

Коментар

Колега времето ми е много оскъдно и ми е трудно да пиша в форума.При мен остана още малко довършителна работа и ще я изкарам Витарката за тестове но и за нея не ми стига времето.За сега мога да помогна с повече инфо само по телефона а живот и здраве след някой седмица ще мога и в форума с някой друга снимчица
      Uaz 469 2.4 D MB
      KTM 600 ROTAX
      Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
      Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Я си кажете мнението за дизел 1,9 от Фиат Типо. Нищо не знам за тези мотори, освен, че е 110 коня.
        Интересува ме как е като цяло, прави ли проблеми, дали ще е добре, ако сложа такъв на витарата. Имам възможност да взема един такъва за 300-400 лева.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Шумни за разлика от аналозите си,не държат на температурни колебания,и капризни към масло.Като цяло не са лоши.

поздрави

Коментар

Шума не ме вълнува изобщо. Това за температурите не е хубаво, ама с по-голям радиатор се надявам да не стават проблеми.
            Ще видим, щом няма някакви силно изявени кусури-може и да вляза във филма.

Коментар

Масла само на Selenia или Urania и проблеми не трябва да имаш с него.Той и с щатните няма проблеми,стига да се проверява и подменя антифриза от време на време.90% от живота на един двигател е неговата регулярна подръжка,без начение от марката.Огледай и турбината за луфтове.

поздрави

Коментар

Коле, XUD9TE е неубиваем двигател. Нищо, че е 90к.с. Разликата въвъ въртящия момент спрямо витаровия ще е потресаваща. За икономичност пък, въобще няма да говоря. Шумен е като всеки допотопен предкамерен дизел, но в работна температура се ядва.
                От снимките на колегата само не разбирам дали ще ползва неговия си картер. Щото на Ситроена този двигател е монтиран доста наклонен.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  ...може и да вляза във филма.
                  Хубаво гледай, вярно да не влезеш във филм. В справочниците няма 110 коня, има 1,9 тд 90 коня.
                  Аз не бих заложил на друго, освен на изпитания AFN, който под път и на път го има и го правят само с чип към 140 к.с. Но, само с двигател не знам как ще стане, като има компютър, една торба датчици и снопове кабели помежду им.

Коментар

Не ща електроники. Тъп стар дизел... А за мощността изобщо не споря, това ми каза продавача-това написах

@ Сашо-нещо ми малеят тези 90 коня. Иначе за този двигател съм чувал само добри неща, ама ми се иска нещо по-така.

пак няма щастие...

Коментар

Не ща електроники. Тъп стар дизел... А за мощността изобщо не споря, това ми каза продавача-това написах

@ Сашо-нещо ми малеят тези 90 коня. Иначе за този двигател съм чувал само добри неща, ама ми се иска нещо по-така.

пак няма щастие...

Пак XUD, но 2,1 ТДИ. 12 клапана със 110 коня. Но е с хидравлични повдигачи.
                      аз мисля, че с тия предавателни числа и 90-конния ще те изненада с пъргавината и мощността си...
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не ща електроники. Тъп стар дизел...
                        Koлка, искаш баце, ама няма, или поне такъв който ще върши работа. Всичко от тая генерация се върти все около 90 коня. Те в последно време се оказва че стават само за неделни цър-пър разходчици.

Коментар

А за голф 3-ка gti какво ще кажете?
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Возил съм се на четворка с 1,9 но многото коне-нещо като 130, или колкото е там, вървеше като самолетче. Ама пак има електроники. Ако ще е така-по-добре изпитания вариант-бензиновия от Омега...

Коментар

Говоря за бензиновия
                              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Аз нямам какво да кажа, този двигател ми е напълно непознат.
                                А и по принцип искам дизел, ама като гледам-няма нещо подходящо като килограми, размери и мощност. Може да сложа бензин накрая...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X