Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Маверика на Кольо

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Като се повдигне и започва да става нестабилно с по-висока скорост.
    ...щото окачването му отдавна не е това, дето е било. Моето върви с вратите напред по завоите, пък още не съм се търкалял.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

"Кой, аз ли няма да го кача..."
      Те т'ва е верната формула!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        ...щото окачването му отдавна не е това, дето е било. Моето върви с вратите напред по завоите, пък още не съм се търкалял.
        Да де. Ама за е така-си трябва тунингово окачване от сериозна фирма, а не правено в гаража. А то си струва пари които не искам да наливам в семейния автомобил.

За дивеене си имам друг джип... Макар, че като вдигне 60 и се обръща, ама пък по кривите места какво прави...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, ще дойдеш ли другата седмица на Тетевен да видим какво може този семеен джип ?
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Май ще идвам, ама с камиончето. Ще караме една друга витара на която ще съм навигатор.

Пък и стига сте се питали какво може семейния автомобил...
            НИЩО НЕ МОЖЕ. СЕМЕЙНИЯ АВТОМОБИЛ Е ЗА СЕМЕЙНИ ИЗЛЕТИ ДОТАМ ДОКЪДЕТО И С КОЛА СЕ СТИГА, НО Е ПО-ТРУДНО.
            То джип с климатик и парктроник какво да може...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Май ще идвам, ама с камиончето. Ще караме една друга витара на която ще съм навигатор.

Пък и стига сте се питали какво може семейния автомобил...
              НИЩО НЕ МОЖЕ. СЕМЕЙНИЯ АВТОМОБИЛ Е ЗА СЕМЕЙНИ ИЗЛЕТИ ДОТАМ ДОКЪДЕТО И С КОЛА СЕ СТИГА, НО Е ПО-ТРУДНО.
              Майтапа настрана,ама и аз срам не срам май ще сложа един парктроник на моето,че с този висок заден прозорец няма никаква видимост колко ти остава до препятствието отзад...еле пък при паркиране в тъмното назад в двор пълен с коли...
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Майтапа настрана,ама и аз срам не срам май ще сложа един парктроник на моето,че с този висок заден прозорец няма никаква видимост колко ти остава до препятствието отзад...еле пък при паркиране в тъмното назад в двор пълен с коли...
                Назад се паркира с халогени монтирани на задния край на багажника баце.
                Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Абе така е, ама пък да не може да се справи с онова баирче.... Все пак е джип! Дали пън не можеш да управляваш паркетник...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                    Любо ,ни най-малко не е за срам.Голямо е удобство , при все ,че имам бус дългичък и съм свикнал да го паркирам на заден , парктроника си е блага работа.Кольо първоначално рече ,че ще го махне ,обаче и той го хареса
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Парктроника е голямо удобство. Неприятен е начина, по който разбираш, че се е скапал
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                        Назад се паркира с халогени монтирани на задния край на багажника баце.
                        Брат...не е до осветление,защото и посред бял ден просто аз поне лично трудно преценявам при паркиране ,колко остава до задната кола.При трудното намиране на места за паркиране в града,доста често се налага това да се прави на тесни такива и тогава ,за да успееш да навреш автобуса на малкото местенце си иска да даваш назад почти до подпиране...е да ама аз слизам по 5 пъти да гледам колко остава/че и блондинка няма наоколо обикновено да ме излъже за...ония "25" см.../
                        Затова парктроника за нашите возила си е една много добра екстра.Високото задно стъкло прави невъзможно да разбереш колко остава до бронята ти и това с никакво осветление не можеш да го промениш!
                        Поздрави!
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Парктроника е голямо удобство. Неприятен е начина, по който разбираш, че се е скапал
                          Хеее..
                          По-неприятен е за този, който е разбрал, че не ти работи парктроника..

Понеже на Паджерото не се препоръчва монтаж на парктроник, реших въпроса по следния начин

Огледалце, което върши чудна работа, струва десетина кинта и просто това е нещото!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Хеее..
                            По-неприятен е за този, който е разбрал, че не ти работи парктроника..
                            Понеже на Паджерото не се препоръчва монтаж на парктроник, реших въпроса по следния начин
                            Огледалце, което върши чудна работа, струва десетина кинта и просто това е нещото!
                            Това май е по-доброто решение. Поне ако се буторясаш, ще знаеш, че е само твоя грешка, а не на отказало устройство точно когато паркираш до най-лъскавия мерцедес...
                            Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                              Това май е по-доброто решение. Поне ако се буторясаш, ще знаеш, че е само твоя грешка, а не на отказало устройство точно когато паркираш до най-лъскавия мерцедес...
                              И е така ...и не е точно така,защото огледалото пък при дъжд се мокри ,зимата пък замръзва и реално отново можеш заради нарушената видимост да отнесеш лъскавия Мерцедес.
                              Става...ама трябва да се търси такова с подгряване,от там и по-сложен монтаж и...филма става многосериен.
                              Да не говорим,че реално ще трябва най-вероятно да се дупчи и вратата,а от там ще тръгнат и ръжди напред във времето....
                              Абе умувал съм го този вариант,ама нещо не съм много за...
                              NISSAN FOREVER

Коментар

От три години си стои отледалцето отзад
                                При дъжд не се мокри, щото огледалното е от вътрешната страна.
                                При сняг не замръзва - по същите причини.
                                По някаква странна причина не се и цапа при каране в мокро време.
                                Вратата не се дупчи - скобата за монтиране е U - образна, и е с две имбусни болтчета..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X