Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Маверика на Кольо

Оспамихме ти темата Колее....за бой сме...
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Я вържи кучиту малко
      Избери си с коя джипка да дойда и да ме задминеш с печката 2.5, еле па по баирите. Ще фърлиш водата на истински баир с това маторче...
      В поста ми ставаше дума за Ауди 1,9ТДИ. Не че наскоро с Паджерото две газови джипки на баирите натисках спирачки след тях, нанадолу вярно много ми бягаха. Всички бяхме натоварени пряко сили. Температурата не мръдна над хоризонталната черта. Загря веднъж една от другите - на газ.
      Все пак с качествен антифриз, промивка на системата и радиаторите - въобще поддържана кола няма основание да загрява.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Не че наскоро с Паджерото две газови джипки на баирите натисках спирачки след тях, нанадолу вярно много ми бягаха. Всички бяхме натоварени пряко сили.
        Я вържи кучиту малко .Абе хубаво го вържи.

п.п. И не си черпила за аватара,авторско право-кво да ти кажа .
        Последно редактирано от gimax; 26-08-12, 08:32.

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
          Оспамихме ти темата Колее....за бой сме...
          Ко бях модератор да съм ви обанял всичките...

@ Любо-купуването на "евтина" нафта вече го има коментирано в една друга тема.
          Аз не купувам такава(от няколко години, иначе ми се налагаше от немайкъде) та въпросът с цената на нафтата изобщо не стои, Цената си я смятам по дневния "курс", и толкоз. Днес на Еко е 2,71. Ако ти я купуваш на 2,20 си е за твоя сметка. То май под 2 лева за литър не можело да се намери, ама не знам, просто не ме интересува.

Относно разхода на моя джип-в петък показа невероятно нисък разход-точно 10/100, но имам някакви съмнения относно колонката, та ще меря пак. Няма такъв разход...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ко бях модератор да съм ви обанял всичките ...
            Само кажи ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Е, не, те са ми приятели, само да ги сплаша... Да не говорят глупости, с тези цени няма как дизел да бие газифициран бензин. Дизела от бензиностанция!!!

Коментар

Е, не, те са ми приятели, само да ги сплаша... Да не говорят глупости, с тези цени няма как дизел да бие газифициран бензин. Дизела от бензиностанция!!!
                Коле..не говорим единствено и само за вариант нафта на черно...
                Не забравяй,че много хора карат дизелите си на олио/по 0.40-0.60лв. за литър/,а дори и само да го смесиш с дизела в съотношение 50/50...
                Сметката става 1.35лв. за 0.5л. дизел + 0.30лв за 0.5л. олио,от там и 1 л. гориво ти ляга скромно на 1.65л.
                Най-лошото при тия сметки е,че всъщност теглим газифициран бензин със дизел на стандартно гориво и то от бензиностанцията!!!
                Сметни по горната схема сега при разход при разход 10/100км. как един дизел ще ти даде едни 16.50лв....а моя дори и с климатика и палатката на покрива ми дава 9.3-9.5л./100,което означава и още надолу в цената
                Да оставим този спор обаче...защото на всичко му се намира колая...
                Кажи сега нещо направи ли по Форд-Нисана....,че май само ние си пишем тук във темата,а ти се спотайваш нещо...
                Поздрави!
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

След смяната на мембраните на изпарителя не съм правил нищо, нали бях в Тетевен. Предстои да сложа по-голяма бутилка за газ-на мястото на третата седалка. Нали ще ходим до Гърция, оттам на събор, та с 20 литра бутилчица не става. Ама много скъпа пущината-всичко с тройници и тръбички ще ми излезе минимум 170-180 лева. Ама ще преглътна два три пъти по-наедро, и ще ми мине

Коментар

Коле, разхода не знам колко трябва да му е на Твоя дзвер, ама само за инфо - бившата служебната 5ца (бялата, виждал си я), бях я докарал до 10/100 газ среден разход. При условие, че тоя добитък си тежи малко над тон и половина празен, а на практика никога не е падал под 1800кг - газова, инструмент (беше си предимно служебна кола все пак). А и не е като да съм я карал особено икономично Това до към 120км/ч де, нагоре ясно, че започва да лапа повечко.
                    Така че смело! При добри настройки и ако не прекаляваш с отпускането на десния крак, може и да ги докараш до към 10-11/100.

П.П. После мини нагласи и моя бъжльок, че откак му се ебна окончателно компа, под 11/100 газ не е паднал, пък у дома нали никой не е виждал ни комп, ни газова ...
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      П.П. После мини нагласи и моя бъжльок, че откак му се ебна окончателно компа, под 11/100 газ не е паднал, пък у дома нали никой не е виждал ни комп, ни газова ...
                      Това ми прилича все едно аз да търся кой да ми завари две железа... То по-нагоре търсих де, ама като не намерих-оправих се сам.

Ама щом не можеш-ще дойда де, няма проблем. Пия всичко

Коментар

Пия всичко
                        Вода от пералня и мастило пиеш ли?Ще провериме на събора.

Коментар

Вчера докато регулирах газовата уредба изфорсирах до малко по-високи обороти двигателя, и запона да трака много зловещо. С комшиите го слушаме, единия вика, че било от съединителя, и аз се хванах за тази сламка. Днес разглобих(баси къв секс е отдолу, разглобява се половината джип за да стигнеш до съединителя), но съединителя си е супер. Запалих без съединител, чукането същото. Реших да не свалям целия двигател, а отначало само картера и да разглобим биелните лагери. Дано да се окаже само лагер, без да е въртял в биелата, и без да е драл по вала. Че секса става още по-голям.
                          Днес стигнах до свалянето на предния диференциал, утре ще разглобяваме, дано да е малкия дявол.

Коментар

Как се задвижва разпределителния вал?
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Верига. Ако трябва да се сваля вала няма как-ще се сваля целия мотор, няма как иначе да се отцепи ангренажа.

Коментар

Залагам на счупен обтегач,звука най се чува от към картера.Не се ли отваря отпред само капак на ангренажа?
                                Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                                Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                                Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X