Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маверика на Кольо

И да го поснимаш малко как е без стъпенки и онова нещо отпред дето го махна.Интересно ми е как изглежда.
    И все още не си ме похвалил ,че купих нова бензинова помпа.
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      И да го поснимаш малко как е без стъпенки и онова нещо отпред дето го махна.Интересно ми е как изглежда.
      И все още не си ме похвалил ,че купих нова бензинова помпа.
      Похвали те, даже каза, че трябва да почерпиш, че не си го подвел Коле, пази ми булбара до понеделник, върти ми се някаква идея в главата....
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Честито Коле! Да не качиш семейството обратно в Астрата и да стане от Нисана нещо за траял

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
          Честито Коле! Да не качиш семейството обратно в Астрата и да стане от Нисана нещо за траял
          До събора има време да размисли.... Пък там ще му налеем ноти. Не съм забелязал да се дърпа много-много от "нотите".
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

На събора ще връча ключовете на форд-нисана на някой по-як от мен(желателно е и да не употребява), и ще му кажа да ми ги върне чак в деня на тръгване.

Снимки утре, ако не забравя, ама кво -не си ли виждал такава машина без лъскавки нещица?..
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Щом и махна лъскавото , нататък пътя го знаем
              Uaz 469 2.4 D MB
              KTM 600 ROTAX
              Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
              Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                На събора ще връча ключовете на форд-нисана на някой по-як от мен(желателно е и да не употребява), .
                Аз съм човека! И не употребявам .
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Честито, много безаварийни километри!
                  Проблема със забиването го имах и аз, доста майстори си поиграха с настройките, сега вече няма такива изпълнения, но пъ разхода скочи безумно 20 на 100 , май пълно щастие наистина няма.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                    Аз съм човека! И не употребявам .
                    Може и да не употребяваш, ама си 80 кила максимум. При моите 115 не играеш.
                    Пък и що ли ти нямам вяра...
                    Първоначално публикуван от SSG_alfa Преглед на мнение
                    Честито, много безаварийни километри!
                    Проблема със забиването го имах и аз, доста майстори си поиграха с настройките, сега вече няма такива изпълнения, но пъ разхода скочи безумно 20 на 100 , май пълно щастие наистина няма.
                    Щом гори яко значи настройките не са правилни. Всяка кола на газ трябва да гори не повече от 20-30% отколкото на бензин.
                    Ако не ме е страх да не гръмне, и да прецакам дебитомер, или нещо друго-ще си играя сам с настройките, ама пусто нямам опит с пълноинжекционни двигатели...
                    Така и така ще ходя при един газаджия да ми смени бутилката с по-голяма(че тази е 20 литра, и нещо не кефи...), и ще видим какво ще каже той за забиването.
                    Ама пък след като оправихме работата на бензин(Румен купи помпа както обещазабиването на газ не е чак толкова страшно. Просто трябва да се подава по-плавно газ. А когато искам мощ-цък на бензин, тогава се усещат 124-те коня

Отче, видя ли бе, похвалих те...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• От: Маверика на Кольо

Мале, мале! Каква еуфория настана. Явно тенденциите са такива и ще взема да си купя и аз един паркетник.
                      Безаварийно и със здраве!

Коментар

Той видя, че си купих Нива и да не остане назад...
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Може и да не употребяваш, ама си 80 кила максимум. При моите 115 не играеш.
                          Пък и що ли ти нямам вяра...

Щом гори яко значи настройките не са правилни. Всяка кола на газ трябва да гори не повече от 20-30% отколкото на бензин.
                          Ако не ме е страх да не гръмне, и да прецакам дебитомер, или нещо друго-ще си играя сам с настройките, ама пусто нямам опит с пълноинжекционни двигатели...
                          Така и така ще ходя при един газаджия да ми смени бутилката с по-голяма(че тази е 20 литра, и нещо не кефи...), и ще видим какво ще каже той за забиването.
                          Ама пък след като оправихме работата на бензин(Румен купи помпа както обещазабиването на газ не е чак толкова страшно. Просто трябва да се подава по-плавно газ. А когато искам мощ-цък на бензин, тогава се усещат 124-те коня

Отче, видя ли бе, похвалих те...
                          Няма да гръмне освен ако много не се постараеш и не я удавиш!
                          Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Ключовете ще ги паязи Траяла. И без това ще е длъжностно лице!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да бе,да счупи и него
                              Една Витара му стига...
                              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Да си здрав и жив Коле , да го счупиш от каране,и дано си купиш още по-нов джип!
                                Чавдар Владимиров
                                0887/912075
                                Ленд Ровър Диско 1
                                Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X