Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара с друг двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара с друг двигател

гледах го този двигател но не е цял...
    Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
    Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Момчето което го продава е супер точно Прави ми услуга преди време и искам да кажа че е мъжкар и супер точен пич Този двигател е по-добър за Витара от баленовия... има по-добри ниски обороти иначе на външен вид е почти същия... разликата е в размера на буталата и техния ход
      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

да , но двигателя не е целия.... тепурва трябва да търся липсващите части и накрая я запалил , я не
        Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
        Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Антоне,навремето тази тема беше пусната за евентуално насаждане....
          http://www.offroad-bulgaria.com/arch...p/t-42999.html
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Да ,разглеждал съм я.В момента имам направена договорка за монтаж на омегов 2000/115 к.с.
            Момчетата оглеждат напасването .Според мен от от 97 коня и 132 Nm да се отиде на 115 к.с. и 170 Nm и то при 2600 оборота не зле.Според мен останалото е орязване и олекотяване,което при мен е наложително!
            Нас ,ако ни питат и 300 коня и 400 Nm пак ще са ни малко!
            Ама салатата си я пия с ракията вечер,а не в гората от витарски части!
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от blagoo Преглед на мнение
              Малко по голяма снимка от мен.Обещавам в неделя доста по добри снимки и описание .

Коя неделя бе братче....
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

е как коя , другата
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                  Коя неделя бе братче....
                  Минаха много недели.Съжалявам няма време,тези дни ще ви зарадваме
                  OFFROAD SANDANSKI TEAM ON FACEBOOK

http://www.facebook.com/group.php?gid=304000130920

Коментар

Първоначално публикуван от blagoo Преглед на мнение
                    Минаха много недели.Съжалявам няма време,тези дни ще ви зарадваме
                    Заповядайте на Сузуки срещата в околно
                    стите на София да и се порадваме на живо.
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

• От: Витара с друг двигател

Кога ще се състои срещата?В нашата група има второ Сузуки (Самурай) с Опелов двигател ,може и да доидеме да обмениме малко опит ,че има доста неща за правене по джиповете.

Коментар

Здравейте колеги,искам да отправя и аз едно запитване относно смяната на двигател,Имам сузуки х-90 с 1.6 16 клапанов мотор,попринцип е обявен за продажба,но като гледам няма интерес към него и реших да подменя двигателя с дизелов.Една малка но съществена подробност е че джипката я кара жена ми.Като мощност не целя да я надхвърлям,целта ми е да постигна икономичен разход на дизелово гориво за градски условия с надежден дизелов двигател от фолксваген или опел без големи "ундорми"Посъветвайте ме на какъв мотор да се спра за да избегна всички излишни доработки,електрическата час няма значение.Целта ми е да застане правилно в коша и да има горе долу тих звук,мога ли да запазя бензиновата кутия???

Коментар

Лично мое мнение е да сложиш газов инжекцион,ако нямаш проблем с двигателя и 100% ще ти е по-евтино и по-лесно!Иначе технотест...пререгистрации...проблеми!Слагат на Витарите 1.9тди /90к.с. от фолксваген или 2.0хди/87к.с.,който си е витаровия дизел...говореха нещо и за 1.9тди пежо/ситроен,но нека кажат компетентните ,но определено няма да е тих и незнам дали става в коша на Х-90,но предполагам,че не е проблем!...Пак лично мое мнение,е че тази манипулация няма да излезе под 1500лв ,а нафтата е 2,40лв!...Надявам се не те убижам,просто казвам,какво бих направил аз!...Поздрави колега и успех!
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

+1

Коментар

Запазва ли се бензиновата кутия??При всички случай предавателното число на дизеловата кутия от бензиновата е различно,но ако запазя бензиновата къде ще ми се отрази най много,при потеглянето или при максималната скорост.В момента съм с газова уредба която ми дава безбожно голям разход за градско движение,твърдо съм решен да поставя дизелов мотор,даже след малко отивам да потърся кадърен мотор.

Коментар

Предлагам ауди 19 тди 90 к.с. или 110 к.с. . Мотора е много надежден и икономичен, има вариант да работи и без електроника. Можеш да сложиш много големи гуми. Аз съм решил да направя една такава за себе си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X